ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Προβλέψεις Εβδομάδας από 18 έως 24 Ιουνίου από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη

ΚΡΙΟΣ
Αλλάζει τελείως το σκηνικό που βρίσκεσαι και καλείσαι να πάρεις θέση είτε απέναντι σε κάποια οικογενειακά θέματα που χρειάζονται άμεση επίλυση, είτε να αναγνωρίσεις τις ευαισθησίες ατόμων που είναι πολύ ......
.... κοντά σου. Αυτό σίγουρα σε κάνει περισσότερο προσεκτικό/η σε οτιδήποτε, γιατί δε θέλεις και δεν έχεις καμία όρεξη για αντιπαραθέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Από την άλλη, έχεις ανάγκη να φροντίσεις τα θέματα του σπιτιού σου χαμηλώνοντας τους τόνους και βρίσκοντας έναν καινούργιο δρόμο επικοινωνίας που θα σε φέρει πιο κοντά συναισθηματικά με τα δικά σου άτομα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ευαισθησίες και παρεμβολές στον συναισθηματικό σου κόσμο μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την αίσθηση του δικαίου. Χρειάζεσαι ισορροπία και μέτρο.


ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεσαι στην αρχή ενός θετικού ξεκινήματος κι αυτό σου δημιουργεί όμορφα συναισθήματα γιατί βλέπεις ότι τελικά μπορείς να τα καταφέρεις, ακόμα και σε μια δουλειά που συζητάς αυτή την στιγμή. Η υπογραφή συμβολαίων δεν θα αργήσει να έρθει, αρκεί να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις και να μην υπάρχουν ασάφειες στον τρόπο που σκέφτεσαι ή εκφράζεσαι. Η διορατικότητα είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα γιατί έτσι θα μπεις σε βαθιά νερά, χωρίς όμως να κινδυνεύεις να φθαρείς. Τα πάντα είναι καινούργια και φρέσκα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα της υλοποίησης. Η βοήθεια που μπορεί να πάρεις από την οικογένεια ή από πολύ δικά σου άτομα θα είναι σημαντική.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Στηρίξου στο ένστικτό σου κι αυτό θα σε οδηγήσει σε μονοπάτια πολύ ασφαλή. Οι θετικές σκέψεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιες τρέχουσες δυσκολίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεσαι σε μια φάση που ενώ υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης και ο Ερμής είναι στο ζώδιο σου, με κάποιο τρόπο τα σταματάς όλα και τα ψάχνεις περισσότερο γιατί δεν θέλεις πλέον να κάνεις λάθη αλλά ούτε και πισωγυρίσματα. Γι’ αυτό η αυστηρότητα και η αυτοσυγκράτηση σε βάζει σε άλλη τροχιά από τη συνηθισμένη. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα βρεθείς σε κρίσιμο δίλημμα. Ίσως τελειώσεις μια συνεργασία, με στόχο την εξυγίανση ή την ολοκληρώσεις για να μην φανεί ότι δεν τηρείς την συμφωνία αλλά πια με τους δικούς σου όρους. Οι κουβέντες σου είναι λίγες και συγκεκριμένες και η αυστηρότητα στην κρίση σου φαίνεται ακόμα και απ’ τα λίγα που θα πεις. Θα υπάρξει από την πλευρά σου μια προσπάθεια να μαζέψεις χρήματα τόσο για να κάνεις οικονομία όσο και για να νιώσεις ασφαλής.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το πρόγραμμα που μπαίνει σε όλα τα επίπεδα, μάλλον καλό θα σου κάνει γιατί θα δεις τελικά μέχρι που μπορείς να φτάσεις και μέχρι που να εξαντλήσεις την υπομονή σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γίνεται μια στροφή στη ζωή σου η οποία σε εξυπηρετεί πολύ κι ο λόγος είναι ότι εκτός της Αφροδίτης υπάρχει και ο Ήλιος στο ζώδιό σου ο οποίος σε κινητοποιεί αρκετά. Η διάθεσή σου αλλάζει και αναζωπυρώνονται πολλά από τα θέματα που έχεις προς επίλυση. Ο στόχος πιθανόν να είναι η δημιουργία οικογένειας ή γενικά νέων πραγμάτων. Γι’ αυτό θα βιώσεις καινούργιες εμπειρίες οι οποίες θα είναι πιο κοντά στα συναισθήματά σου. Το μυστικό είναι να μην χάσεις τον δρόμο και εξαντληθείς από συζητήσεις και ιστορίες που είναι τελειωμένες. Ο δρόμος είναι ένας και αν τον ακολουθήσεις, δεν θα χαθείς: πολύ καλή επαφή με τον εαυτό σου και μακριά από τα πολλά πηγαδάκια και εστίες κουτσομπολιών γιατί επηρεάζεσαι κι ας μην το καταλαβαίνεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εστιάσου στις δικές σου δυνάμεις για να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.


ΛΕΩΝ
Αναδεικνύονται όλα τα προσόντα σου με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Δρας από το παρασκήνιο και συναισθηματικά έχεις μεγαλύτερο αβαντάζ. Όμως δεν είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις ένα κομμάτι σου, προκειμένου να αποδείξεις ότι μπορείς να είσαι σε σχέση με ένα άτομο που δεν θα είναι αποκλειστικά δικό σου, ακόμα και αν πρόκειται για φιλία. Το ότι σκέφτεσαι πιο συγκροτημένα και αγωνίζεσαι σε όλα τα επίπεδα είναι το δυνατό σου στοιχείο. Πάντως κάποιες δουλειές που ήθελες , τώρα θα τις θεωρήσεις μακρινό όνειρο οπότε δεν θα πάρεις το ρίσκο. Ίσως νιώθεις ότι μεγάλωσες και ωρίμασες και δεν μπορείς να παίζεις ακόμα και στα πιο απλά ή εύκολα θέματα. Για αυτό θα δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα που θα σε ανεβάσει σε επαγγελματικό επίπεδο στα μάτια κάποιων ανώτερων από εσένα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ζήσε τη στιγμή όσο πιο έντονα μπορείς και μη ζητάς να αναγνωριστούν ή να σου χαριστούν πράγματα που ακόμα και εσύ δεν έχεις αναγνωρίσει στον εαυτό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθώντας να γεμίσεις τα κενά σου, ανακαλύπτεις ότι τελικά μπορεί να έχεις αδειάσει από ενέργεια και ιδέες που μέχρι τώρα σε κάλυπταν εσωτερικά. Για αυτό θα προσπαθήσεις να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ίσως πιστεύεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει και ό,τι κάνεις πηγαίνει στον βρόντο. Όμως, βαθιά μέσα σου γνωρίζεις ότι έτσι θα εξελιχθείς περισσότερο και θα δεις μια πραγματικότητα ολοκληρωμένη που πιθανόν να απέφευγες. Σίγουρα όσο περνούν οι ημέρες θα νιώθεις καλύτερα γιατί θα έχεις φίλους ή άτομα από την οικογένεια που θα είναι πολύ κοντά σου και αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς ότι δεν είσαι μόνος/η. Η αναθεώρηση ιδεών και κυρίως προσωπικών αξιών θα σου αλλάξει την ροή της καθημερινότητας και ενδεχομένως να σε κάνει πιο αυστηρό/η στα θέματα της τήρησης υποσχέσεων τόσο από την πλευρά σου όσο και από την πλευρά των άλλων.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην ζητάς αξίες και ιδανικά από τους άλλους. Ψάξε μέσα σου γιατί εκεί θα τα βρεις.


ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεις ότι όλα αυτά που κάνεις σε κρατούν σε εγρήγορση αλλά και σε γρήγορη εκμάθηση πολλών πραγμάτων. Γενικά, όταν παίρνεις καινούργια γνώση και βρίσκεσαι σε συνεχή επικοινωνία με άτομα και ομάδες, νιώθεις ότι γίνεσαι το επίκεντρο. Η ανταλλαγή πληροφοριών σου κάνει καλό γιατί δε βγαίνεις έξω από το παιχνίδι. Συναισθηματικά κολλήματα μπορεί να σε γυρίσουν πίσω για λίγο, αλλά εσύ τελικά βρίσκεις το αντίδοτο κι όλα πηγαίνουν ρολόι. Κάποια άγχη που οφείλονται στην οικογένεια, σε πλήξη ή συναισθηματικό αδιέξοδο θα είναι για σένα το κίνητρο να επικοινωνήσεις πιο αληθινά με τα δικά σου πρόσωπα και να ανακαλύψεις μέσα από αυτούς τις δικές σου ευαισθησίες και ότι είσαι πιο ευάλωτος/η από ποτέ. Αν αναγνωρίσεις ότι η δουλειά σου χρειάζεται περισσότερη φροντίδα, θα καλύψεις γρήγορα τις ανάγκες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο γρήγορα ανακαλύψεις τις ευαίσθητες πτυχές που κουβαλάς, τόσο πιο γρήγορα θα συνδεθείς με τα άτομα που απαρτίζουν το επαγγελματικό σου περιβάλλον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επιθυμίες σου αυξάνονται και μαζί με αυτές αυξάνεται και η διάθεσή σου να τις εκτονώσεις. Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σου δώσει μια γερή ώθηση, με στόχο να βγεις περισσότερο προς τα έξω, διεκδικώντας ένα μεγάλο κομμάτι από την επαγγελματική και οικονομική πίτα. Τίποτα δεν είναι εύκολο και δεν υπάρχει κάτι που είναι αδύνατο να κατακτήσεις. Όλα είναι μια ιδέα που, αν την πιστέψεις και την ακολουθήσεις, θα δεις αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Αυτήν τη στιγμή νιώθεις ότι έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις όλες τις πιθανές αδυναμίες που θα βρεις μπροστά σου. Από την άλλη, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, είτε με την οικογένεια σου είτε με πρόσωπα που σου δημιουργούν ευχάριστη διάθεση.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κράτησε τα καλά στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και μην προσπαθείς να ανακαλύψεις κάτι που μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εξελίσσεσαι και προσπαθείς να δεις που έχουν γίνει λάθη, με στόχο να τα παραδεχτείς, ακόμα και να σηκώσεις το τηλέφωνο για να απολογηθείς στα άτομα που έχουν ενοχληθεί από εσένα. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, το παιχνίδι έχει αλλάξει και μπορεί να είναι πιο σκληρό αλλά ξέρεις επιτέλους την αλήθεια για σένα και τη ζωή σου, κι αυτό δεν σε αφήνει να εφησυχάσεις σε περίπτωση προσωπικού σφάλματος. Όμως μετά από αυτήν την αναγνώριση θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση γιατί ίσως βγει κάτι καλό από το πουθενά. Να ξέρεις ότι θα είναι το αποτέλεσμα των βαθιών συνειδητοποιήσεων από την πλευρά σου που όσο δεν αρνείσαι, τόσο θα ξεμπλοκάρεις. Ένα ταξίδι θα σου κάνει καλό, παρόλο που τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά και έχεις συγκρατημένο ενθουσιασμό. Ευκαιρίες επαγγελματικές μπορεί να υπάρξουν μέσα από ιδιαίτερες ιδέες. Το θέμα είναι η υλοποίησή τους και ο χρόνος που θα τις πραγματοποιήσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα κομμάτι από το παρελθόν μπορεί να σε απομονώνει, αλλά συγχρόνως σε κάνει να βλέπεις πολύ πιο βαθιά και αληθινά και αυτό είναι τελικά το δώρο σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ηρεμήσεις για λίγο γιατί πλέον θα τα βλέπεις όλα με πιο θετική ματιά, οπότε θα βιώσεις όμορφες στιγμές και με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Πιθανόν να καταλήξεις ότι μια συγκεκριμένη συνεργασία θα σου κάνει καλό κι ίσως όντως να είναι ένα δώρο από το πουθενά. Θα ανοίξει ξαφνικά μια πόρτα που δεν περίμενες και δεν θα διστάσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, πιο εύκολο αυτήν τη φορά και χωρίς να αμφιβάλλεις αν είναι σωστό ή όχι. Διχογνωμία για μια υπόθεση της καθημερινότητας θα υπάρχει, αλλά τουλάχιστον θα το βλέπεις σαν μια άλλη προσέγγιση ενός θέματος που αντιμετωπίζεις και όχι σαν δίλημμα για το τι πρέπει να ακολουθήσεις και τι όχι. Πιθανόν να σε απασχολεί το πρόβλημα ενός ηλικιωμένου ατόμου και να μην μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα συναισθήματα που έχεις αλλά είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία να δεις πράγματα που πιθανόν να απέφευγες τόσο καιρό.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα και εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μπεις μέσα στο καινούργιο και το διαφορετικό, χωρίς ενοχές και αντιστάσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχουν ξεκινήσει να σε τσιγκλούν κάποιες υποθέσεις που μπορεί να αφορούν την οικογένεια ή να πρέπει να δείξεις προστασία και ευαισθησία στον επαγγελματικό τομέα. Σίγουρα σε κουράζει γιατί θέλεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Αν το δεις όμως αλτρουιστικά και ότι μπαίνεις στη θέση των άλλων από ενδιαφέρον και από ευαισθησία ως προς τις ανάγκες τους, είναι τελείως διαφορετικό και μπορεί να σε γεμίζει περισσότερο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ίσως σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να δραπετεύσεις από καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν φορτικές και ιδιαίτερα καταπιεστικές. Από την άλλη μπορεί να διεκδικήσεις ένα κομμάτι από το παρελθόν που πιστεύεις ότι σου ανήκει αλλά να μπλεχτείς και πάλι με τα παλιά. Οι ισορροπίες είναι λεπτές, οπότε πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση και να κρατάς ή να πετάς πράγματα ανάλογα με τις περιστάσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην κρατήσεις δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, το παρελθόν και το μέλλον. Κράτα μια το ένα, μια το άλλο για να βρεις την άκρη του νήματος.


ΙΧΘΥΕΣ
Ενθουσιάζεσαι με κάποιες αλλαγές και μπορείς πλέον να ανασάνεις με μεγαλύτερη ελευθερία, χωρίς να σημαίνει ότι θα περάσεις εύκολα. Κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις μυρίζουν μπαρούτι και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα ανακαλύψεις μια μεγάλη αλήθεια που για να την βγάλεις στην επιφάνεια και να τη χειριστείς χρειάζεσαι ιδιαίτερη τόλμη. Τα υπόλοιπα άφησέ τα στο σύμπαν. Κάνε την κίνηση της αναγνώρισης, ακόμα και σε σημεία που έχεις πει ψέματα ή δεν έχεις αντιληφτεί την πραγματικότητα σε ένα θέμα επαγγελματικό που έχει και ηθική υπόσταση. Από την άλλη, έχεις μια ανταμοιβή να περιμένεις, είτε από την ίδια την οικογένεια είτε από παιδιά και δημιουργίες που για όλα αυτά έχεις ήδη «δουλέψει». Το μυστικό είναι να μπορείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα και θα τα καταφέρεις γιατί δεν κοιμάσαι πια, όπως παλιά. Έχεις ψυλλιαστεί ότι και όρια χρειάζεται να βάλεις και «όχι» να λες, οπότε αυτό σε βοηθά πολύ περισσότερο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι ανοχές σου έχουν ένα μέτρο και ένα όριο και αυτό ακριβώς είναι το δώρο που κάνεις στον εαυτό σου. Πάντως όσο πιο πολύ αναγνωρίζεις τη χαρά στη ζωή σου, τόσο περισσότερο θα έρχεται.





Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου