ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Vivere Pericolosamente: Ραντεβού Στα Τυφλά

ραντεβού στα τυφλά, θα βγω ραντεβου στα τυφλα, ραντεβου στα τυφλα στην αθηνα, ραντεβου στα τυφλα μεσω facebook, ραντεβου στα τυφλα τι να κανω, εκλεισα ραντεβου στα τυφλα, ραντεβου με αγνωστο

Οδικός χάρτης για το λατρεμένο μας extreme sport.

Στο ντους πριν, μου ήρθε μια εκπληκτική επιφοίτηση. Αν και πάει ενάντια στο λαϊκό φολκλόρ που θέλει τις καλύτερες ιδέες να έρχονται στο Θρόνο, όφειλα να την μοιραστώ μαζί σας.
Το Τυφλό Ραντεβού, ο γλυκά 80'ς θεσμός που πλέον έρχεται τυλιγμένος σε μπλέ λογότυπο, με τουιτοφτεράκια και φινίρισμα από το InstagramaRedditoFoursquareοειδές™ της επιλογής σας, λειτουργεί ακριβώς όπως ένας κουλοχέρης. Στα πεντάκοσια μέτρα φαντάζει γκλαμουριά και είσαι βέβαιος πως κάπου τριγύρω του θα κυκλοφορεί το μισό Χόλιγουντ. Έχει μάλιστα και φοβερά αυτοκολλητάκια επάνω, με τους συνδυασμούς που κερδίζουν. Κάνει και εκπτώσεις και έχει και αυτοκολλητάκια για τους συνδυασμούς που σε χτυπάνε στην πλάτη και σου λένε "Δεν πειράζει, να, πάρε αυτά για το ταξί".
Η τελική χασούρα, τα τρία πανάσχετα σύμβολα, μαρκάρονται φιλεύσπλαχνα ως "Try Again!"
Σε περίπτωση που ανήκεις στο 0.02% του πληθυσμού (γκαραντί τα νούμερα, εδώ στο Gals N' Guys έχουμε ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο φτερωτούς πιθήκους με PhD στην Στατιστική, δουλεύουμε με σύστημα) που δεν έχει εκμεταλλευτεί την ψηφιακή επανάσταση για να απλώσει τα γλυκά της πλοκάμια σε όσο περισσότερες τρυφερές κορασίδες δύναται, πέρνα από το γραφείο μου, χρειάζεται να μιλήσουμε επειγόντως. Το υπόλοιπο 99.98%, σίγουρα κουνάει το κεφάλι του και χαμογελάει πικρά.
Και επειδή είναι τρελός δρόμος από το jackpot ως την κατάρα του "Κερασάκι-Ζόνκ-Καμπάνα", παραθέτουμε μερικά hot tips που ενδεχομένως θα σε γλιτώσουν από πληθώρα χουνεριών, Αδελφέ Άντρα.
Απόλαυσε υπεύθυνα.
*Έστω και είπες αρκετά διασκεδαστικές αρλούμπες ώστε να δεχτεί να βγει μαζί σου. Στατιστικά -φτερωτοί πίθηακες σπήκινγκ- έχεις ένα 40% να ενδιαφερθεί για το χαρούμενο τσίρκο σου. Ένα 15% να της αρέσεις πραγματικά και μη με ρωτήσεις για σέξ, γιατί θα σε στεναχωρέσω και είμαστε ακόμη στην αρχή του άρθρου.
Οπλίστηκες λοιπόν με ρεαλιστικές προσδοκίες και συνάντησες την εκλεκτή της ψηφιακής σου καρδιάς σε κάποιο νορμάλ, πολυσύχναστο, και του γούστου σου hot spot της πόλης. Να προσθέσω πως αν είσαι άνω των 18, ραντεβού δίνεις για ποτό και μόνο, αυστηρά μετά τη δύση του ηλίου. Υπέροχες ατάκες τύπου "Γειά σου, έχεις πολύ εκφραστικές βυζάρες κάτι που δεν μπορώ να προσδιορίσω, αλλά με τραβάει απίστευτα, θα 'θελες να πάμε για καφέ;"δείχνουν μονάχα πως το τελευταίο ραντεβού που βγήκες ήταν στο Λύκειο, με τη Βασούλα. Και δε γάμησες ούτε τότε.
ραντεβού στα τυφλά, θα βγω ραντεβου στα τυφλα, ραντεβου στα τυφλα στην αθηνα, ραντεβου στα τυφλα μεσω facebook, ραντεβου στα τυφλα τι να κανω, εκλεισα ραντεβου στα τυφλα, ραντεβου με αγνωστο
Και χειρότερα, δεν έμαθες και τίποτα.
Το ενδεχόμενο φυσικά να είσαι ακόμη τρυφερό και άμαθο παιδί στην τέχνη τηςΦωτοαποκρυπτογράφησης™ και ενώ περιμένεις Σκαρλετάκι να σου σκάσει Μελισσάκι (Μακάρθι. Ας πρόσεχες.) είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος. Οφείλεις να συννενοηθείς από πριν με κολλητό, ως άλλοι Τζέημς Μπόντ και Τυχαίος Κομπάρσος Επιχειρησιακού Κοντρόλ, για την στρατηγική εξόδου σου, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά. Όσο σκούρα και να τα βρεις όμως, θέλω να παραμείνεις τσέντλεμαν (sic). Η πανικόβλητη υποχώρησή σου, θα γίνει με φινέτσα και στύλ, γύρω στη μια ώρα και κάτι ψιλά. Έχει σημασία.
Κράτα την κουβέντα ζωντανή, χωρίς να λες βλακείες ή να κάνεις τον τσάμπα καραγκιόζη. Είναι δυσκολότερο απ'ότι ακούγεται και θέλει εξάσκηση, αλλά μόλις κατακτήσεις την δύσκολη τέχνη του να κάνεις το μανάρι σου να τιτιβίζει χαρούμενα για κείνο και για τ'άλλο, το σατανικό σου έργο θα γίνει απείρως ευκολότερο.
Οι σοφοί γέροντες του Θιβέτ μιλούν για τον Κανόνα των Τριών Ποτών, ο οποίος αποτελεί την ύστατη ένδειξη πως συνέβη το απόλυτο συμπαντικό παράδοξο, η κοπέλα όντως περνάει όμορφα μαζί σου  και είναι πολύ πιθανό να δεις τα γλυκά φώτα του τζάκποτ να λάμπουν μόνο για σένα. Ακόμη και όταν διαπιστώσεις κάτι τέτοιο, δεν σηκώνεσαι πάνω ν'αρχίσεις τους καρσιλαμάδες, ούτε στέλνεις SMS στον Φώντα τον Ψηλό και το Ντίνο το Μπακούρη. Ακολουθείς το νήμα.
Extra Bonus: Όσο περισσότερο σου αρέσει, τόσο αποφεύγεις να κοιτάξεις τα επίμαχα σημεία. Μόνο μάτια. Όταν κερδίσεις αυτά, τα υπόλοιπα έρχονται σε deluxe συσκευασία δώρου και προσγειώνονται στην παραλίγο στοργική σου αγκαλιά.
ραντεβού στα τυφλά, θα βγω ραντεβου στα τυφλα, ραντεβου στα τυφλα στην αθηνα, ραντεβου στα τυφλα μεσω facebook, ραντεβου στα τυφλα τι να κανω, εκλεισα ραντεβου στα τυφλα, ραντεβου με αγνωστο
Το λαμπρό, τυφλό μας εγχείρημα, κρίνεται επιτυχημένο μόνο όταν τα χείλη σας ενωθούν και η νύχτα αρχίζει να σφυρίζει ανέμελα τριγύρω σας. Με την υπόσχεση του "ξανά" και τη γεύση της περιπέτειας στα χείλη, μπορούμε να αράξουμε σε κοντινό μαγαζί για την ενδοσκοπική γουισκάρα του θριάμβου.
Όταν σηκωθούμε για να χαθούμε πάλι στους ατέλειωτους δρόμους, κουβαλάμε το πιο επικίνδυνα πολύτιμο πράγμα στον κόσμο : την ελπίδα πως αυτή τη φορά, θα είναι αλλιώς.

galsnguys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου