ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ποια είναι τα αυτοκίνητα με τα λιγότερα και τα πιο πολλά προβλήματα!



Ανακατατάξεις φέρνει η έρευνα της J.D. Power and Associates για τις μάρκες αυτοκινήτων με τα περισσότερα και τα λιγότερα προβλήματα......


Η έρευνα, που είναι ετήσια, έγινε στις ΗΠΑ ανάμεσα σε 80.000 νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, από τους οποίους ζητήθηκε να αναφέρουν τα προβλήματα που τυχόν αντιμετώπισαν με το αυτοκίνητό τους στις πρώτες 90 ημέρες συμβίωσης με αυτό. 

Η έρευνα επικεντρώνεται σε 233 σημεία του αυτοκινήτου που έχουν να κάνουν τόσο με τα μηχανικά μέρη όσο και με την ποιότητα του εσωτερικού, αλλά και του αμαξώματος. 

Αν νομίζετε πως τα καινούργια αυτοκίνητα δεν έχουν προβλήματα, τότε μάλλον κάνετε λάθος. Η έρευνα κατέγραψε ένα μέσο όρο 105 προβλημάτων ανά 100 αυτοκίνητα, έναντι 112 που είχε καταγράψει την προηγούμενη χρονιά.

Ο κατασκευαστής με τα λιγότερα ήταν η Kia με 83 προβλήματα/100 αυτοκίνητα που εκτόπισε την Porsche από την πρώτη θέση που κατείχε πέρυσι και η οποία για το 2016 κατέγραψε 84/100 αυτοκίνητα. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Hyundai με 92, η Toyota με 93 και η BMW με 94.

Δείτε τη λίστα όπως τη δημοσιοποίησε η J.D. Power. Για την πιο εύκολη κατανόηση του πίνακα να σημειώσουμε ότι τα Acura είναι τα πολυτελή και σπορ Honda στις ΗΠΑ, ενώ η Scion (που έκλεισε) ήταν μια σειρά από νεανικά Toyota για την αμερικανική αγορά.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου