ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

CINETROLL: Ολες οι νέες ταινίες – Πειρατές, πορνό κομεντί, ένα αριστούργημα και κεφτέδες -όρεξη να ‘χεις [κριτική – trailer]

CINETROLL: Όλες οι νέες ταινίες – Πειρατές, πορνό κομεντί, ένα αριστούργημα και

Κι εκεί που περπατάς ανέμελος στη Δ. Αεροπαγίτου πχ, ξαφνικά από τον ουρανό πέφτουν πάνω σου κεφτέδες με μακαρόνια. Τους πετάει ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος από παράσταση στο Ηρωδείο.

*ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΑΘΟΣ ΚΙ ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ
Όταν προσπαθείς με το ζόρι να θυμίσεις ένα αριστούργημα, συνήθως απέχεις πολύ απ' αυτό (video)

ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ / AIN'T THEM BODIES SAINTS
Bαθμολογία: 5 / 10
Υπάρχει ένα trivia info στο imdb όσον αφορά στη συγκεκριμένη ταινία που νομίζω πως είναι ενδεικτικό. Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή Κέισι Άφλεκ, ο τίτλος της ταινίας έχει αντληθεί από την λάθος παράφραση του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Λόουρι στο στίχο ενός τραγουδιού αλλά στην ουσία δεν σημαίνει τίποτα. Κάτι που νομίζω συμβαίνει και με όλη την ταινία.
*ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΜΙΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ;
Μήπως είδα άλλη ταινία; Γιατί αυτά που διαβάζω για τον "Captain Phillips" εγώ δεν τα είδα.


CAPTAIN PHILIPS

Bαθμολογία: 4 / 10
Για να μη σου το κουράζω, θα ανοίξω τα χαρτιά μου από την αρχή. Ο πολυδιαφημισμένος «Captain Phillips» ανήκει σε εκείνη ακριβώς την κατηγορία ταινιών που επ' ουδενί δεν μπορεί κάποιος να πει ότι είναι κακή, εφ' όσον είναι αδιάφορη.
*«Ο ΑΦΡΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ»: Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ «BRAZIL»;
Μη δεις αυτή την ταινία, αν έχεις καπνίσει κάτι περίεργο. Θα «φύγεις» χωρίς επιστροφή.

Ο ΑΦΡΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ / L' ECUME DES JOURS
Βαθμολογία: 10 / 10
Θα το ομολογήσω για να μη σας το παίζω κι έξυπνος (όχι πως δεν μου αρέσει η αίσθηση αλλά απλά σήμερα περνάω κρίση σεμνότητας): Έχω διαπράξει το θανάσιμο αμάρτημα του να μην έχω διαβάσει ποτέ μου Μπορίς Βιαν. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους κριτικούς που όποτε αντιμετωπίζουν μια ταινία βασισμένη σε λογοτεχνικό βιβλίο, προκύπτουν όχι απλώς διαβασμένοι, αλλά σελιδοδείκτες - να 'ναι καλά η Wikipedia. . 
*ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ»
Θα τον σταματήσει η Σκάρλετ Γιόχανσον από το να αυνανίζεται με μανία βλέποντας πορνό?
ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ / DON JON
Bαθμολογία: 7 / 10
Ο Τζον από το Νιου Τζέρσι, είναι ένα εργατόπαιδο με πολλές κατακτήσεις. Καμία από τις οποίες δεν μπορεί να τον απομακρύνει από το μεγάλο του πάθος και εθισμό. Τον παίζει συνέχεια δίχως έλεος. Τον έχει κάνει λάστιχο ή όπως αλλιώς θες να το πεις, παρακολουθώντας με μανία, διαδικτυακό πορνό. 
*ΦΑΓΗΤΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Καλά μη χαίρεσαι, κινούμενο σχέδιο είναι.

ΒΡΕΧΕΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ 2 / CLOUDY WITH A CHANCE OF MEATBALLS 2
BAΘΜΟΛΟΓΙΑ: 6 / 10
Να 'μαστε και σοβαροί, δηλαδή εσύ τώρα περιμένεις κριτική; Ξέρεις πολύ καλά τι θα δεις: Αστεράτο (αν και λίγο κουρασμένο σεναριακά) ψηφιακό κινούμενο σχέδιο για όλη την οικογένεια με εντυπωσιακό 3D που βγάζει μάτι από χρώμα και φαντασία. Θα χορτάσεις εντελώς (και μετά θα θες και να φας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου