ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/3/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται θετικά για το ζώδιό σου, ως προς τις επιδιώξεις σου και σου προσφέρει ευκαιρίες να αξιοποιήσεις τις ......
.......  δυνατότητές σου σε ουσιαστικό επίπεδο. Η αφοσίωση και η συνέπεια που θα δείξεις στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα. Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν. Αν κάνεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε τα περιττά έξοδα και να ξέρεις ότι το μέλλον διαγράφεται αρκετά θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου μετά από ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο οι αντοχές σου δοκιμάστηκαν υπερβολικά. Η κούραση και η απογοήτευση που ένιωσες τώρα αποχωρούν οριστικά και δίνουν τη θέση τους σε νέες ουσιαστικές ευκαιρίες, οδηγώντας σε αργά και σταδιακά στην ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Μην έχεις κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει τον δρόμο τους. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου και η αλληλεγγύη που θα εισπράξεις θα γίνει μοχλός εκκίνησης σημαντικών καταστάσεων. Μην αφήσεις τον φόβο της εξαπάτησης να σε επηρεάσει και να σταματήσει τη ροή των γεγονότων. Σύντομα οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν με ευκολία και θα σου προσφέρουν ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου, που είναι σίγουρο ότι θα του δώσουν μεγάλη χαρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα πολλά επαγγελματικά θέματα που έχεις δεν τελειώνουν. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται, αλλά θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά συζητήσεις και πληροφορίες οι οποίες μπορεί να κρύβουν άσχημες προθέσεις. Μην βιαστείς να τις επεξεργαστείς και να βγάλεις συμπεράσματα, πριν συλλέξεις όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Η κατάσταση θα βελτιωθεί σταδιακά για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, η διάθεσή σου θα είναι καλή και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο τα επαγγελματικά στην άκρη και να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα είχες πολλά να κάνεις. Στον οικονομικό τομέα, δείξε σήμερα μεγάλη προσοχή στα έξοδά σου, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Λέων, θα λάβεις μία ευχάριστη πληροφορία που θα βελτιώσει πολύ τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Η σκέψη πως δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο φαίνονται, θα επιδράσει καθοριστικά στην εξέλιξή σου, μακροπρόθεσμα. Ασχολήσου με δημιουργικές δράσεις και περίμενε τα αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή σειρά. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με προγραμματισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η απόλυτη ανωτερότητα που δείχνεις, αγαπητέ Παρθένε, αντιμετωπίζεται με εξαιρετική καχυποψία από το περιβάλλον σου. Ο χρόνος, όμως τελικά θα σε δικαιώσει και θα αποδείξει τις πραγματικές σου προθέσεις. Μην θυμώνεις και μην ασχολείσαι με τη στάση των άλλων. Εσύ φέρσου όπως ταιριάζει στη δική σου ιδιοσυγκρασία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και ξεκούραστα και από αύριο συνεχίζεις στους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα. Σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μία μετακίνηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσεις σημαντικά πρόσωπα, θα γίνει, αγαπητέ Ζυγέ, αφορμή να αναθεωρήσεις πολλές απόψεις σου για τη ζωή. Σκέψου, εντούτοις, αρκετά πριν αλλάξεις πορεία, ώστε να βεβαιωθείς πως η καινούργια διαδρομή θα σε οδηγήσει στην πληρότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα, που είναι Κυριακή, να σκεφτείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Στον οικονομικό τομέα, θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν ακόμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Χάρη στη σεμνότητα και στη συνέπεια κάποιου ατόμου από το οικογενειακό σου περιβάλλον, θα δημιουργηθεί μεταξύ σας μια πολύ καλή χημεία με θαυμάσιο αποτέλεσμα. Μία εξαιρετική φιλία θα αναδυθεί μέσα από αυτή τη σχέση και θα κερδίσεις έναν σύμμαχο ζωής. Οι καταστάσεις προβλέπονται εντυπωσιακές για το ζώδιό σου, ενώ θα ακολουθήσουν και σημαντικές προτάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου τα αισθήματά σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προμηνύεται ευχάριστο για το ζώδιό σου. Μην διστάσεις να αναλάβεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Οι πλανήτες στηρίζουν τη δυναμική σου στάση και σου προσφέρουν ευκαιρίες για δράση. Συγκεντρώσου, ώστε να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις καταλλήλως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχολογία σου απέναντι στο ταίρι σου. Περάστε μαζί τη μέρα σας χαλαρά και ερωτικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και θα έχεις και πολλές ευκαιρίες. Σήμερα φρόντισε να δεις κάποια ζητήματα πιο χαλαρά και ήρεμα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ένα δίλημμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, τώρα πρόκειται να ξεκαθαρίσει, αγαπητέ Αιγόκερε. Η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί και τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να δρομολογούνται. Αφέσου ελεύθερος να ακολουθήσεις το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει πραγματικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να μπεις σε συζητήσεις που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις τα θέματά σου. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια θα σε απασχολήσει, αγαπητέ Υδροχόε, με κάποιο ζήτημα του παρελθόντος που θα έρθει ξαφνικά στην επιφάνεια. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην συζητήσεις το θέμα με άτομα που δεν τα αφορά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα λόγια σου - κάτι που μπορείς να αποφύγεις σιωπώντας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις ήρεμα και χαλαρά, ώστε να αποφύγεις πιθανές αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες και καταφέρνεις πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Ιχθύ, να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις οργανώσει μέχρι σήμερα, σύντομα θα δεις εκπλήξεις, ικανοποιήσεις και δώρα που δεν περιμένεις. Μην βιαστείς να κάνεις διαπιστώσεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις και δείξε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν την τιμιότητά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από το άγχος που μπορεί να έχεις με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ξέγνοιαστα και άσε για αύριο τις υποχρεώσεις. Για τα οικονομικά συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου