ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

H Jennifer Lawrence ως "Mystique", η ScarJo ως "Black Widow", μα τι γίνεται εδώ;




Μεταμορφώσεις, κόντρα ρόλοι και δύο χορταστικά υπερθεάματα: Αυτό το trailer βράδυ θα είναι ξεχωριστό.

Από την δραματική ιστορία του "Hours",  μέχρι το εντυπωσιακό καστ των "The Immigrant", "Captain America: The Winter Soldier" και "X-Men: Days of Future Past", ιδού μερικά από τα trailers που περιμέναμε καιρό.

X-Men: Days of Future Past

Τέλος με το teasing για όλα όσα ετοίμαζε ο Bryan Singer στο νέο X-Men. Στο νέο trailer βλέπουμε από Ian McKellen,Hugh Jackman και Patrick Stewart μέχρι Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence και Halle Berry. Aπολαύστε.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Στις 22 Μαΐου του 2014.
X-MEN- DAYS OF FUTURE PAST - Official Trailer... από teasertrailer

Hours

Ο Paul Walker στον ρόλο του πατέρα καλείται, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Eric Heisserer, να σώσει το νεογέννητο μωράκι του, μετά το χτύπημα του τυφώνα Κατρίνα. Όταν ο τυφώνας χτυπάει, το ρεύμα πέφτει και είναι στο χέρι του πατέρα να κρατήσει τη μπαταρία φορτισμένη μέχρι να φτάσει βοήθεια. Στη δεύτερη φορά πάντως που είδα το trailer, παρατήρησα μια λεπτομέρεια: Ο Paul έχει βρει τον τρόπο να γυρνάει (ξανά και ξανά και ξανά) το χρονόμετρο στα τρία λεπτά. Πώς όμως;;
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν έχουμε ημερομηνία για την Ελλάδα. Στις Η.Π.Α. κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου.


Hours trailer #2 από FilmBoy-gr

The Immigrant

Ταξιδεύουμε στην δεκαετία του ’20 παρακολουθώντας την νεαρή Ewa (Μarion Cotillard), η οποία, μετά κόπων, μεταναστεύσει μαζί με την αδελφή της από την γενέτειρά τους Πολωνία, στην Νέα Υόρκη. Όταν ένας άγνωστος άνδρας προσφερθεί να την βοηθήσει (Phoenix), εκείνη θα δεχθεί και πολύ σύντομα θα ζήσει το αμερικάνικο όνειρο, όχι όμως όπως το φανταζόταν. Ο Bruno, αργά ή γρήγορα, θα την ωθήσει προς την πορνεία. Μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί στο δρόμο της ο Jeremy Renner.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Γαλλία στις 27 Νοεμβρίου του 2013. Στις Η.Π.Α. και τη χώρα μας προβλέπεται να φτάσει στις αίθουσες το 2014.

The Immigrant trailer από FilmBoy-gr

Captain America: The Winter Soldier

Το Marvel-ικό δημιούργημα (άρα, σύμφωνα με το "ιστορικό" της Marvel, σίγουρη επιτυχία) έχει δυνατό καστ, δράση, εφέ , αλλά και ατμόσφαιρα θρίλερ με αναδρομές στο παρελθόν. Τι άλλο θέλει;
Στην ταινία, ο Steve Rogers έχει προσαρμοστεί στη σύγχρονη εποχή ως Captain America και συμμαχεί με την Black Widow (Johansson) για να αντιμετωπίσουν έναν υπερδύναμο, μυστηριώδη εχθρό.
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: 04/04/2014 στις Η.Π.Α. Για την Ελλάδα, αναμένουμε.

Captain America The Winter Soldier trailer από Flixgr

The Hunger Games: Catching Fire

Για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου sequel για τους Αγώνες Πείνας, τατα έχουμε πει πολλές φορέςΤώρα βλέπουμε το τρίτο και τελευταίο trailer.

The Hunger Games: Catching Fire trailer #3 από FilmBoy-gr



cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου