ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τώρα και όχι αύριο..!


Τώρα και όχι αύριο..!


Εκείνος θέλει να γεράσουμε μαζί. Εγώ πάλι θέλω να ζήσω. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι θα γεράσω. Μαζί του ή χώρια. Εκείνος, βλέπει πολύ μπροστά. Εγώ βλέπω μέχρι το βράδυ που θέλω να βγω με τα κορίτσια για τρίτη συνεχόμενη μέρα και δεν ξέρω πώς να του το πω. Εκείνος, θέλει να αράξεικαι με βλέπει σαν το σωστό καναπεδάκι. Εγώ τον βλέπω σαν άλογο και θέλω να καλπάσω. Εκείνος ονειρεύεται το γάμο μας. Εγώ ονειρεύομαι. Σκέτο.

Το φθινόπωρο είναι καταστροφική εποχή.
τώρα, τώρα η ποτέ, σχεσεις, ανθρωπινες σχεσεις, μελαγχολικος χειμωνας, σχεσεις ζευγαριων, οι σχεσεις σημερα
Ξέρεις πως σε λίγο θα κλειστείς στο σπίτι και τρομάζεις να σε βρει το κρύο με λάθος εφόδια. Αξιολογείς ξανά και ξανά τη σχέση σου για να δεις αν θα την βγάλει καθαρή μέχρι τα Χριστούγεννα και τρελαίνεσαι κάθε φορά που ανακαλύπτεις ένα τρωτό σημείο. Νιώθεις ναπνίγεσαι. Νιώθεις ότι πιέζεσαι. Νιώθεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αλλάξεις όλα. Η αλήθεια είναι πως το φθινόπωρο είναι μια εποχή που προσφέρεται για αποφάσεις. Φυσικά, αυτές δε πρέπει να λαμβάνονται εν ψυχρώ.
Δε θες να ξέρεις πως είναι να σε βρει το πρώτο τσουχτερό κρύο του Νοέμβρη μονάχη.
Κοινώς, αν δεν έχεις βρει τον επόμενο μη κουνηθείς ρούπι. Άσε να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα και το ξανασκέφτεσαι αφού έχεις φορέσει πρώτα δύο εβδομάδες το παλτό σου και έχεις μάθει σε ξένες αγκαλιές. Να μου πεις…  είναι άδικο να ψάχνω τον επόμενο όταν δεν έχω ακόμα χωρίσει. Ναι, άδικο είναι. Για αυτό μη βγεις προς αναζήτηση του. Άσε να σε βρει εκείνος. Και θα σε βρει.
τώρα, τώρα η ποτέ, σχεσεις, ανθρωπινες σχεσεις, μελαγχολικος χειμωνας, σχεσεις ζευγαριων, οι σχεσεις σημερα
Οι γυναίκες που είναι έτοιμες να εγκαταλείψουν τη σχέση τους, το φωνάζουν από μακριά. Είναι σα να κρατάνε μια ταμπέλα που αναβοσβήνει και γράφει «παρακαλώ, ο επόμενος». Μην ανησυχείς, λοιπόν. Κάποιος θα βρεθεί. Το ζήτημα είναι να περάσεις έναν όμορφο χειμώνα. Αυτό έχεις ανάγκη. Και αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις πως υπάρχουν πολλά προβλήματα για να προσθέσεις ακόμα ένα στη ζωή σου. Αν η σχέση, λοιπόν, μπάζει νερά καλύτερα είναι να πηδήξεις απ' έξω παρά να την αφήσεις να σε πάρει μαζί της στον πάτο.
Και αν πάλι φοβάσαι να φύγεις από κάπου που δεν θέλεις πια να είσαι απλά και μόνο επειδή δεν έχεις που να πας, να θυμάσαι πως είναι χίλιες φορές καλύτερα να είσαι μόνη σου παρά με κάτι που δεν σου ταιριάζει. Σκέψου το και αλλιώς… θα φόραγες ποτέ κάτι που θα έπλεε πάνω σου; Θα περπάταγες ποτέ με στενά παπούτσια; Η απάντηση είναι όχι. Μην εθελοτυφλείς.
Κάποια στιγμή πρέπει να μεγαλώσεις και να μάθεις να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις.
Σε άλλα νέα της μέρας, στην Αθήνα συνεχίζονται ακόμα οι όμορφες καθημερινές βραδιές, τα μαγαζάκια επιμένουν να γεμίζουν με τραπέζια τις πλατείες και τα αγόρια δείχνουν υπέροχα με τα στενά T- shirt που ο καιρός επιτρέπει ακόμα να φοράνε.
Και παρόλο που τις τελευταίες μέρες, η ζωή μας έχει δείξει το πιο σκληρό πρόσωπο της, εσύ μπορείς ακόμα να ερωτευτείς και να προσφέρεις στον εαυτό σου υπέροχες στιγμές που περιγράφουν την όμορφη πλευρά της. Σκέψου, πραγματικά, τι θέλεις. Ο Οκτώβρης τελειώνει, τα σύννεφα όσο και όμορφα και αν είναι κρύβουν τον ήλιο και όλα μοιάζουν πιο μελαγχολικά.
τώρα, τώρα η ποτέ, σχεσεις, ανθρωπινες σχεσεις, μελαγχολικος χειμωνας, σχεσεις ζευγαριων, οι σχεσεις σημερα
Οι άνθρωποι γύρω μας είναι μαγκωμένοι. Το χαμόγελο βγαίνει δύσκολα.
Έχουμε ανάγκη αληθινά συναισθήματα και αληθινή ζωή, τώρα και όχι αύριο. Τώρα. Ό,τι θέλεις πρέπει να το αποφασίσεις και να το διεκδικήσεις αυτή τη στιγμή. Η αγκαλιά μπορεί να σε ζεσταίνει πολύ περισσότερο από ένα κασμιρένιο παλτό.
Αρκεί να είναι εκείνη η αγκαλιά που μπορείς να λουφάξεις και να ησυχάσεις.


 galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου