ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/8/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ασέβεια και ο κυνισμός κάποιων δεν σε αφορούν και είναι πλέον προφανές πως χρειάζεται να απομακρυνθείς το συντομότερο από τη ζωή τους. Ο αυτοσεβασμός είναι μεγάλη υπόθεση και η κατάκτησή του .....
.... απαιτεί θυσίες. Άλλωστε η παρουσία τέτοιων ανθρώπων δεν αποτελεί καμία επένδυση για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα και νομικά ευνοούνται. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να μπει εμπόδιο στα νέα σου σχέδια. Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και οι πλανήτες ευνοούν κάθε τολμηρή κίνηση και δράση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φροντίσεις για την αναγνώριση των κόπων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε την σχέση καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Δες τες με σοβαρότητα για να μπορέσεις να πας καλά στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η προκλητική συμπεριφορά κάποιου έχει σκοπό να σε εμπλέξει σε περιπέτειες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, συγκράτησε το θυμό και τα λόγια σου και η προσπάθειά του θα πέσει στο κενό. Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Προχώρησε στο δρόμο σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου είσαι σε περίοδο που αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα σου προσφέρει ευκαιρίες να αναδείξεις προσόντα σε τομείς διαφορετικούς από αυτούς που μέχρι τώρα δραστηριοποιείσαι. Το δυνατό σου ταμπεραμέντο θα σε οδηγήσει για άλλη μία φορά σε επιτυχία. Φρόντισε να κατατοπιστείς επαρκώς για τη νέα σου ασχολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στην σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις το ταίρι σου για να αποφύγεις προστριβές. Εσύ που δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο η γοητεία σου είναι τόσο ανεβασμένη που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Δώσε στον εαυτό σου τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα νέα δεδομένα που προκύπτουν τώρα και μη βιάζεσαι να βγάλεις απόφαση για το πώς θα προχωρήσεις από δω και πέρα για να φτάσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς. Μια ανακατάταξη στο πρόγραμμά σου είναι πιθανό να σου χρειαστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα για να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες σε βοηθούν και σου χαρίζουν αισιοδοξία και διάθεση για δράση. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για την ολοκλήρωση όσων επιθυμείς αρκεί να φροντίσεις ώστε να αξιοποιηθούν με θετικό τρόπο και να μην υπάρξουν απώλειες δυνάμεων και χρόνου. Φιλικό πρόσωπο σε στηρίζει με επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζεις έχουν γίνει αφορμή να μην μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου και να παλεύεις με νύχια και με δόντια να κρατήσεις τις ισορροπίες. Ασχολήσου περισσότερο με τα προσωπικά σου ζητήματα για να νιώσεις και εσύ καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στην ζωή σου η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν την εργασία σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου βρίσκεται σε πίεση λόγω καταστάσεων που δεν λύνονται. Κοίταξε μήπως μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες για να βοηθήσεις λίγο τα πράγματα. Οι πιέσεις σταδιακά θα υποχωρήσουν αλλά χρειάζεται συνεργασία και καλή συνεννόηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στην σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για αναγνώριση σε οδηγεί σε υπερβολές. Συγκράτησε το δυναμισμό σου και μην επιμένεις πιέζοντας το χρόνο. Όλα θα πραγματοποιηθούν στην ώρα τους και θα καταφέρεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς να πιέσεις καθόλου τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει συνέχεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικά δεν πάνε άσχημα όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αλλά αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποφασίσεις κάτι που αναβάλλεις από καιρό. Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο έτσι, το καταλαβαίνεις και πιέζεσαι ακόμα περισσότερο. Μία καλή απόφαση είναι προτιμότερη από άλλη αναβολή. Βάλε τα πράγματα σε τάξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να έχεις την απομάκρυνσή του;
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σύντομα θα έχεις μία σημαντική πρόταση η αξιοποίηση της οποίας μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα πριν την εξετάσεις προσεκτικά. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και η βοήθειά τους είναι μεγάλη και καθοριστική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα εκβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για την σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η μελαγχολία και η τάση σου να ονειρεύεσαι σε απομακρύνουν από κάθε ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων εμποδίζοντας να δοθεί κάποια λύση. Μην αφήνεσαι στην τύχη αλλά σκέψου με σοβαρότητα να δώσεις απαντήσεις σε όσα σε οδήγησαν εκεί που βρίσκεσαι και πάρε την απόφαση να μετακινηθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στην σχέση σου αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου