2 φύλλα γαλλικής σφολιάτας 600 ml (3¼ φλιτζ. τσαγιού) νερό 300 ml (1¾ φλιτζ. τσαγιού) γάλα 1 φάκελος πουρές πατάτας 100 γρ. (1 μεγάλο) κρεμμύδι καθαρισμένο 100 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον 2 αυγά 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο. Παρασκευάζετε τον πουρέ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και προσθέτετε το μπέικον ψιλοκομμένο, το σοταρισμένο κρεμμύδι, τη γραβιέρα, τη φρυγανιά και το 1 αυγό και ανακατεύετε καλά. Ανοίγετε τα φύλλα, τοποθετείτε το μίγμα και φτιάχνετε 2 ρολά. Αλείφετε την πάνω επιφάνεια με αυγό και ψήνετε στον φούρνο στους 200°C για μισή ώρα περίπου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου