ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/7

ΚΡΙΟΣ
Γενικά 
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα προμηνύει κάποιες δύσκολες καταστάσεις τόσο στα προσωπικά, όσο και τα επαγγελματικά σου κι αν θες να απεμπλακείς από αυτές δεν έχεις παρά να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν στην λογική του «ό,τι έγινε, έγινε»! Σε διαφορετική περίπτωση ......
...... μπορεί να «κολλήσεις» άσχημα. Αντίστοιχα και στο σπίτι ή την οικογένεια σου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.
Ερωτικά 
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς μια στενοχώρια ή καταστάσεις που δεν διορθώνονται. Κι επειδή οι αποφάσεις που θα πάρεις θα «μετρήσουν» πολύ για την συνέχεια, φρόντισε να μην εγκλωβιστείς από διλήμματα ή συναισθηματικούς «εκβιασμούς».


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δίνει το έναυσμα για ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε συγγενικά πρόσωπα ή γνωστούς/ες, που εμπλέκονται στα προσωπικά σου, προσπαθώντας να σε χειραγωγήσουν. Επιπλέον, ίσως δεις ή μάθεις κάτι δυσάρεστο, από την άλλη πλευρά όμως σε πνευματικό ή δημιουργικό επίπεδο θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις αλήθειες που στην πορεία θα συμβάλλουν στην πλήρη αναμόρφωση σου.
Ερωτικά
Μια ερωτική πρόκληση κατά την διάρκεια μιας μετακίνησής σου θα σε βάλει σε πειρασμό, ενώ ανάλογα «καυτές» μπορεί να αποδειχθούν και κάποιες διαδικτυακές επαφές ή αναζητήσεις σου. Κι αν δεν έχεις πρόβλημα με το «άγνωστο» τότε… καλή διασκέδαση!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε πιέζει να πάρεις θέση σε ένα οικονομικό ζήτημα κι αν επιλέξεις να καλύψεις τις ανάγκες σου «πάση θυσία» ίσως κινδυνέψεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση εξάρτησης από την οποία θα είναι δύσκολο να βγεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως η οικογένειά σου είναι σε θέση να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις. Επιπλέον, η περίοδος ευνοεί την ρύθμιση θεμάτων σχετικών με ακίνητα.
Ερωτικά
Αν κινηθείς με τον φόβο ότι θα χάσεις τον άνθρωπό σου, τότε πραγματικά κινδυνεύεις «να το χάσεις», υιοθετώντας πρακτικές που αντίκειται στις βασικές αρχές σου περί ελευθερίας. Σεξουαλικά πάντως μπορεί να ζήσεις κάτι πολύ δυνατό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη σου ανοίγει πόρτες, το θέμα όμως είναι τι ανταλλάγματα θα σου ζητήσουν, γι’ αυτό έχε τον νου σου! Ακόμη κι αν κάποιος/α σε αυτήν την φάση γίνεται «χαλί να τον/την πατήσεις», είναι βέβαιο πως έχει σχεδιάσει την πλήρη υποταγή σου στα σχέδια του/της. Κι αν δυσκολευτείς να πάρεις μια απόφαση, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε γνωστούς ή συγγενείς, που έχουν μια πιο καθαρή ματιά και μπορούν να σε συμβουλέψουν σωστά.
Ερωτικά
Ο ερωτισμός σου «ξεχειλίζει» κι είναι μάταιο να προσπαθείς να κρυφτείς! Αποφάσισε λοιπόν τι θέλεις και πράξε αναλόγως. Να θυμάσαι όμως ότι καλείσαι να ξεμπλέξεις μια και καλή με εξαρτήσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος που σε «κρατάνε» πίσω.


ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Φαίνεται μάλιστα ότι είναι η κατάλληλη συγκυρία για να απαλλαγείς «μια κι έξω» από συνήθειες ή επιλογές που σε βλάπτουν. Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα αλλοιωμένων ή ακατάλληλων τροφών-καλλυντικών. Παράλληλα αν έχεις ζώα ή φυτά, καλό είναι να μην αμελήσεις την φροντίδα τους, «περισώζοντας» ό,τι μπορείς.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση ότι κι αν σου συμβεί, φρόντισε να τηρήσεις ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής αλλά και να πάρεις όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, αφού σε διαφορετική περίπτωση μια «σούπερ» ερωτική επαφή μπορεί να έχει τις… παρενέργειές της!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τουλάχιστον για σήμερα, ο Δίας στο ζώδιό σου δεν σε προστατεύει και τόσο, αντίθετα μπορεί να διογκώσει αρνητικές καταστάσεις και να μεταφέρει προβλήματα των άλλων στην «αυλή» σου. Παράλληλα, σε σχέση με τις φιλίες σου, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή είτε να συμπαρασταθείς ολόψυχα σε ένα πρόσωπο που περνά τον «Γολγοθά» του, είτε να στείλεις στο… πυρ το εξώτερον κάποιον/α που σου παίζει άσχημα παιχνίδια.
Ερωτικά 
Μια κατ’ αρχήν φιλική σχέση μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις κι αν θες να απολαύσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί, δεν έχεις παρά να βγεις από τα «κουτάκια» και τους κανόνες σου. Παράλληλα όμως έχε τον νου σου για «στημένες» καταστάσεις.


ΖΥΓΟΣ
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αναδεικνύει το «σεξαπίλ» σου, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς σωστά ένα τέτοιο πλεονέκτημα, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι ανεξάρτητα από τις δικές σου επαγγελματικές βλέψεις, εκείνο που προέχει για τους άλλους είναι να σε κατακτήσουν ερωτικά. Κι εδώ είναι που θα σε βοηθήσει καταλυτικά η ικανότητά σου να ελίσσεσαι και να λες είτε μισές αλήθειες, είτε μισά ψέματα!
Ερωτικά
Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις, σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να συνυπολογίσεις το όποιο κόστος των επιλογών σου αλλά και την «θεια δίκη». Αν για παράδειγμα «κλέψεις» κάποιον/α από μια άλλη αγκαλιά, κινδυνεύεις να πάθεις το ίδιο μελλοντικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα στις ποικίλες συναλλαγές σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν θες και πολύ να καταστρέψεις από μόνος/η σου κάθε θετική προοπτική και σε αυτήν την φάση ο χειρότερος εχθρός σου είναι ο εαυτός σου. Φρόντισε λοιπόν να απαλύνεις τις εμμονές σου και κυρίως αυτήν την… καταραμένη αίσθηση του «όλα ή τίποτα»!
Ερωτικά
Όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου, ίσως μάλιστα να έχεις μια «καυτή» εμπειρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι η ζήλεια και ο φόβος απώλειας μπορεί να μετατρέψουν εύκολα κάθε ευτυχισμένη στιγμή σε… κόλαση!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε ευνοεί τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά και το πιθανότερο είναι να ωφεληθείς από ζημιές ή απώλειες άλλων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τις προκαλέσεις, αφού πρώτον δεν σου πρέπουν τέτοιες πρακτικές και δεύτερον είναι γνωστό ότι «όλα εδώ πληρώνονται»! Θετικές προδιαγραφές δημιουργούνται και για την περίπτωση που αναζητάς χρηματοδότες ή κάποιες εγγυήσεις για την συνέχεια.
Ερωτικά
Αν έχεις διάθεση για μια «ανώδυνη» περιπέτεια, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού μπορεί να πέσεις πάνω σε μια «εμμονική» περίπτωση, με την οποία δεν θα ξεμπλέξεις εύκολα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην αμελήσεις τα ερωτικά σου «καθήκοντα»!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ίσως σου εντείνει την ανάγκη να ελέγξεις τόσο τις καταστάσεις όσο και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν αλλά σε καμία περίπτωση μην θεωρήσεις πως έχεις να κάνεις με «εύκολες» περιπτώσεις. Ίσα-ίσα, τα… σιγανά ποτάμια να φοβάσαι, εκείνους κι εκείνες δηλαδή που προβαίνουν σε αρχικές υποχωρήσεις με σκοπό να σε ρίξουν στον «λάκκο» που «έσκαψες» γι’ αυτούς/ες!

Ερωτικά 
Ακατανίκητες έλξεις ή επιθυμίες απειλούν να απορρυθμίσουν ισορροπίες που έκτισες με κόπο και βέβαια το «φταίξιμο» δεν είναι των άλλων αλλά κυρίως δικό σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχεις την ευκαιρία να «ψαχτείς» και να συνειδητοποιήσεις τις αλήθειες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε ενοχλήσεις στην υγεία σου κι αν θες να προλάβεις ανεπιθύμητες καταστάσεις δεν έχεις παρά να προχωρήσεις σε έναν καθαρισμό ή μια αποτοξίνωση. Επιπλέον, φαίνεται ότι στον χώρο της εργασίας σου αναπτύσσονται αντιζηλίες που σε αφορούν και καλό είναι να κρατήσεις έγκαιρα τις αποστάσεις σου, αφού μια «ευεργεσία» μπορεί να στοχεύει σε «άλλου είδους» ανταλλάγματα.
Ερωτικά
Μια «ίντριγκα» στοχεύει να σε φέρει προ τετελεσμένων «πατώντας» πάνω στις αδυναμίες ή τα απωθημένα σου και καλό είναι να είσαι «υποψιασμένος/η» για κάθε ενδεχόμενο, πριν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Έχε ακόμη τον νου σου και για εκδικητικές ενέργειες σε βάρος σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Τα προβλήματα φίλων και αγαπημένων φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σου κι ίσως κάποιες στιγμές να μοιραστείς μαζί τους και τον πόνο σου. Ωστόσο μην ξεχνάς ότι ο δικός σου ρόλος είναι κυρίως εμψυχωτικός και δεν ωφελεί κανέναν το να γίνεις μέρος του προβλήματος. Επιπλέον, δεν αποκλείεται όλα αυτά να είναι μέρος ενός «παιχνιδιού» που αποσκοπεί στο να σε «τραβήξει» από κάποιες άλλες «ενοχλητικές» προτεραιότητές σου.
Ερωτικά
Ίσως να πιστέψεις ότι βρήκες τον άνθρωπό σου κι εγώ δεν θα σου γράψω ότι «τα φαινόμενα απατούν» αλλά ότι όντως μπορεί να είναι κι έτσι. Αν όμως δεν διατίθεσαι να διαπραγματευτείς τις ελευθερίες και τα δικαιώματά σου, τότε σκέψου πολύ πριν προχωρήσεις.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου