ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10


                  Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/10

Γενικά: Είναι μια δυνατή ημέρα για σας αφού θα πάρετε δυναμικές αποφάσεις για πολλά πράγματα και θα αναγνωριστεί η αξία σας. Όσοι μπορείτε μην χάσετε την ευκαιρία να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.
Ερωτικά: Η σχέση σας θα πάρει μια πολύ καλή τροπή αφού θα δώσετε γη και ύδωρ να πετύχετε την καλή επαφή με ένα πρόσωπο. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε και να πάρετε γιατί θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρόλο που είναι Κυριακή θα συναντήσετε κάποια άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν στην δουλειά σας. Παίξτε και ένα μικρό τυχερό παιχνίδι ίσως να κερδίσετε.


Γενικά: Υπάρχει μια έντονη επιθυμία να αναγνωριστεί η αξία σας και ίσως να γίνετε αρκετά εγωκεντρικοί ή να βγείτε από τα όρια σας για να εντυπωσιάσετε.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Λιοντάρι δημιουργεί πάθος αλλά και ένταση. Επειδή σας αρέσουν οι σταθερές σχέσεις σίγουρα διαλέγετε άτομα που έχουν μια ωριμότητα. Ο Υδροχόος και ο Ιχθύς είναι πρόσωπα που σας αρέσουν πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε σταθεροί σε κάποιες αποφάσεις που ίσως να χρειαστεί να κάνετε αναθεώρηση γιατί μπορεί να είστε υπερβολικοί, κυρίως αν η δουλειά σας σχετίζεται με ακίνητα ή με οικογενειακή επιχείρηση.


Γενικά: Είναι η ημέρα που θα δώσετε και θα πάρετε πάρα πολλά γι' αυτό θα δείξετε πιο εύκολα τα προσόντα σας. Επίσης θα βρεθείτε με πρόσωπα που είναι πολύ φιλικά προς εσάς. Η επαφή με άτομα που είναι μακριά θα σας δώσει μεγαλύτερη δυνατότητα επικοινωνίας.
Ερωτικά: Η θετική σας στάση θα βοηθήσει στο να κερδίσετε ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν είναι σίγουρο για τα αισθήματά του απέναντί σας γιατί ίσως τελικά εσείς να μην του δίνετε τα εχέγγυα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χαλαρώστε όσο μπορείτε και κάνετε τις επαφές που χρειάζεστε ακόμα και σήμερα για να εδραιώσετε κάτι σταθερό. Ο Σκορπιός μπορεί να σας βοηθήσει για να δείτε πιο σφαιρικά μια οικονομική υπόθεση. Επειδή μπορεί να γίνετε πολύ γενναιόδωροι ίσως πέσετε σε κάποιες υπερβολές.


Γενικά: Θα δώσετε τα πάντα προκειμένου να αρέσει η εικόνα σας και σε εσάς αλλά και στους άλλους. Πιθανόν να επιδοθείτε σε υπερβολές που αφορούν στην εμφάνισή σας και οι επιθυμίες σας να είναι υπερβολικές αλλά τουλάχιστον θα περάσετε καλά.
Ερωτικά: Θέλετε με κάποιον τρόπο να είστε το απόλυτο πρόσωπο και να ασχοληθεί έντονα μαζί σας το άτομο που είστε μαζί ή ακόμα και σας φλερτάρει. Για αυτό θα κάνετε αρκετές υπερβάσεις και μπορεί να μην είστε ο εαυτός σας. Ο Κριός και ο Υδροχόος θα σας βγάλει κάτι έντονο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε κατά νου τι ακριβώς θα κάνετε για αυτό μην χαθείτε μέσα σε πολλές επιφανειακές εντυπώσεις. Η ουσία είναι να παραμείνετε σταθεροί και να μην επηρεάζεστε από τις κινήσεις των γύρω σας. Προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού.


Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα σας γιατί θα βρεθούν οι συνθήκες που σας επιτρέπουν να γίνετε το επίκεντρο θαυμασμού. Και εσείς να νιώθετε πολύ έντονα την επιθυμία να εκφραστείτε και να δώσετε πολλά στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους.
Ερωτικά: Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί όταν γίνεστε ερωτικοί νιώθετε ότι είστε ο εαυτός σας και δεν υποκρίνεστε όπως μερικές φορές σας λένε. Έχετε μεγάλη καρδιά και σίγουρα δίνετε πολλά. Η επαφή με Τοξότη θα είναι πολύ καλή γιατί μπορείτε άνετα να επικοινωνείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχουν ανοίξει κάποιες πόρτες οι οποίες μπορεί να μην ήταν εύκολες και τώρα, αντί να ψάχνετε να βρείτε κάποια ύποπτα κομμάτια σε μια συνεργασία λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης, να βγείτε μπροστά και να λάβετε θέσεις αρχηγικές γιατί θα τα καταφέρετε.


Γενικά: Θέλετε να απομονωθείτε για να ζήσετε ένα δημιουργικό σας κομμάτι το οποίο τώρα το σκέφτεστε να το ξεκινήσετε. Μπορεί η συνεργασία να συμπεριλαμβάνει και έναν Υδροχόο.
Ερωτικά: Νιώθετε έντονα να ανοίγει ο συναισθηματικός σας κόσμος γιατί μπορείτε να έχετε την δύναμη να δείχνετε τα εσώψυχά σας χωρίς να μπαίνει η περίφημη λογική σας. Και επειδή είναι από τις λίγες φορές μπορεί το Λιοντάρι, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς να σας δώσουν αυτή την ευκαιρία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο Άρης στην Παρθένο σας δίνει την δυνατότητα να δυναμώσετε τον στόχο σας και να μην υποχωρείτε εύκολα. Απλά μερικές φορές μπορεί να υπάρχει ανάγκη να παρουσιάσετε δείγματα γραφής ακόμα και σε καταστάσεις που μπορεί να μην σας πηγαίνουν. Να είστε προσεκτικοί με θέματα που αφορούν στο παρελθόν σας.


Γενικά: Νιώθετε πολύ δυνατοί και δημιουργικοί. Το να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή να είστε μέσα σε μια φιλική παρέα θα σας βοηθήσει πολύ γιατί θα ανέβει η ψυχολογία σας. Κυρίως ο Υδροχόος είναι πολύ κοντά σας.
Ερωτικά: Η φιλική σας συμπεριφορά μερικές φορές βοηθάει στο να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Μια μυστική σχέση μπορεί να σας παρασύρει και να μην ζείτε την πραγματική διάσταση του θέματος, κυρίως με Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν σας γίνει μια πρόταση για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο καλό θα ήταν να τη λάβετε υπόψη σας γιατί υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες όμως δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.


Γενικά: Θα έχετε όλες τις προοπτικές για να δώσετε διαφορετικά δείγματα γραφής, δηλαδή απλοχεριά εσωτερική αλλά και διάθεση να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί.
Ερωτικά: Ίσως να θέλετε να δώσετε πάρα πολλά στο άλλο πρόσωπο για να πάρετε και εσείς. Μπορεί όμως να υπάρχουν σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλετε. Δυσκολίες με Ταύρο, Λιοντάρι, Σκορπιό και Υδροχόο. Αντίθετα με τον Κριό υπάρχει έντονη χημεία και του συγχωρείτε κάποια λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Εσείς ό, τι και να κάνετε, χρήματα μπορεί να βγάλετε αρκεί να μην παθαίνετε πανικό και γίνετε αρνητικοί βλέποντας παντού αντιπάλους και ανταγωνιστές. Προσέξτε τα έξοδά σας γιατί θα κάνετε σπατάλες.


Γενικά: Η χαρά σας θα είναι μεταδοτική γιατί η καλή αίσθηση των πραγμάτων είναι έντονη και σταθερή. Και εσείς μπορεί να νιώσετε καλά επειδή ο στόχος σας δείχνει να πετυχαίνει.
Ερωτικά: Ένα ταξιδάκι που μπορεί να κάνετε μαζί με το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας φέρει πιο κοντά και θα εκτονωθεί και η έντονη ενέργεια σας. Ο Δίδυμος θα κάνει βήματα προς την πλευρά σας. Μια νέα σχέση που μπορεί να έρθει από το πουθενά θα σας ενθουσιάσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αισιοδοξία γιατί βλέπετε ότι τελικά οδηγούνται τα πράγματα προς τα εκεί που τα θέλετε και ίσως αυτό να σας δίνει την αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρετε. Η προσωπική σας ταυτότητα σε ένα συγκεκριμένο πλάνο θα βοηθήσει την κατάσταση. Πιθανόν να έχετε κάποια δώρα ή προσφορές από φίλους.


Γενικά: Μην αφήνετε κάποιες προσωπικές ιδέες να σας χαλάνε την διάθεση. Όποιος σας αγαπάει θα σας αποδεχτεί για αυτό που είστε, όχι αν δείξετε κάτι διαφορετικό.
Ερωτικά: Υπάρχουν πολλές αναφορές σε ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι μακριά σας γιατί ταξιδεύει. Σίγουρα θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας και πιθανόν να είναι Σκορπιός. Το Λιοντάρι πάντα σας ζορίζει να κάνετε κάτι πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητες σας και αυτό σας ενοχλεί αφάνταστα.
Καριέρα & Οικονομικά: Εσείς γενικά έχετε επιτυχία όταν δεν φοβάστε και όταν αφήνετε το δημιουργικό σας ταλέντο να βγαίνει προς τα έξω. Μπορεί ένα επαγγελματικό γεύμα με άτομα που θα σας είναι χρήσιμα για μια δουλειά να σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες υπερβολές.


Γενικά: Συμπεριφέρεστε πολύ ζεστά κι αυτό σας κάνει πολύ καλό γιατί τελικά βρίσκεστε με άτομα που μπορείτε και εκφράζεστε πιο εύκολα χωρίς να φοβόσαστε ότι θα σας παρεξηγήσουν.
Ερωτικά: Η καλή σας η καρδιά θα βγει στην επιφάνεια και αυτό θα γαληνέψει την σχέση σας με έναν Λιοντάρι γιατί υπάρχουν εντάσεις κυρίως αν ανακατεύετε τα οικονομικά ή οποιαδήποτε είδους εξάρτησης μεταξύ σας. Ο Τοξότης που μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό ίσως να σας κλείσει το μάτι ξαφνικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε να βρείτε κάποιες λύσεις γιατί μερικοί από εσάς δεν αντέχετε να ζείτε στην μιζέρια ή την δυσκολία. Για αυτό αυτήν την περίοδο αλλάζετε λόγω των εξωτερικών συνθηκών και κάπου βλέπετε και τα λάθη σας.


Γενικά: Είστε πολύ σταθεροί στις αποφάσεις σας οι οποίες σας βοηθάνε να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα μιας ρευστής συμπεριφοράς. Με το Λιοντάρι και γενικά με άτομα από την οικογένεια σας ή φίλους σας μπορεί να κάνετε ταξίδι.
Ερωτικά: Έχετε βαθιά ανάγκη να σας δείξουν έντονα και σταθερά συναισθήματα γιατί μερικές φορές η αυτοπεποίθησή σας σκαμπανεβάζει και επηρεάζεστε από άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Καλό είναι να κρατάτε κάποια πράγματα μόνο για σας και το άτομο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα που είναι Κυριακή μπορεί να έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε αλλά να κάνετε και επίδειξη δυνάμεων σε συγκεκριμένα άτομα τα οποία νιώθετε ότι σας ανταγωνίζονται. Για αυτό μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς αν θέλετε να ρηλαξάρετε.


astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου