ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ο Επαναστάτης (Free State of Jones)!


Αφού επιβιώνει της μεγάλης μάχης στο Κόρινθ, κατά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ο Νιούτον Νάιτ, ένας φτωχός αγρότης από το Μισισιπή, οδηγεί μια ομάδα αγροτών και ντόπιων σκλάβων σε εξέγερση κατά του ....
.... στρατού της Συνομοσπονδίας, στην επαρχία Τζόουνς. Όλοι μαζί θα ιδρύσουν μια ανεξάρτητη κοινότητα, την οποία θα ονομάσουν Ελεύθερη Πολιτεία του Τζόουνς. Ο γάμος του Νάιτ με μια έγχρωμη σκλάβα, τη Ρέιστελ, θα καθιερώσει την κοινότητα ως την πρώτη διαφυλετική, κάτι το πρωτόγνωρο για τον αμερικανικό Νότο. 

- Παραλειπόμενα:

Ανάμεσα στους πολλούς κομπάρσους είναι κι ένας που ονομάζεται Christopher David McKnight. Αυτός είναι απόγονος του Newt Knight, για την ακρίβεια ο ιστορικός ήρωας είναι προ-προ-προ-πάππους του κομπάρσου. Ο τελευταίος δήλωσε το όνομα του στην παραγωγή, όταν έμαθε πως πρόκειται να γίνει ταινία με ήρωα τον πρόγονο του. Αλλά και η συγγραφέας Victoria Bynum, γνωστή για το βιβλίο της, The Free State of Jones: Mississippi`s Longest Civil War, κάνει ένα σύντομο πέρασμα ως νοσοκόμα. 
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 7 Ιουλ 2016
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά

Matthew McConaughey Ηθοποιός ....Newton Knight  
Gugu Mbatha-Raw Ηθοποιός ....Rachel Knight  
Keri Russell Ηθοποιός ....Serena Knight  
Mahershala Ali Ηθοποιός ....Moses Washington  
Jacob Lofland Ηθοποιός ....Daniel  
Gary Ross Σκηνοθετης  
Gary Ross Σεναριογράφος




πηγη


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου