ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!

Οι εξωγήινοι επιστρέφουν στις σκοτεινές αίθουσες με το πολυαναμενόμενο σίκουελ της «Ημέρας Ανεξαρτησίας». Την κινηματογραφική εβδομάδα συμπληρώνει μια σουηδική τρυφερή κομεντί, ο Κόλιν Φερθ και ο Τζουντ Λο στον Χαρισματικό Άνθρωπο κι ένα κλασικό φιλμ του '36.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρόλαντ Έμεριχ με τους: Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Μπιλ Πούλμαν, Μάικα Μονρό
Στην 20ετή επέτειο της εξωγήινης εισβολής ο πλανήτης είναι έτοιμος να γιορτάσει τη νικηφόρα Ημέρα Ανεξαρτησίας του. Αλλά μια καινούργια, γιγάντια επίθεση από το Διάστημα που δεν μπορούν να απωθήσουν οι γήινες δυνάμεις αιφνιδιάζει τους πάντες.



«Ένας Χαρισματικός Άνθρωπος»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Γκράντεϊτζ με τους: Κόλιν Φερθ, Τζουντ Λο, Νικόλ Κίντμαν, Λόρα Λίνεϊ
Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’20 ο καταξιωμένος επιμελητής εκδόσεων Μαξ Πέρκινς συναντά τον εξωστρεφή και ανοικονόμητο νεαρό συγγραφέα Τόμας Γουλφ. Η περιπετειώδης σχέση τους θα αποβεί καθοριστική για την αμερικανική λογοτεχνία του 20ού αιώνα.



«Ο Κύριος Όβε»

Σουηδική ταινία, σκηνοθεσία Χάνες Χολμ με τους: Ρολφ Λάσγκαρντ, Ζόζαν Άγκουν , Φίλιπ Μπεργκ
Ο κύριος Όβε είναι ένας εσωστρεφής και στριμμένος μισάνθρωπος ο οποίος έχει χάσει πριν από λίγο καιρό τη γυναίκα του. Σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα, αλλά η μετακόμιση μιας φασαριόζικης οικογένειας δίπλα του θα του αλλάξει με απρόοπτο τρόπο τα σχέδια.



«Μια Υπέροχη Ιστορία»

Aμερικανική ταινία του '36, σκηνοθεσία Άλφρεντ Ζάισλερ με τους: Κάρι Γκραντ, Μαίρη Μπράιαν
Ο πλούσιος κληρονόμος Ερνστ Μπλις, βουτηγμένος στην ανία της αδιάφορης καθημερινότητάς του, βάζει στοίχημα με έναν ψυχίατρο και αποφασίζει να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο κερδίζοντας τα προς το ζην δουλεύοντας.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου