ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/6

ΚΡΙΟΣ
Γενικά 
Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, τα οποία ενδέχεται να σχετίζονται με την δουλειά σου ή τις κινήσεις ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας ευνοεί κάθε είδους ......
..... διερεύνηση, ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό έχει βέβαια τα «πάνω-κάτω» του με συνέπεια οι καταστάσεις αλλά και οι διαθέσεις σου να μην έχουν διάρκεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη!



ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια πολύτιμη πληροφορία γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα, δίνοντας του τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις μια ευκαιρία, που δεν «βλέπει» σχεδόν κανείς. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, πρόσεξε όμως μήπως μέσα στα άτομα που θα γνωρίσεις έχουν παρεισφρήσει και κάποιοι «πονηροί»!
Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργεί διαδοχικά συναισθήματα «νίκης» και «ήττας», σε κάθε περίπτωση όμως, το θέμα είναι να μην «κολλάς» και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ωθεί να «ανοίξεις τα φτερά σου», κάτι που μπορεί να έχει θετικές συνέπειες σε όλους τους τομείς της ζωής σου, πλην των οικονομικών! Εκεί φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι όσο κι αν υπολογίζεις στην καλή σου τύχη, τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν. Αντίθετα, αν αναζητήσεις στήριξη από ένα μέλος της οικογένειάς σου, ο Δίας δεν θα σου χαλάσει το χατίρι!
Ερωτικά
Ίσως έχεις την ευκαιρία να... επωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπο σου, φαίνεται όμως ότι όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό επίπεδο, αφού συναισθηματικά είναι δύσκολο να καλυφθείς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να ψάξεις για να βρεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο κι όχι άδικα, αφού μπορείς να προλάβεις εξελίξεις που θα σε έβλαπταν. Επιπλέον σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύες, πέρα από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα.
Ερωτικά
Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να δράσεις μυστικά, σε κάθε περίπτωση όμως, πρόσεξε μήπως τελικά, την «πατήσεις» με ένα άτομο που ξέρει να «σερβίρει» καλά αυτό που... δεν είναι! .



ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε διαφωτίσει για μια «ίντριγκα» που υφαίνεται στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως όμως και να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πολύ πιο υποψιασμένος/η σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σε κάνει πιο «large» στην διαχείριση των οικονομικών σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες τονίζει την σεξουαλικότητα σου, παράλληλα όμως της προσδίδει και μια αστάθεια, που ίσως σε προβληματίσει. Αν πάντως συμβεί οτιδήποτε την πιο... ακατάλληλη στιγμή, απλά χαλάρωσε και βγες από το «πρόβλημα».



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα που δείχνουν την διάθεση να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδια σου, φαίνεται ωστόσο ότι υπάρχει ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί ότι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρχει και κάποιο άτομο, που σε εχθρεύεται κρυφά και θα κάνει οτιδήποτε για να «φρενάρει» την πρόοδο σου.
Ερωτικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, που θα σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους,,, πονηριές και «αταξίες». Πρόσεξε όμως γιατί δεν αποκλείεται να σε παρακολουθεί κάποιο «αόρατο» μάτι!



ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να έχεις τον νου σου και σε κάποιες «υπόγειες διεργασίες.
Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, καλείσαι να αλλάξεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ή να την ανανεώσεις πριν βρεθείς προ απροόπτου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητα σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητα σου. Παράλληλα, στα οικονομικά σου ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ή να επωφεληθείς από μια ζημιά άλλου/ης
Ερωτικά
Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε βοηθούν να νοιώσεις όμορφα με καλή παρέα, αν όμως έχεις βλέψεις για κάτι «αξιόπιστο» ή «ασφαλές» μπορεί τελικά να απογοητευθείς. Γι’ αυτό... άσε τις μεγάλες προσδοκίες!



ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια συνεργασία ή μια πρόταση μπορεί να κρύβει παγίδες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Παράλληλα όμως η Σελήνη και ο Χείρωνας στους Ιχθύες σου προσφέρουν βοήθειες και στηρίγματα, κυρίως μέσω της οικογένειας σου.
Ερωτικά
Ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο», που όμως τελικά μπορεί να σου βγει «ξινό»! Ας μην είσαι λοιπόν τόσο θετικός/η απέναντι σε «ενδιαφέρουσες» προτάσεις, ιδιαίτερα αν γίνονται από κάποιο άτομο που δεν ξέρεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Στην δουλειά σου φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να χειραγωγήσει τα πράγματα επ’ ωφελεία του/της, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι πιο υποψιασμένος/η. Παράλληλα όμως η Σελήνη στους Ιχθύες σε καλεί να «ακούσεις» την διαίσθηση σου, ώστε να προστατευτείς από τις κακοτοπιές αλλά και να αποκτήσεις πλεονέκτημα σε μια διαπραγμάτευση. Ακόμη, ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια.
Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σπέρνει στο διάβα σου άτομα «μυστηριώδη» που σίγουρα έχουν πολλά να κρύψουν. Κι είναι να μπλέξεις με μια προσωπικότητα, που στοχεύει στην χειραγώγησή σου, τότε δεν σε... συμφέρει καθόλου!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη και ο Χείρωνας στους Ιχθύες προωθούν θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλουν και στην απόκτηση ενός αντικειμένου αξίας. Σε περίπτωση πάντως που δημιουργήσεις κάποιο αποθεματικό, καλό είναι να μην βιαστείς να προβείς σε αχρείαστες αγορές, αφού ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να προκαλέσει μια «αβαρία» που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα.
Ερωτικά
Ο Ερμής στους Διδύμους ίσως σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο νεαρής ηλικίας, που όμως μπορεί να παίζει «περίεργο» ρόλο σε σχέση με μια επαγγελματική σου υπόθεση. Πρόσεξε λοιπόν μήπως πάνω στην «ροή» αποκαλύψεις κάποιο πολύτιμο μυστικό.



ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου βελτιώνουν την ψυχολογία σου και σε κάνει να νοιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείς να το πετύχεις, αν το πιστεύεις πραγματικά. Φρόντισε όμως να κινηθείς σε ρεαλιστικά πλαίσια, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάρεις ή να δώσεις πολλές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια στενόχωρη κατάσταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου... βάλει ιδέες για την σχέση σου, πρόκειται όμως ειτε για επιπολαιότητα, είτε για κακεντρέχεια. Καλό είναι βέβαια κι εσύ να μην παίρνεις σοβαρά το οτιδήποτε σου «σερβίρουν».



ΠΗΓΗ


Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου