ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Μηνιαίες προβλέψεις από 21/6 έως 22/7!



Ο Ήλιος πέρασε  στον Καρκίνο στις 21/62016 στις 01:35 το πρωί, ώρα Ελλάδας.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου αναμένεται να είναι αρκετά ανατρεπτικό κι αν η ....
.... διάθεσή σου είναι ανάλογη θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε ουσιαστικές αλλαγές αλλά και ρηξικέλευθες εφαρμογές, τόσο στην προσωπική-κοινωνική σου ζωή, όσο και στα επαγγελματικά σου. Αν όμως θελήσεις να «γαντζωθείς» στο υπάρχον καθεστώς, τότε το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα «αναταράξεων» ή κάποιας αρνητικής έκπληξης.
Εξαιρετικά γόνιμη μπορεί να είναι και η ενασχόλησή σου με θέματα γύρω από τις επιστήμες και την σύγχρονη τεχνολογία.
Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου τονίζει την ανάγκη σου να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου, είτε στο σπίτι, είτε στον χώρο εργασίας σου. Για να συμβεί αυτό βέβαια είναι αναγκαίο να πετάξεις ό,τι δεν σου χρειάζεται.
Οικονομικά
Η σταδιακή επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία από τις 30/6 και μετά κλείνει ένα κεφάλαιο αναγκαίων ρυθμίσεων για υποθέσεις του παρελθόντος και σου επιτρέπει να θέσεις σε εφαρμογή τα επίκαιρα σχέδιά σου. Ωστόσο, σε πρώτη φάση μπορεί να προκύψουν και έντονες διεκδικήσεις των κεκτημένων σου, γι’ αυτό καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση.
Επιπλέον, φαίνεται να «ζορίζεσαι» σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού δεν είναι δυνατόν να κερδίσεις κάτι χωρίς να χάσεις κάτι άλλο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πιο σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις δεσμεύσεις που το συνοδεύουν.
Ερωτικά
Μέχρι τις 11/7, η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο ευνοεί κυρίως την δημιουργία μιας «οικογενειακής ατμόσφαιρας κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τα καλά της «εντός των τειχών».
Αν πάλι είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα το σωστό θα ήταν να κινηθείς μετά τις 12/7, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα, εξυπηρετώντας απόλυτα τις σχετικές βλέψεις σου.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου καλείσαι να διαχειριστείς συνετά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, κατανοώντας ότι δεν έχει νόημα να αντιστέκεσαι στην πρόοδο, έστω κι αν σου χαλάει τη βολή σου! Αν μάλιστα κινηθείς μεταρρυθμιστικά, τα τελικά αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.
Παράλληλα βέβαια, μπορεί να υπάρξουν και κάποιες «σοκαριστικές» αποκαλύψεις για τον ρόλο κάποιων γνωστών ή συγγενών και σε μια τέτοια περίπτωση η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου σε καλεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», κρατώντας γύρω σου μόνον άτομα της εμπιστοσύνης σου.
Επιπλέον, μπορεί να αυξηθούν οι μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, χωρίς ωστόσο να έχουν απαραίτητα έναν ευχάριστο χαρακτήρα, αφού θα βιώσεις και κάποιες δύσκολες στιγμές . Έτσι κι αλλιώς, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει υποψιασμένο/η και πρόθυμο/η να διερευνήσεις κάθε τι το μυστήριο!
Οικονομικά
Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη δεν ευνοεί κινήσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, αντίθετα, μπορεί να αναδείξει υποχρεώσεις που θα συρρικνώσουν κάπως το αποθεματικό σου. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, επιλέγοντας έναν σχετικά «λιτό βίο».
Μπορείς, ωστόσο, να ωφεληθείς από μία πώληση ή την αξιοποίηση υλικών που δεν χρειάζεσαι άμεσα.
Ερωτικά
Η σταδιακή επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία μετά τις 30/6 θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος και να χαράξεις μια νέα πορεία. Σε πρώτη φάση όμως ενδέχεται να υπάρξουν σοβαρές αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή, κάτι που μπορεί να γίνει εξαιρετικά ενοχλητικό στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση.
Αν πάλι είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μια νέα γνωριμία δεν σου διασφαλίζει διάρκεια και σταθερότητα, όσο δυνατή κι αν δείχνει αρχικά


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, πολλά μπορεί να συμβούν στο φιλικό σου περιβάλλον, σε σημείο που η παρέμβασή σου να είναι αναγκαία. Κι ενώ μπορεί να ωφεληθείς αρκετά από μια νέα γνωριμία ή την είσοδό σου σε ένα «κλαμπ» για λίγους, σε σχέση με τις τρέχουσες φιλίες σου φαίνεται να προκύπτουν προβλήματα που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν και σε μια οριστική ρήξη. Επιπλέον, καλείσαι να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια «ειδικού σκοπού».
Ακολούθως, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, αφήνοντας πίσω σου εκείνες που αποδείχτηκαν «πλαστές» ή έξω από τις προδιαγραφές σου.
Κι αν προγραμματίζεις ένα ταξίδι, καλό είναι να το κάνεις μετά τις 12/7, όταν η Αφροδίτη θα βρεθεί στον Λέοντα.
Οικονομικά
Μέχρι τις 11/7, η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο σου προσδίδει μια σχετική άνεση, ίσως μάλιστα δεις τα εισοδήματά σου να ενισχύονται. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να μην... ξεγελαστείς και αναλάβεις σοβαρές οικονομικές δεσμεύσεις, αφού στο μέλλον θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθεις.
Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να προκύψουν νέα δεδομένα μετά τις 30/6, που ο Άρης θα επιστρέψει σε ορθή φορά. Μέχρι τότε καλό είναι να μην πάρεις και τόσο σοβαρά τα όσα συμβαίνουν, αφού δεν πρόκειται να έχουν συνέχεια.
Ερωτικά
Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη δεν επιτρέπει και τόση αισιοδοξία κι από αυτήν την άποψη τα καλά που έφερε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, πρέπει να θεωρούνται παρελθόν. Αν μάλιστα αποφασίσεις να «μπεις» σε μια νέα σχέση, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε πρόβλημα.
Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, εδώ όμως όλα θα κριθούν από την δική σου στάση. Το σωστό θα ήταν να τηρήσεις ισορροπίες και να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι εξελίξεις θα «σε πάρουν από κάτω».


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 11/7 αναμένεται να απαλύνει τις όποιες εντάσεις, αφού ανεξάρτητα με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου και η καλή σου ψυχολογία, σου δίνουν πλεονέκτημα.
Ωστόσο, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου σε καλεί να κλείσεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε πίκρανε, είτε αυτό αφορά σε πρόσωπα είτε σε καταστάσεις. Και μια τέτοια απόφαση μπορεί να είναι κομβικής σημασίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε έναν φαύλο κύκλο με κακό τέλος!
Ακόμη, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ζωή τους αλλά και στις μεταξύ σας σχέσεις, μετά τις 30/6, που ο Άρης θα αρχίσει να ορθοδρομεί στον Σκορπιό.
Οικονομικά
Οι ελπίδες σου για κάτι καλό μπορεί να δικαιωθούν μετά τις 12/7, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα. Μέχρι τότε, δεν αναμένεται κάποια σημαντική θετική εξέλιξη, αντίθετα ίσως υπάρξει μια οικονομική εμπλοκή με έναν «δικό σου» άνθρωπο. Κι επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις το συναίσθημα δεν είναι καλός σύμβουλος, φρόντισε να κινηθείς ρεαλιστικά.
Πολύ σημαντικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, όπου ο Ουρανός στον Κριό κάνει... πάρτι, αλλάζοντας τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Κι αν μεν έχεις κατά νου να ξεκινήσεις κάτι νέο, τότε όλα καλά. Όσον αφορά όμως το υπάρχον εργασιακό σου καθεστώς, όλα είναι στον... αέρα!
Ερωτικά
Είτε σου αρέσει είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι θα γίνεις «το μήλον της Έριδος» κι από αυτήν την άποψη η προσωπική σου ζωή μόνον ήρεμη δεν θα είναι!
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις έντονες συγκινήσεις, στα πλαίσια μιας ερωτικής περιπέτειας, που η εξέλιξή της θα εξαρτηθεί από πολλούς αστάθμητους παράγοντες, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και ζήσε το σήμερα.
Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «ενοχλήσεις», είτε από έξωθεν διεκδικήσεις είτε λόγω της συμπεριφοράς και των επιλογών του/της συντρόφου σου, που δείχνει να κινείται... εκτός ορίων!


ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου μπορεί να είναι γεμάτο απρόοπτα κι εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες, μα σε κάθε περίπτωση θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναδείξεις την διαφορετικότητα σου και τα ξεχωριστά προσόντα σου.
Αν μάλιστα επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου ή τις πνευματικές αναζητήσεις σου, είναι βέβαιο πως η «μύησή» σου σε ειδικές γνώσεις αλλά και την σύγχρονη τεχνολογία θα σε βοηθήσει να κάνεις την διαφορά.
Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σχετικά με την διατροφή και την υγεία σου «κόβοντας» ό,τι κρίνεις πως σε βλάπτει.
Ίσως όμως τα πιο «ενοχλητικά» συμβάντα αυτής της περιόδου έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού ο Άρης στον Σκορπιό, όλο και κάτι θα σου... ξεφουρνίσει!
Πάντως μετά τις 12/7, που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ζώδιό σου, όλα θα αρχίσουν να εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.
Οικονομικά
Με τον Δία να σε στηρίζει από την Παρθένο, τα οικονομικά σου τείνουν να βελτιωθούν, παρά τις όποιες «αναταράξεις» ή ζημιές προκαλέσει ο Άρης στο σπίτι σου ή σε σχέση με ένα περιουσιακό ζήτημα. Κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο ή τα δικαιώματά σου.
Ερωτικά
Με τον Κρόνο να δεσπόζει σε αυτόν τον τομέα, είναι πολύ εύκολο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν κι άλλο τόσο δύσκολο να τις... αποτινάξεις, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις από την άλλη πλευρά.
Εκείνο λοιπόν που σε συμφέρει είναι να απολαύσεις το καλοκαίρι σου, χωρίς όμως να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες, εκμεταλλευόμενος/η την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου μετά τις 12/7.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτόν τον μήνα, ο ρόλος σου αναμένεται να είναι πρωταγωνιστικός, φρόντισε λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου. Το σωστό μάλιστα θα ήταν να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές «εφ’ όλης της ύλης», αιφνιδιάζοντας συμπαθούντες και... μη!
Επιπλέον, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου σε ωθεί να ξεδιαλύνεις τον ρόλο φίλων και γνωστών, παίρνοντας αν χρειαστεί κάποιες «δύσκολες» αποφάσεις. Ίσως βέβαια να υπάρξουν και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή τους αλλά σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους συμπαρασταθείς.
Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια, αφού φαίνεται πως αυτός ο κύκλος κλείνει οριστικά.
Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό καλλιεργεί την τάση σου να μάθεις περισσότερα, μπαίνοντας σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα, ως προς την καθημερινότητά σου όμως μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις και προστριβές «για ψύλλου πήδημα», ιδιαίτερα μετά τις 30/6, που θα γίνει ορθόδρομος!
Τέλος, η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μετά τις 12/7 θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.
Οικονομικά
Εδώ αναμένονται σημαντικές ανατροπές κι αν σήμερα θεωρείς πως βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.
Αν βέβαια έχεις βολευτεί σε μια κατάσταση του τύπου «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει», το πιθανότερο είναι να ξεβολευτείς, αφού «σίγουρα» δεν υπάρχουν! Και να θυμάσαι πως όταν είναι να γίνει η «ζημιά», το σύμπαν είναι εξαιρετικά επινοητικό, παρακάμπτοντας κάθε «λογική» πολιτική πρόνοιας.
Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα να ορίζουν τις εξελίξεις, σίγουρα αν σου συμβεί «κάτι», δεν θα είναι αμελητέο. Σε αυτήν την φάση όμως είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ανάπτυξη κι όποιος/α θέλει να σε ακολουθήσει, ας έρθει. Για όσους/ες όμως θέλουν ουσιαστικά να σε «υποτάξουν» ισχύει το «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε»!


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου έχει μια μάλλον «επαναστατική» χροιά κι αν θες να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν ή δεν σε καλύπτουν, ο δρόμος είναι ανοικτός. Ίσως μάλιστα μια νέα συνεργασία να σου προσφέρει σημαντικές προοπτικές για την συνέχεια, καταλαβαίνεις όμως ότι από την άλλη πλευρά η διατάραξη των νυν ισορροπιών θα αφήσει κάποιους/ες δυσαρεστημένους/ες. Και βέβαια το να επιχειρήσεις να κρατήσεις «γέφυρες», που έχουν ήδη... πέσει, είναι μάταιος κόπος!
Εξ ίσου σημαντική προς την ίδια κατεύθυνση μπορεί να αποδειχθεί και η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου, η οποία σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου που δεν «τράβηξε».
Κατά τα άλλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/7 αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, υποσχόμενη μια περίοδο... καλοπέρασης με φίλους/ες και γνωστούς/ες!
Οικονομικά
Η σταδιακή επαναφορά του Άρη σε ορθή κίνηση μετά τις 30/6, είναι το «κλειδί» των εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα, αφού η προτεραιότητά σου σε υποθέσεις του παρελθόντος αντικαθίσταται από την εμφάνιση νέων δεδομένων και την όρεξη σου να πετύχεις πολλά μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα όμως, μπορεί να υπάρξουν και άλλοι κίνδυνοι, πέρα από το όποιο ρίσκο που θα πάρεις και το οποίο στο κάτω-κάτω είναι δική σου επιλογή. Τα «αρπακτικά» καιροφυλακτούν γι’ αυτό εκτός από την «επίθεση» σου πρέπει να έχεις τον νου σου και στην «άμυνά» σου!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο και πολλά είναι εκείνα που μπορεί να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή. Και ανεξάρτητα από τις συναισθηματικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν, το βέβαιο είναι ότι, θέλοντας και μη, καλείσαι να χαράξεις έναν νέο δρόμο στην προσωπική σου ζωή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ίσως η πιο σημαντική εξέλιξη για σένα να είναι η σταδιακή επαναφορά του Άρη σε ορθή κίνηση (από τις 30/6), κάτι που θα άρει επιφυλάξεις ή περιορισμούς, θα σε βγάλει από την εσωστρέφεια και θα σε κάνει πιο αποφασιστικό/η στις επιδιώξεις σου. Κι όλα αυτά θα έχουν τα επιθυμητά «νικηφόρα» αποτελέσματα, αν στο προηγούμενο διάστημα δούλεψες για να καλύψεις τα κενά σου και να διορθώσεις ενδεχόμενες ατέλειες.
Επιπλέον, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/7 σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου η κοινωνική σου παρουσία θα είναι πολύ πιο «λαμπερή».
Παράλληλα, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου τονίζει την ανάγκη σου να μάθεις... ακόμη περισσότερα για πρόσωπα και πράγματα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου αλλά και να αποκτήσεις κάποιες γνώσεις ή πληροφορίες «για λίγους»!
Όμως ως προς τις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου (ταξίδια. μετακινήσεις κλπ) φαίνεται πως τελικά δεν θα αποφύγεις κάποιες «κακοτοπιές», ιδιαίτερα αν «τρώγεσαι» να εξερευνήσεις το... άγνωστο!
Οικονομικά
Εδώ τα... χαλάμε λίγο, αφού με τον Κρόνο στον Τοξότη δεν προοιωνίζεται κάτι «απελευθερωτικό», εκτός κι αν θεωρηθεί ως τέτοιο η συνειδητοποίηση των πραγματικών σου αναγκών. Σε κάθε περίπτωση όμως καλείσαι να μάθεις να ζεις με λιγότερα, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου κι αυτό μέχρι ένα σημείο. Όχι δηλαδή να «φορτωθείς» και με ευθύνες άλλων, στο όνομα του... φιλότιμου!
Σημαντικές εξελίξεις πάντως μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα κι όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, τόσο το καλύτερο για σένα. Μια νέα συνεργασία αλλά και η ανανέωση του εξοπλισμού σου, δείχνουν όχι μόνον πιθανά αλλά και επιβεβλημένα!
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου να «παίρνει μπρος», θα σου είναι δύσκολο να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις των άλλων, κάτι που σε πρώτο βαθμό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προστριβές. Και το βασικό σου δίλημμα είναι το αν «θα βάλεις νερό στο κρασί σου», περιμένοντας μια καταλληλότερη συγκυρία ή αν θα κινηθείς με βάση την αλήθεια σου κι... όποιος/α αντέξει!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις νέα ενδιαφέροντα κι από δημιουργικής σκοπιάς έχεις όλα τα περιθώρια για να πετύχεις κάτι πραγματικά μοναδικό. Από εκεί και ύστερα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/7, σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, όπου τα... αγαπημένα σου ταξίδια θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο κι από αυτήν την άποψη έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς για ένα «χάπι εντ» στον τρέχοντα μήνα.
Παράλληλα όμως δεν θα πρέπει να αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά συμπτώματα στην υγεία σου, αφού μπορεί να «καθηλωθείς» για ένα διάστημα, χάνοντας την όρεξη και την ζωντάνια σου.
Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αποκαλύψει κάποιες ραδιουργίες που έγιναν ή γίνονται σε βάρος σου, κάτι που θα κλονίσει την πεποίθησή σου για ένα κόσμο «όμορφο και αγγελικά πλασμένο»!
Οικονομικά
Μπορεί η Αφροδίτη στον Καρκίνο να σε «χαλαρώνει» μέχρι τις 11/7, ωστόσο η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου είναι κυριολεκτικά... όλα τα λεφτά, αφού σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις ή κομβικές αποφάσεις για την οικονομική σου πολιτική. Κι αν μεν κινηθείς στην κατεύθυνση ενός «ξεκαθαρίσματος», που θα αποτελέσει την βάση μιας προσεχούς επανεκκίνησης, η όλη διαδικασία θα είναι σαφώς απελευθερωτική, ανεξάρτητα με το τι κέρδισες και τι έχασες.
Αν όμως η... πλεονεξία σου σε οδηγήσει σε κάποιου είδους «συμφωνία με τον διάβολο» να ξέρεις ότι δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα, αφού άτομα ή φορείς που εμφανίζονται ως «σωτήρες», δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αυξάνουν τα κέρδη τους στις πλάτες των άλλων και στην συγκεκριμένη περίπτωση στην... δική σου!
Ερωτικά
Το «τοπίο» στις σχέσεις σου γίνεται αρκετά περιπετειώδες και πρακτικά ό,τι συμβεί θα φέρει την σφραγίδα του απροσδόκητου. Αυτό σημαίνει πως είναι δύσκολο να έχεις αυτό που θέλεις αλλά από την άλλη πλευρά μπορεί να σου προσφερθεί κάτι από εκεί που δεν το περιμένεις. Κι όχι, το σύμπαν δεν συνωμοτεί σε βάρος σου, απλά πρόκειται για ένα «καπρίτσιο» του Ουρανού!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου καλείσαι να διαχειριστείς αλλαγές ή ανατροπές στο οικογενειακό σου περιβάλλον κι αν βέβαια τις προκαλέσεις εσύ, τότε «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»! Αν όμως πέσεις θύμα των εξελίξεων, να θυμάσαι πως δεν έχει νόημα να αντιστέκεσαι στο αναπότρεπτο, αντίθετα θα ωφεληθείς αν προσαρμοστείς έγκαιρα στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν.
Την «σκυτάλη» παίρνει, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου, η οποία εγείρει ανάλογα αιτήματα, να δώσεις ένα τέλος δηλαδή σε όλα αυτά που σε κούρασαν και δεν οδηγούν πουθενά. Εδώ μπορεί να μπει στο «κάδρο» και μια συνεργασία σου αλλά και η γενικότερη στάση σου απέναντι στους άλλους.
Όσο για τον Άρη στον Σκορπιό, η σταδιακή επαναφορά του σε ορθή πορεία θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις και «θολά» σημεία στις φιλικές σου σχέσεις, στέλνοντας για ακόμη μια φορά «τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του»!
Οικονομικά
Αν ευελπιστείς σε μια σχετική άνεση, δεν έχεις παρά να περιμένεις την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα! Μετά τις 12/7 λοιπόν, όλα δείχνουν να πηγαίνουν πρίμα, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα σπουδαίο δώρο ή μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση.
Ερωτικά
Η τρέχουσα περίοδος είναι μάλλον αποσταθεροποιητική στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να προλάβεις τα χειρότερα, αν ξεκαθαριστούν εγκαίρως τα πράγματα με το ταίρι σου, στην βάση μιας αμοιβαίας ειλικρίνειας.
Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να «φτιάξεις την ζωή σου», πρόσεξε όμως μήπως μπεις σε μια κατάσταση που τελικά, όχι μόνον δεν θα σου αρέσει, αλλά θα σου είναι και δύσκολο να απεμπλακείς από αυτήν. Εν κατακλείδι, όσο λιγότερες δεσμεύσεις αναλαμβάνεις αυτήν την περίοδο κι όσο λιγότερο παίρνεις τα πράγματα «στα σοβαρά», τόσο το καλύτερο για σένα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου καλείσαι να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντά σου και ιδίως εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις, είτε σε πρακτική κατεύθυνση είτε σε θεωρητική. Μπορεί ακόμη να συναντήσεις αξιοσημείωτους ανθρώπους, που έχουν να σου προτείνουν κάτι πραγματικά ρηξικέλευθο, ενώ αν προκύψει η παραμικρή δυνατότητα για να επικοινωνήσεις τις απόψεις και τα σχέδια σου, μην φερθείς απαξιωτικά του στυλ «που να τρέχω τώρα», αφού από μια... μικρή πορτούλα έπεσε και η Πόλη!
Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας ή διατροφής κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις εκείνες τις αποφάσεις που θα σου διασφαλίσουν την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Παράλληλα, φρόντισε να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας αν εκτεθείς σε μια μολυσματική πηγή.
Οικονομικά
Ανεξάρτητα με τις όποιες δυσκολίες μπορεί να περνάς, ο Δίας στην Παρθένο σου εξασφαλίζει τα προς το ζην, ίσως και τα προς το... ευ ζην! Το μόνο «μελανό» σημείο που μπορεί να υπάρξει έχει να κάνει με το εργασιακό σου καθεστώς, αφού είναι πιθανό να σου ζητηθεί να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις με μια διαδικασία που... προσομοιάζει με εκβιασμό!
Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Σκορπιό έχει όλη την καλή διάθεση να συμβάλλει σε ένα νέο ξεκίνημα ή μια «έξτρα» δουλειά με σημαντικά κέρδη, μετά τις 30/6.
Ερωτικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/7 ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, όπου πολλά μπορεί να βελτιωθούν στην προσωπική σου ζωή κι αν έχεις βλέψεις για κάτι σημαντικό είναι προτιμότερο να μη δράσεις νωρίτερα από αυτήν την ημερομηνία.
Βέβαια, στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιοι «πειρασμοί» που θα την θέσουν σε κίνδυνο αλλά σε καμία περίπτωση δεν καλείσαι να λειτουργήσεις υπό πίεση. Για ό,τι πάθεις δηλαδή θα φταίει η... πλεονεξία σου!


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η σταδιακή επαναφορά του Άρη σε ορθή πορεία από τις 30/6 και μετά μπορεί να σημάνει την ενεργοποίησή σου σε θέματα σχετικά με την επιμόρφωσή σου αλλά και μια νομική υπόθεση, υπό το φως των νέων στοιχείων που έχουν προκύψει.
Επιπλέον, οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα περνούν σε πιο ανταγωνιστική ή συναγωνιστική φάση, ανάλογα με τα... μυαλά που κουβαλάει ο καθένας!
Παράλληλα, απελευθερώνονται οι δυνατότητες για ένα ταξίδι με δυνατές συγκινήσεις.
Στην συνέχεια, η Νέα Σελήνη της 4ης Ιουλίου φαίνεται πως θέτει σε μια νέα βάση τις δημιουργικές αναζητήσεις αλλά και τους υπαρξιακούς προβληματισμούς σου κι αν θες να δώσεις μια θετική διάσταση σε όλα αυτά είναι προτιμότερο να τα περάσεις μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι ή γενικότερα την υπερβατική διάσταση μιας τέχνης, παρά να τα αντιμετωπίσεις ως -σώνει και καλά- σοβαρές καταστάσεις, αφού υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστείς σε έναν κύκλο ματαιότητας και απαισιοδοξίας.
Οικονομικά
Όταν γύρω σου αλλάζουν όλα, το να προσπαθείς να παραμείνεις «έξω από τον χορό», διατηρώντας αναλλοίωτη την στάση σου, είναι μάλλον άτοπο. Προσπάθησε λοιπόν να εκμεταλλευτείς τον υψηλό βαθμό προσαρμοστικότητας που διαθέτεις, υιοθετώντας δράσεις και πολιτικές που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με το «χθες» και ανοίγουν δρόμους που παρά την αβεβαιότητά τους είναι σίγουρο ότι έχουν να σου προσφέρουν πολλά.
Με μια φράση, άσε τα «σίγουρα» και αναζήτησε τρόπους μέσα από τους οποίους θα μπορέσεις να «αλλάξεις επίπεδο» μια και καλή!
Ερωτικά
Αν τα έχεις... καταφέρει και είσαι ακόμη μόνος/η, ήρθε η ώρα να «θυσιάσεις» την ελευθερία σου, στο όνομα ενός δυνατού και καταλυτικού έρωτα. Ίσως βέβαια να πέσεις «στα βαθιά», από την άλλη πλευρά όμως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς. Πρόσεξε μόνον μην «χαμηλώσεις» το επίπεδό σου περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται ή «παραχωρήσεις» την ταυτότητά σου με πρόσχημα μια ευτυχία που παραμένει ζητούμενη.





Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!



Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου