ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6



ΚΡΙΟΣ
Γενικά 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σου φέρνει ευχάριστα μαντάτα, ενώ μπορεί να σου ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους, καλό είναι όμως να κινηθείς άμεσα, αφού αν μείνεις μόνον .......
...... στα «θα», το «πουλάκι» θα πετάξει. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις μια συσκευή ή ένα εργαλείο που θα «σου λύσει τα χέρια». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να γίνεις πιο ομαδικός «παίκτης», συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ωθεί να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και το ταίρι σου, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν πάλι είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο σε μια κοινωνική εκδήλωση.


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ενεργοποιήσεις τα αντανακλαστικά σου, ώστε να αντεπεξέλθεις επιτυχώς σε ποικίλες προκλήσεις. Κι επειδή είναι βέβαιο ότι θα «πέσεις» πάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις, προσπάθησε να μετριάσεις την ισχυρογνωμοσύνη σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως από υπερβολική αισιοδοξία ή... πλεονεξία προβείς σε αχρείαστες αγορές.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ένας περίπατος ή μια εκδρομή θα σου δώσει τις... αφορμές που χρειάζεσαι, ώστε να ελπίσεις στα καλύτερα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τα ωραία λόγια και η θετική «ατμόσφαιρα» που θα διαμορφωθεί θα απαλύνουν κάθε ένταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία σε γεμίζει με αισιοδοξία, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια «τυχερά», που θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα καλύτερα. Από την άλλη πλευρά βέβαια πρόσεξε μήπως «απλώσεις εκεί που δεν φτάνεις» ή υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναδεικνύει τις επικοινωνιακές σου αρετές και ενισχύει την διάθεσή σου να ταξιδέψεις.
Ερωτικά
Όσο κι αν πολλά από αυτά που συμβαίνουν γύρω σου κινούνται στην σφαίρα της... ουτοπίας, έχεις κάθε δικαίωμα να ελπίζεις και να πιστεύεις σε ένα καλύτερο μέλλον,. Επιπλέον η διαμόρφωση ενός ρομαντικού κλίματος θα σου επιτρέψει να ζήσεις περισσότερες όμορφες στιγμές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να συμβάλλει σε μια μάλλον διασκεδαστική καθημερινότητα κι από αυτήν την άποψη σε... συμφέρει να βγεις έξω και να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας καλής παρέας. Να θυμάσαι ωστόσο ότι πολλά από αυτά που θα μάθεις ή θα ακουστούν δεν είναι παρά υπερβολές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αναζητώντας ένα έκτακτο εισόδημα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου «συνεργάζεται» με τον Ποσειδώνα, διαλύοντας κάθε «σκιά» ή ανησυχία για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Και είναι αλήθεια ότι μερικές φορές το θετικό συναίσθημα αρκεί για υλοποιηθούν ακόμη και τα πιο... τρελά σου όνειρα!


ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις θα σε ενοχλήσει, σε κάποιες άλλες όμως θα σου... αρέσει! Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα ορίζει μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων τόσο στα οικονομικά, όσο και τα επαγγελματικά σου κι ίσως τελικά να σου «λυθούν τα χέρια» από μια δανειοδότηση ή την «απόσυρση» ενός ανταγωνιστή σου.
Ερωτικά
Όσο κι αν θες να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση για ένα προσωπικό σου ζήτημα, φαίνεται πως το σύμπαν έχει... άλλη άποψη κι αν τελικά το κάνεις, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι βιάστηκες. Μείνε λοιπόν στον «θρόνο» σου κι άσε τους άλλους να κάνουν τα... δικά τους!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία βάζει «αέρα στα πανιά σου», κάτι που δεν συνδέεται μόνον με μια καλή ψυχολογία αλλά και με «χειροπιαστές» αποδείξεις της καλής σου τύχης. Να θυμάσαι όμως ότι αν αναβάλεις για αύριο αυτά που μπορούν να γίνουν σήμερα, οι συνθήκες δεν θα είναι το ίδιο «αβανταδόρικες» γι’ αυτό μην κωλυσιεργείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ρυθμίσεις λεπτομέρειες σχετικές με την υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Το καλό κλίμα στις φιλικές συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό αν είσαι ήδη σε μια σχέση μην διστάσεις να «ξανοιχτείς» κοινωνικά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο πως θα έχεις τις ευκαιρίες σου.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Υδροχόο, προοιωνίζεται μια ενδιαφέρουσα όσο και δημιουργική καθημερινότητα, με πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Επιπλέον, φαίνεται να... διασκεδάζεις αρκετά με καλή παρέα κι αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, προαναγγέλλει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην δουλειά σου, ενώ είναι πιθανό να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου κι ένα περιουσιακό σου ζήτημα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες που αξίζεις για να βρεις έναν/μια σύντροφο, φρόντισε μόνον να πάρεις τις αποφάσεις σου στο τέλος της ημέρας, όταν πια τα πράγματα θα έχουν... καταλαγιάσει! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να «παίξεις» αλλά μέχρι εκεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου προσφέρει το... απόλυτο πλεονέκτημα στις επιδιώξεις σου, κάτι μάλιστα που δεν ισχύει μόνον για σήμερα αλλά και για τις επόμενες ημέρες. Επιπλέον ίσως λάβεις μια «κομβική» βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη, ενώ ανάλογες μπορεί να είναι και οι διευκολύνσεις που θα προκύψουν μέσω ενός φορέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι πιο ευέλικτος/η σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί σε νέες κατακτήσεις και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι η πιθανή έλλειψη διάρκειας ή σταθερότητας σε μια νέα σχέση. Από καθαρά σεξουαλική άποψη πάντως αναμένεται να βρεις αυτό που ζητάς κι ακόμη... περισσότερα!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σημαντικής επιτυχίας ή μιας «άνωθεν» βοήθειας που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις έχοντας λυμένα κάποια βασικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια κινδυνεύεις να παρασυρθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή να «τα φορτώσεις στον κόκορα», αδυνατίζοντας το συγκριτικό σου πλεονέκτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα φροντίσει να μην σου λείψει τίποτα κι από την στιγμή που τα συναισθήματα σου είναι ευθέως ανάλογα με την... καλοπέραση σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν όπως τα θες. Αν όμως προσδοκάς και συναισθηματικό «βάθος», φαίνεται πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου δίνει το δικαίωμα να «ανοίξεις τα φτερά σου» και να πετύχεις μια σπουδαία συμφωνία με κύκλους που εδρεύουν στο εξωτερικό, Ανάλογη στήριξη μπορείς να έχεις και σε οτιδήποτε συνδέεται με τα ΜΜΕ ή τις εκδόσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε κάποια έκτακτα έξοδα αλλά μπροστά στα «μεγάλα» που έρχονται, κάθε τέτοια «απώλεια» μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε «γόνιμη» φάση κι όλα συνηγορούν σε μια σχέση που μπορεί να σε καλύψει τόσο κοινωνικά, όσο και συναισθηματικά. Καλό είναι λοιπόν να ξεπεράσεις άμεσα τους όποιους ενδοιασμούς σου και να αποδεχθείς το νέο καθεστώς στην προσωπική σου ζωή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου δεν είναι βέβαια ένα εχέγγυο σταθερότητας κι ίσως κατά την διάρκεια της ημέρας βρεθείς να «τρέχεις» από εδώ κι από εκεί για να καλύψεις διάφορες έκτακτες ανάγκες ή απαιτήσεις. Αν όμως κινηθείς σωστά κι οργανωμένα, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Παράλληλα, το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σου ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους, οι οποίοι μάλιστα θα συνδυαστούν και μια σημαντική οικονομική αναβάθμιση.
Ερωτικά
Είναι μια από τις ημέρες που οι δραστηριότητες σου μπορεί να σε φέρουν κοντά σε πολλά «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, με τα οποία σε πρώτη φάση θα ανταλλάξεις απόψεις, κτίζοντας ενδεχομένως και μια ακόμη καλύτερη ή ολοκληρωμένη συνέχεια.


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική πρόταση ή μια συνεργασία που θα σε βάλει στο «κλαμπ» των ισχυρών. Αυτό φυσικά θα περιλαμβάνει και κάποιες δεσμεύσεις από την πλευρά σου αλλά πολύ περισσότερο την ανάγκη να αποδεχθείς ότι ο ρόλος σου πλέον γίνεται πρωταγωνιστικός. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να «φωτίσεις» το παρασκήνιο και κάποιες «υπόγειες διαδρομές».
Ερωτικά
Είτε ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο, είτε απλά αποσκοπείς στο να περάσεις καλά, το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει το... χατίρι, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε γνωρίσει με το κατάλληλο πρόσωπο.




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου