ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Κάθαρση: Έτος Εκλογών (The Purge: Election Year)!

2017. Δύο χρόνια μετά την επιλογή του να μη σκοτώσει αυτόν που δολοφόνησε τον γιο του, ο πρώην αστυνόμος Λίο Μπαρνς έχει προσληφθεί ως επικεφαλής ......
.... ασφαλείας της γερουσιαστού Σαρλέν Ρόαν, πρώτης στην κούρσα των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, λόγω του όρκου της να πάψει για πάντα την «Κάθαρση». Τη νύχτα όπου αυτή η έσχατη Κάθαρση λαμβάνει χώρα, μια προδοσία εκ των έσω της κυβέρνησης εξαναγκάζει τον Μπαρνς και τη Ρόαν να βγουν έξω στους δρόμους και να παλέψουν σκληρά για να επιβιώσουν.
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 7 Ιουλ 2016
Διανομή: UIP
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου