ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Θα Σε Περιμένω Πάντα ( La Corrispondenza)!

Μια νεαρή φοιτήτρια χρησιμοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της για να κάνει τα κόλπα της για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Σπεσιαλιτέ της είναι οι σκηνές δράσης, τα ακροβατικά γεμάτα αγωνία, μία κασκαντέρ που γεύεται τον κίνδυνο. Της αρέσει να .....
.....  ανοίγει τα μάτια της μετά από κάθε θάνατο του «ρόλου» του. Αλλά, μια μέρα, ο καθηγητής της αστροφυσικής, με τον οποίο είναι βαθιά ερωτευμένη, εξαφανίζεται. Για ποιο λόγο; Και γιατί συνεχίζει να στέλνει μηνύματα σε όλες τις ώρες της ημέρας; Με αυτά τα ερωτήματα, η κοπέλα οδηγείται στον δρόμο της έρευνας, η οποία είναι καθαρά προσωπική.

Olga Kurylenko Ηθοποιός ....Amy Ryan  
Jeremy Irons Ηθοποιός ....Ed Phoerum  
Shauna Macdonald Ηθοποιός ....Victoria  
  Simon Johns Ηθοποιός ....Jason  
James Warren Ηθοποιός ....Rick


Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 14 Ιουλ 2016
Διανομή: Feelgood Entertainment
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Αγγλικά



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου