ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   4/6/17 έως  10/6/17
ΚΡΙΟΣ
Είναι η εβδομάδα των αλλαγών και των μετακινήσεων σε πολλά θέματα και, βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το χρόνο και τις αλλαγές. Αν ζεις στο «εδώ και τώρα» θα δεις ότι οι ......
...... καταστάσεις κινούνται προς την ατομική εξασφάλιση σε όλα τα επίπεδα. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις πως χρειάζεται να αλλάξεις ρότα και να δράσεις περισσότερο στο πεδίο των οικονομικών, κάνοντας καλύτερες συμφωνίες και κυρίως ισότιμες συνεργασίες. Ο Άρης που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου αλλάζει ζώδιο και μπαίνοντας στο ζώδιο του Καρκίνου, σίγουρα θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη ευαισθησία και κυρίως περισσότερη διάθεση να ασχοληθείς με την οικογένεια και γενικά με οτιδήποτε ενέχει την έννοια της φροντίδας.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα αναπτύξεις άμυνες με στόχο να μη βρεθείς προ εκπλήξεων είτε μέσα στην οικογένειά σου είτε σε επαγγελματικούς χώρους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αλλάζει πλέον όλο το σκηνικό και θα αρχίσεις και εσύ να εισπράττεις καλύτερα πράγματα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και θα είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τον εαυτό σου, με έναν πιο ιδανικό τρόπο. Γιατί θα είσαι εσύ καλά και δεν θα υπάρχουν αντιπαλότητες ή διαφωνίες. Όλα θα είναι πιο βατά και θα ανταποκρίνεσαι σε ανάγκες σου που όχι μόνο μπορείς να ικανοποιήσεις αλλά σου δίνουν και ψυχική ηρεμία. Η φροντίδα για τον εαυτό σου θα βοηθήσει να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη εσωτερική άνεση που θα σου φέρει ειρήνη και αρμονία. Οι αντιστάσεις σου θα καμφθούν τελείως και θα διαπραγματευτείς εύκολα σε θέματα που δεν μπορούσες πριν λίγο καιρό. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένας νέος αέρας θα πνεύσει που θα διώξει μακριά σου όλες τις δύσκολες και αντιφατικές σκέψεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τα καλύτερα έρχονται, για αυτό άνοιξε τις κεραίες σου και μην επιτρέψεις καθόλου να εισχωρήσει στη ζωή σου οτιδήποτε αρνητικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις πολλές από τις εικόνες που ήταν διάσπαρτες στο μυαλό σου. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα και κυρίως περισσότερο κατανοητά. Γιατί θα μπορείς να καταλάβεις τα μηνύματα και επίσης θα μπορείς να τα μεταδώσεις. Για σένα που είσαι Δίδυμος είναι πολύ σημαντικές οι σκέψεις σου και γενικά η ανταπόκρισή σου απέναντι σε όλες τις νέες γνώσεις. Γιατί από αυτό αναπνέεις και υπάρχεις. Από την πληροφορία, την επικοινωνία, και τη νέα γνώση. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου στις 9 του μηνός θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις κάποια πράγματα και πιο πολύ εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου. Γιατί θα σου είναι πιο εύκολο να αντιληφθείς όλες τις παραμέτρους, κυρίως σε μια συνεργασία ή μια στενή σχέση η οποία σε απασχολούσε έντονα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είσαι πιο σίγουρος/η ότι οι σκέψεις σου σε οδηγούν σε σωστό δρόμο και αυτό σου φέρνει μεγαλύτερη ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο και σίγουρα θα αλλάξεις πολλά από τα πράγματα που θέλεις να κάνεις και θα γίνεις πιο διεκδικητικός/η, κυρίως σε θέματα της δικής σου ζωής. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο και θα υπάρξουν φορές που θα θυμώνεις με το παραμικρό. Από την άλλη, θα μπεις σε μια πιο εύκολη πραγματικότητα που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις καινούργιες προϋποθέσεις ακόμα και για τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Οι σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς θα γίνουν πολύ καλύτερες και θα νιώσεις ότι κάτι καινούργιο θα αναδυθεί ακόμα και από μια απλή επαφή. Και αυτό το καινούργιο θα αφορά κυρίως μια πιο όμορφη επικοινωνία και μεγαλύτερη διάθεση για αγάπη και συμφιλίωση με όλους και όλα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα βρεθείς σε θέση δύναμης και θα πρέπει να δεις με τον καλύτερο τρόπο πως θα διαχειριστείς τις καταστάσεις για να μη γίνουν υπερβολές.

ΛΕΩΝ
Οι υποθέσεις σου τρέχουν κι εσύ τρέχεις μαζί με αυτές, προσπαθώντας να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Οι δυνατότητες που παρουσιάζονται είναι πολλές αρκεί να μπορείς να τις βλέπεις και να τις βάζεις στη ζωή σου. Από την άλλη, μπορεί να αποφασίσεις ότι για δικούς σου λόγους θα αρχίσεις να αποστασιοποιείσαι και να απομονώνεσαι από ένα θέμα οικογενειακό ή προσωπικό, ενώ η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο. Όμως, επειδή γνωρίζεις πολύ καλά την αλήθεια δεν θα αφήσεις να σε παρασύρει σε μεγάλες κακοτοπιές. Η καριέρα σου θα έχει καλύτερες στιγμές και περισσότερες ευκαιρίες για οικονομικά οφέλη. Τα πράγματα θα ανοίξουν μπροστά σου σαν βεντάλια και θα δεις ότι πολλά από αυτά που είχες κάνει στο παρελθόν θα εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο και θα σου φανούν χρήσιμα. Θα είναι σαν μια μικρή ανταμοιβή που σίγουρα θα σε στηρίξει σε κάποιες ευαισθησίες και πιθανές δυσκολίες.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα τι πρέπει να κάνεις γιατί πέφτουν οι μάσκες και το κάνεις άμεσα, στο «εδώ και τώρα».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πιο ευχάριστη και με λιγότερα εμπόδια από ότι παλιότερα. Όλα, όσα ήταν να ανοιχτούν, ανοίχτηκαν και βγήκαν στην επιφάνεια και αυτό σε ανακουφίζει αρκετά. Άλλες ανατροπές δεν είναι εύκολο να υπάρξουν εκτός αν δεν έσπασες όλα τα αυγά και έχουν μείνει λίγα ακόμα. Οπότε, δοθείσης ευκαιρίας, θα ολοκληρώσεις τον κύκλο των ξεκαθαρισμάτων. Το καλό είναι ότι θα ξεκινήσεις μια νέα πορεία με πολλές θετικές προϋποθέσεις και αυτό θα σε εξυπηρετήσει παντού. Γιατί θα σου δοθούν οι δυνατότητες που θα σε κάνουν να αισιοδοξήσεις και να δεις τη ζωή με άλλα μάτια. Χρειάζεσαι γενικά μια αναβάθμιση η οποία θα σου δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές για το μέλλον και για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις γενικά. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μια ευκαιρία για δουλειά, που μπορεί να αφορά μια έξτρα επιμόρφωση, θα σου δώσει τη δυνατότητα για εξέλιξη.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο θα καθορίσει τα επόμενα βήματά σου. Και να είσαι σίγουρος/η ότι θα είναι πιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

ΖΥΓΟΣ
Οι καταστάσεις σε σχέση με την οικογένεια και το θέμα της φροντίδας αλλάζουν και κατά κάποιο τρόπο γίνονται επιβεβλημένες. Τίποτε δεν θα είναι χαλαρό και εύκολο, αφού είτε θα θέλεις άμεσα να κάνεις δική σου οικογένεια και να επεκταθείς, είτε θα κατευθύνεις τελείως το ενδιαφέρον σου προς τα εκεί. Ο στόχος είναι να επικοινωνήσεις σε άλλη γλώσσα και αυτό είναι ένα σημαντικό προνόμιο που σου δίνεται αυτό το διάστημα. Γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα βάλεις τις νέες βάσεις και με ποιο τρόπο θα τις συνδυάσεις με τα συναισθήματά σου. Πιθανότατα θα νιώθεις ότι, για να έχεις καλύτερες σταθερές πλέον, θα πρέπει να διαισθάνεσαι περισσότερο και να αντιλαμβάνεσαι τον συναισθηματικό κόσμο του/της συντρόφου σου, των άλλων ατόμων ή και μιας ομάδας που συνεργάζεσαι. Η οικογένεια αναδεικνύεται σε σημαντικό παράγοντα για τη ζωή σου από εδώ και μετά, και για ένα μεγάλο διάστημα. Ο Καρκίνος ή ό Αιγόκερως θα σε δραστηριοποιήσουν ιδιαιτέρως.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις δράση τελείως διαφορετική από τις άλλες φορές. Θα προσπαθήσεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε καταστάσεις που είναι αρκετά αντιφατικές για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης που μπαίνει στον Καρκίνο θα χρωματίσει με τελείως διαφορετικό τρόπο τη ζωή σου. Οι μάχες που θα δίνεις θα είναι περισσότερο συναισθηματικές και θα σχετίζονται με το κομμάτι της ευαισθησίας. Το συναίσθημα θα βρει τρόπο να αναδυθεί και δεν θα είναι πλέον εσωτερικό και υπόγειο. Όλη αυτή την ενέργεια που έχεις μέσα σου θα την εκφράσεις με τη φροντίδα σε άτομα της οικογένειάς σου. Το μεράκι της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής θα επανέλθει δριμύτερο. Γενικά, όμως, επειδή μπαίνει και η Αφροδίτη στον άξονά σου θα βρεθείς αυτόματα σε μια καλύτερη κατάσταση που θα σου γιατρεύει παλιές πληγές και τραύματα. Το ενδιαφέρον σου για τη δουλειά και γενικά για άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι θα είναι ειλικρινές και τίμιο. Για αυτό θα σου ανοιχτούν πόρτες εύκολα και θα έχεις μεγαλύτερη εύνοια από παλιά.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η νοσταλγία για το παρελθόν θα σε αναστατώσει και θα βγάλει στην επιφάνεια μνήμες που πιθανόν να σε κάνουν περισσότερο ευαίσθητο/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεσαι σε μια φάση που προσπαθείς να ξεσηκώσεις τον εαυτό σου. Γιατί νιώθεις ότι κάτι σου λείπει. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 9 του μηνός θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση, ώστε να βρεις ακόμα και ένα κομμάτι της δύναμής σου που έχεις ξοδέψει από εδώ και από εκεί. Η καλή επικοινωνία θα επανέλθει και θα δείξεις την καινούργια σου ταυτότητα με έναν πιο δυνατό τρόπο. Όλα πάντως να ξέρεις ότι εξαρτώνται από εσένα και δεν είναι δυνατόν να μη μπορείς να κινήσεις τα νήματα με τον τρόπο που θέλεις. Απλά θα πρέπει να μπεις σε μια διαφορετική πορεία σε σχέση με την οικογένεια και γενικά με τα θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις. Στην καθημερινότητά σου θα βιώνεις μια διαφορετική και καλύτερη πραγματικότητα γιατί όλα θα κυλούν πιο ήρεμα και αρμονικά. Η σχέση με τη διατροφή σου θα αλλάξει και σίγουρα θα έχεις την πρόθεση να βιώσεις καλύτερες στιγμές με το σώμα σου και τον εαυτό σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις οικογενειακές ευθύνες και κυρίως να στηρίξεις άτομα ή καταστάσεις που θεωρείς περισσότερο υποχρεωτικές παρά δημιουργικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναβιώνεις κάποιες στιγμές που σε βοηθούν να βελτιώσεις τη θετικότητα στη ζωή σου, οπότε θα βγεις εύκολα από το «λούκι» που βρίσκεσαι το τελευταίο διάστημα. Γιατί έχεις ανάγκη να αναπνεύσεις και να δεις τη ζωή με άλλη ματιά. Το καλό είναι ότι θα αρχίσεις να απολαμβάνεις στιγμές και όμορφα πράγματα. Ο ερωτισμός που θα εκπέμπεις δεν θα αφορά μόνο άτομα και προσωπικές σχέσεις. Το λυτρωτικό κομμάτι που θα σε κάνει να βλέπεις τα καλά κομμάτια της ζωής θα είναι μια πολύ κρυφή δημιουργικότητα. Οι απολαύσεις σίγουρα δεν είναι κακές με την έννοια που θα τις βάλεις στην ζωή σου. Ο Άρης που μπαίνει στον άξονά σου θα σε κάνει να νιώθεις και να σκέφτεσαι ότι είσαι ένα με τα άλλα άτομα. Μερικές φορές ίσως να νιώθεις και ένα είδος δειλίας στο να εκφράσεις την αντίθεσή σου. Ευτυχώς, όμως, θα υπάρχουν όμορφα κομμάτια στη ζωή σου που θα σε βοηθούν να ισορροπείς.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις την ανάγκη να περάσεις καλά και να το ρίξεις για λίγο έξω. Όσο πιο πολύ ακολουθείς τις ανάγκες σου τόσο πιο πολύ θα βρίσκεσαι σε σύνδεση με τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βελτιώνεις και πάλι τη θέση σου αλλά με διαφορετικό τρόπο, αφού θα ασχοληθείς περισσότερο με την ποιότητα της ύλης, καθώς και με τις όμορφες εμπειρίες στην καθημερινή σου ζωή που θα αφορούν στο πως να περάσεις κάπως καλύτερα από παλιά. Η διακόσμηση και γενικά όλων των ειδών οι αλλαγές στο χώρο σου ή σε ένα εξοχικό θα σε απασχολήσουν ιδιαιτέρως. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με τα ρούχα σου, αφού βέβαια νιώσεις ότι η εμφάνισή σου αρέσει πρώτα σε σένα και μετά στους άλλους. Οι απολαύσεις και οι αισθησιακές στιγμές θα εκδηλώνονται πιο άνετα αυτό το διάστημα. Η φροντίδα προς τους δικούς σου ανθρώπους θα σε κάνει λιγότερο ιδεαλιστή. Γενικά, η οικογένεια θα σου δώσει το δικό της στίγμα, το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσεις με κάθε τρόπο. Το νερό είναι το στοιχείο που αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να αποφορτίζεσαι από τις εντάσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να γίνουν όλα σωστά, με τον τρόπο που εσύ θεωρείς σωστό. Για αυτό θα αναλάβεις να μεταμορφώσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει.

ΙΧΘΥΕΣ
Βασίζεσαι περισσότερο στα πόδια σου γιατί νιώθεις ότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πραγματικότητα κάποια από τα μικρά σου σχέδια. Θα εκφράσεις ανοιχτά ένα μεγάλο δυναμικό που θα σε παρασύρει και θα θέλεις να κάνεις πιο εύκολα παρέες και φιλίες. Θα προσεγγίσεις το καλλιτεχνικό σου κομμάτι από πολλές πλευρές, αφού θα υπάρξουν και λόγοι που θα σε βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείς πάνω σε αυτό. Μπορεί να σε προσεγγίσουν νέα άτομα που είναι γνωστά για τα ενδιαφέροντα τους στη μουσική ή τη ζωγραφική και κάπως να ξεσηκωθείς για να κάνεις και εσύ κάτι δικό σου. Το συναίσθημά σου και το προστατευτικό κομμάτι της προσωπικότητάς σου θα το βγάλεις σε ένα άτομο που είναι πολύ δικό σου. Πάντως, με τα ανοίγματα και τις νέες σου γνωριμίες, θα προσελκύσεις ένα άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στη δουλειά σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και αυτό σε εξυπηρετεί, γιατί μπορείς να κάνεις τα σχέδια σου χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη προσπάθεια.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου