ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!

Περιπέτεια, φαντασία, δράση και αρκετές δόσεις δράματος στις επιλογές τις εβδομάδας.Η επιστροφή της παρέας του Trainspotting, καθώς και η τελευταία (φαινομενικά) περιπέτεια του μεταλλαγμένου Wolverine ξεχωρίζουν ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες, ενώ οι υπόλοιπες ταινίες της εβδομάδας μας μεταφέρουν στην Κωνσταντινούπολη, την Φινλανδία και την Βουλγαρία.
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους... 

«T2: Trainspotting 2»

Στην αρχή έμοιαζε με ευκαιρία, μετά έγινε προδοσία. Έχουν περάσει 21 χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει. Ο Mark Renton επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι. Εκεί τον περιμένουν όλοι: ο Spud, ο Sick Boy και ο Begbie. Αλλά όχι μόνο αυτοί. Τον υποδέχονται η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η επιθυμία, ο φόβος, η μετάνοια, η ηρωίνη, η αυτοκαταστροφή, ο θανάσιμος κίνδυνος. Όλα έχουν παραταχθεί για να τον καλωσορίσουν.



«Λόγκαν»
Είναι 2029. Οι μεταλλαγμένοι έχουν εξαφανιστεί - σχεδόν. Ένας απομονωμένος, μελαγχολικός Λόγκαν περνάει τις μέρες του πίνοντας σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Καναδά και βγάζοντας τα προς το ζην ως οδηγός προς ενοικίαση. Οι εξορισμένοι σύντροφοί του είναι ο Κάλιμπαν και ο Καθηγητής Ξαβιέ, ο οποίος υποφέρει από ολοένα και αυξανόμενες επιληπτικές κρίσεις. Οι προσπάθειες του Λόγκαν να κρυφτεί από τον κόσμο και την ίδια του την κληρονομιά τελειώνουν απότομα, όταν εμφανίζεται μία μυστηριώδης γυναίκα και θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει σκοτεινές δυνάμεις κι έναν κακοποιό από το παρελθόν του, σε μια αποστολή ζωής και θανάτου, μία αποστολή που θα εκπληρώσει το πεπρωμένο του.



«Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή του Όλλι Μάκι»
Το καλοκαίρι του 1962, ο Όλλι Μάκι αγωνίζεται για τον τίτλο του Πρωταθλητή Κόσμου στην κατηγορία φτερού. Ο δρόμος για την επιτυχία, από την επαρχία της Φινλανδίας μέχρι την καρδιά του Ελσίνκι, μοιάζει να είναι βέβαιος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χάσει βάρος και να συγκεντρωθεί στην προπόνηση. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα... Ο Όλλι έχει ερωτευτεί τη Ράιγια!



«Υποψίες»
Η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στη δίνη της πολιτικής βίας. Ο Χαμζά, ένας υψηλόβαθμος αστυνομικός, προτείνει στον Καντίρ την αποφυλάκιση υπό έναν δεσμευτικό όρο: προκειμένου ν’ αποφυλακιστεί, θα πρέπει να ενταχθεί σε μια μονάδα των μυστικών υπηρεσιών της οποίας τα μέλη εργάζονται ως σκουπιδιάρηδες. Ο Καντίρ δέχεται και ξεκινά να μαζεύει σκουπίδια από τις φτωχογειτονιές, ελέγχοντας αν μέσα σ’ αυτά βρίσκονται υλικά που σχετίζονται με την κατασκευή βομβών. Σε μία απ’ αυτές τις γειτονιές, ο Καντίρ βρίσκει τον μικρό του αδελφό, Αχμέτ. Ο Αχμέτ δουλεύει στον δήμο, στην ομάδα που αναλαμβάνει την εξολόθρευση αδέσποτων σκύλων. Η απροθυμία του Αχμέτ να συνδεθεί αδελφικά με τον Καντίρ, παρά την επιμονή του τελευταίου, οδηγεί τον Καντίρ να πλάσει ιστορίες συνωμοσίας που εξηγούν την αποστασιοποίηση του αδελφού του.



«Glory»
Ο Τσάνκο Πέτροφ βρίσκει εκατομμύρια λέβα στις ράγες του σιδηροδρόμου, κατά τη καθημερινή του επιθεώρηση. Αποφασίζει να παραδώσει τα χρήματα στην αστυνομία και το κράτος τον τιμά με μια εκδήλωση προς τιμήν του. Η Τζούλια Στάνκοβα, επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Μεταφορών, παίρνει το παλιό του ρολόι, οικογενειακό κειμήλιο, για να μπορέσει να του απονεμηθεί ένα καινούριο- δώρο για το ήθος του. Στην πορεία το νέο ρολόι χαλάει και η Στάνκοβα έχει χάσει το παλιό. Εδώ ξεκινά η απεγνωσμένη μάχη του τίμιου εργάτη να επανακτήσει το οικογενειακό του κειμήλιο και τη χαμένη του αξιοπρέπεια.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου