ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τα ζευγάρια των 16 του Euro και οι διασταυρώσεις ως το τέλος!


235313

Βέλγιο και Ιρλανδία είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που «καπάρωσαν» εισιτήρια για τους «16» του Euro. Εκεί λοιπόν συμμετέχουν οι εξής:
Γαλλία, Ελβετία, Βόρειος Ιρλανδία, Ουαλία, Αγγλία, Σλοβακία, Γερμανία, Πολωνία, Κροατία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ιρλανδία.
Αποκλείστηκαν οι Αλβανία, Ρουμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Τουρκία, Τσεχία, Σουηδία και Αυστρία.
Τα ζευγάρια των 16
Ελβετία-Πολωνία (25/6)

Πορτογαλία-Κροατία (25/6)
Ουαλία- Β. Ιρλανδία (25/6)
Ουγγαρία-Βέλγιο (26/6)
Γαλλία- Ιρλανδία (26/6)
Γερμανία-Σλοβακία (26/6)
Ιταλία-Ισπανία (27/6)
Αγγλία-Ισλανδία (27/6)

Οι διασταυρώσεις στα προημιτελικά
1. Ελβετία ή Πολωνία – Κροατία ή Πορτογαλία (30/6)

2. Ουαλία ή Β. Ιρλανδία – Ουγγαρία ή Βέλγιο (1/7)
3.Γερμανία ή Σλοβακία - Ιταλία ή Ισπανία (2/7)
4. Γαλλία ή Ιρλανδία – Αγγλία ή Ισλανδία (3/7)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά
Νικητής 1 – Νικητής 2 (6/7)

Νικητής 3 – Νικητής 4 (7/7)

Μεταξύ άλλων, έχουμε σίγουρα το Ιταλία-Ισπανία. Αν η Γερμανία αποκλείσει την Σλοβακία και περάσει στην οκτάδα, εκεί θα παίξει με τον νικητή του Ιταλία-Ισπανία, ενώ αν Γαλλία και Αγγλία πετάξουν έξω τους αντιπάλους τους στην φάση των 16 (Ιρλανδία και Ισλανδία αντίστοιχα), τότε παίζουν μεταξύ τους στα προημιτελικά του Euro! Και οι δύο νικητές που θα έχουν προκύψει, θα ανταμώσουν στα ημιτελικά. Κανονικός σκοτωμός!
Δεδομένου πως τα «αουτσάιντερ» είναι στο πάνω ταμπλό, είναι μεγάλη ευκαιρία ουσιαστικά για τις Κροατία-Πορτογαλία (παίζουν μεταξύ τους στους 16) και Βέλγιο να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής και να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitterhttps://twitter.com/NeaKalaMantata . Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου