ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Δείτε τα κρυφά σύμβολα πίσω από τα σήματα των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου!

shmata_9.JPG
Πίσω από τα σήματα των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου είναι κρυμμένα μυστικά σύμβολα που συνδέονται με την ιστορία της κάθε εταιρείας....

Η ΒΜW, αναφέρει ο Business Insider, έχει το χαρακτηριστικό μπλε και άσπρο εντός του σήματός της από την σημαία της Βαυαρίας και τον τρόπο που βλέπει ένας πιλότος τον ορίζοντα μέσα από τον έλικα του αεροπλάνου του, αφού η BMW έφτιαχνε αρχικά αεροπλάνα.
shmata_2.JPG
shmata_3.JPG
Το σήμα της CISCO περιγράφει ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα, την γέφυρα του Σαν Φανσίσκο και τα τελευταία γράμματα της πόλης.
shmata_4.JPG
shmata_5.JPG
Το σήμα της TOYOTΑ προκύπτει από όλα τα γράμματα του ονόματος της εταιρείας ενώ αυτό της FedEx κρύβει ένα βέλος.
shmata_6.JPG
shmata_8.JPG
shmata_7.JPG
Το σήμα της Toblerone κρύβει μία αρκούδα.
shmata_9.JPG
shmata_10.JPG
Η ΥΑΜΑΗΑ μπορεί να φτιάχνει μια γκάμα προϊόντων όμως ξεκίνησε φτιάχνοντας πιάνα, έτσι το σήμα της είναι τρία τονικά κλειδιά.
shmata_11.JPG
shmata_12.JPG
Το σήμα της Sony Vaio περιγράφει την αναλογική και ψηφιακή τεχνολογία.
shmata_13.JPG


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου