ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Cap Cap: Γιατί αυτό το παιχνιδιάρικο ζαχαροπλαστείο ξετρέλανε όλους τους Έλληνες!!!

Cap Cap: Γιατί αυτό το παιχνιδιάρικο ζαχαροπλαστείο στο Αιγάλεω ξετρέλανε τους Αθηναίους [εικόνες]


Όταν η συζήτηση μιας παρέας πηγαίνει στο Cap Cap μπορεί να μείνει εκεί για ώρα. Δεν πρόκειται απλά για μόδα, αλλά για φαινόμενο, αφού όσοι έχουν επισκεφτεί αυτό το ιδιαίτερο ζαχαροπλαστείο στο Αιγάλεω μπορούν να περιγράφουν μαγεμένοι για ώρες όλα τα εντυπωσιακά γλυκά που είδαν.


Το Cap Cap είναι ένας χώρος που δεν μπορείς να περιγράψεις εύκολα και διαφέρει απ' ό,τι έχεις δει μέχρι σήμερα. Στις προθήκες του θα δεις φιγούρες από το Λαγό της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων μέχρι τους 7 Νάνους. Στο παραμυθοπωλείο που «ταΐζει» τις αισθήσεις δύσκολα θα βρεις κάτι που να μην αξίζει να το γευτείς, ενώ η ανοιχτή κουζίνα σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις τη διαδικασία παρασκευής όλων των γευστικών πειρασμών.




Κις λορέν γλυκές και αλμυρές, cup cakes, τάρτες και πίτσα σοκολάτας είναι μόνο μερικά από αυτά, ενώ σύντομα έρχεται και το Wonka Bread με μυστική συνταγή, όλα σε προσιτές τιμές.




Τα γλυκά που θα βρείτε μοιάζουν με γλυπτά κι έχουν το ονομα και τη χάρη των παραμυθιών. Ενδεικτικά μπορείτε να πιείτε «το τσάι που ήθελε να γίνει κέικ» καθώς και το ρόφημα του Μικρού Πρίγκιπα, ενώ για τους παραδοσιακούς υπάρχει και ελληνικός στη χόβολη.




Η ουρά έξω από το Cap Cap είναι συνήθως μεγάλη, αλλά για τους βιαστικούς υπάρχει πάντα η επιλογή take away για να απολαύσουν τις παραμυθένιες γεύσεις στο σπίτι τους.

Πανόρμου 26, Αιγάλεω

Τηλ. 210 5904116
Ώρες: Καθημερινά 08:00-23:00, Κυρ. 10:00-23:00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου