ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/6!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά 
Ο Άρης στον Σκορπιό σου ζητά να στρέψεις το «βλέμμα» σου προς το παρελθόν, ώστε να διορθώσεις κάτι που δεν «τραβάει», επειδή ξεκίνησε «στραβά». Παράλληλα όμως, η ημέρα είναι κατάλληλη για να δικτυωθείς και να επικοινωνήσεις τις απόψεις ή τα σχέδιά σου. Επιπλέον, ο.....
..... Ήλιος στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια γόνιμη συνεργασία.
Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εξυπηρετεί απόλυτα τις βλέψεις σου να βρεθείς σε ένα οικείο περιβάλλον,



ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το καλοκαιράκι ξεκινά επισήμως σε δύο ημέρες και εσύ δεν έχεις παρά να το υποδεχθείς με μια εκδρομή ή ένα ταξίδι. Το καλό είναι μάλιστα πως τέτοιες προοπτικές υπάρχουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε μάζεψε τα συμπράγκαλά σου και… βουρ για τις παραλίες ή τις βουνοκορφές, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε εφοδιάσει επαρκώς με ρούχα και αξεσουάρ.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη την δουλειά της κι ο Άρης τη δική του! Οι σχέσεις σου εξακολουθούν να διέπονται από ένα καθεστώς ανταγωνισμού ή διεκδικήσεων, που από την μια πλευρά σε έχουν διαρκώς «στην τσίτα», από την άλλη όμως σου δίνουν έντονες συγκινήσεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η βελτίωση των οικονομικών σου, είναι ίσως το πολυτιμότερο δώρο της Αφροδίτης στον Καρκίνο για σένα κι όπως θα διαπιστώσεις σύντομα κάποια πράγματα που σου φαινόταν δύσκολο ή απίθανο να αποκτήσεις, θα βρουν τον δρόμο προς το κονάκι σου, χωρίς καν να το καταλάβεις! Σε αυτό βέβαια θα συμβάλλει και η αλλαγή της ψυχολογίας σου, που δίνει την εξίσωση της επιτυχίας σου: Μεγαλύτερη αισιοδοξία = περισσότερα έσοδα + κάποια δώρα που θα σε χαροποιήσουν.
Ερωτικά
Ό,τι πρόλαβες, πρόλαβες και τώρα καλείσαι να «ξεκοκαλίσεις» την «λεία» σου, να απολαύσεις δηλαδή τα καλά του έρωτα, που σε συντροφεύει, μένοντας μακριά από περαιτέρω διεκδικήσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά 
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι βέβαια μια χαρμόσυνη είδηση, αφού πρώτον θα βελτιώσει κατακόρυφα τους δείκτες αποδοχής σου και δεύτερον θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα, έχοντας για συντροφιά συμπαθή πρόσωπα αλλά και βιώνοντας καταστάσεις απόλυτα συμβατές με την φύση σου. Ίσως βέβαια στις αρχές Ιουλίου να «βαρύνεις» ψυχολογικά αλλά μέχρι τότε δεν έχεις παρά να χαρείς τα δώρα που σου προσφέρει απλόχερα η «Ωραία» του ζωδιακού!
Ερωτικά
Το σύμπαν «σε πάει» και δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις χωρίς φειδώ τα πλέον ανίκητα «όπλα» σου στην «μάχη» των σχέσεων και δεν εννοώ βέβαια τα φυσικά σου χαρίσματα. Παράπονο + αγκαλιά +σπίτι = έρωτας, να ποιά είναι η δική σου εξίσωση!



ΛΕΩΝ
Γενικά
Όπως ένας ή μια σταρ προετοιμάζεται πριν βγει στην σκηνή, έτσι κι εσύ καλείσαι πλέον να ξεκουραστείς και να κάνεις τα… μποτέ σου, ώστε όταν στις 12/7 η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η και διαθέσιμος/η για το κοινό σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις κάπως είναι η διατροφή σου, αφού η «Αφρούλα» φημίζεται για την αγάπη της στα γλυκά. Ακόμη, αν έχεις ζώα ή φυτά ίσως θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην φροντίδα τους. 

Ερωτικά
Μπαίνεις σε μια περίοδο κρυφών ερώτων ή καταστάσεων που δεν μπορούν να «νομιμοποιηθούν» εύκολα αλλά δεν υπάρχει κανείς λόγος να επιδιώξεις το αντίθετο, αφού σε αυτό συμφωνεί και ο Κρόνος στον Τοξότη: Αμαρτία που δεν φαίνεται, δεν είναι αμαρτία!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο ορίζει την έναρξη μιας πιο κοινωνικής περιόδου για σένα και μάλιστα χωρίς να… κοπιάσεις ιδιαίτερα, αφού πολλές φορές οι νέες και θετικά διακείμενες γνωριμίες θα έρχονται στην «πόρτα» σου! Ίσως βέβαια χρειαστεί να βάλεις φρένο σε κάποιες απαιτήσεις που υπερβαίνουν τα όρια της φιλίας αλλά σε κάθε περίπτωση κανείς δεν σε υποχρεώνει να μοιραστείς κάτι περισσότερο από μια ζεστή αγκαλιά.
Ερωτικά 
Το πρώτο που καλείσαι να στοχεύσεις είναι μια καλή φιλία κι ύστερα… βλέπεις! Εξ άλλου αν βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να επικοινωνείς πνευματικά δεν θέλει και πολύ για να προχωρήσεις την σχέση σας όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.



ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Έχοντας έναν αρκετά επικοινωνιακό χαρακτήρα, η ημέρα θα σε διευκολύνει να «ξεδιπλώσεις» τις διαπραγματευτικές σου αρετές αλλά και να πετύχεις μια συμφωνία «win-win». Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες αλλά και να έρθεις σε επαφή με άτομα, που όλο και κάτι έχουν να συμπληρώσουν στην οπτική σου!
Ερωτικά
Η τάση σου να «παντρεύεις» πρόσωπα και καταστάσεις κορυφώνεται, κάτι που θα αφήσει μεν ικανοποιημένους τους άλλους αλλά με σένα... τι γίνεται;



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος κι ίσως κάποια στιγμή βρεθείς σε φάση συναισθηματικής αδυναμίας, που κάποιος/α θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί. Παράλληλα όμως, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε μια επαγγελματική συμφωνία, που θα μπορούσε να σου λύσει πολλά προβλήματα, ξεκινώντας από τα οικονομικά.
Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να τα παρατήσεις όλα και να αφοσιωθείς σε έναν έρωτα που είναι «το παν» για σένα. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι όλα αυτά είναι κάπως υπερβολικά…



ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ήλιο στους Διδύμους να έχει κέφια, οι εξελίξεις της ημέρας αναμένεται να σε ικανοποιήσουν, αφού θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο και να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, στο να κάνεις τους άλλους να περνούν ευχάριστα. Παράλληλα όμως δώσε βάση και στις πιο σοβαρές πτυχές μιας ενδεχόμενης συμφωνίας ή συνεργασίας που σίγουρα θα διευρύνει τις προοπτικές σου.
Ερωτικά
Αν οι διαπροσωπικές σχέσεις ήταν μόνον μια «σύμβαση», δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Έλα όμως που «απαιτείται» και συναίσθημα, που σε αυτήν την φάση φαίνεται να εκλείπει!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με αφορμή κι αιτία μια επαγγελματική σου υπόθεση, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με άτομα που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε εξυπηρετήσουν κι ας μην κατέχουν κάποια «υψηλή» θέση. Επιπλέον, ο Ήλιος στους Διδύμους σε καλεί να επικοινωνήσεις τα σχέδια σου και «εντός των τειχών», αφού μπορεί να σου δοθούν βοήθειες από πρόσωπα της οικογένειάς σου.
Ερωτικά 
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε φέρνει σίγουρα σε πλεονεκτική θέση, αυξάνοντας την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου. Μην «πετάς» όμως τις ευκαιρίες σου γιατί ο χρόνος περνά… γρήγορα!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να αξιοποιήσεις μια «αδρανή» επαγγελματική προοπτική ή να επαναδιαπραγματευθείς μια οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να πετύχεις καλύτερους όρους. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στους Διδύμους αναμένεται να προσθέσει ένα «άρωμα διακοπών» στην καθημερινότητά σου, διανθίζοντάς την με καλή παρέα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Ερωτικά
Η εγκεφαλική σου προσέγγιση στον έρωτα φαίνεται να βρίσκει το ταίρι της κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι σημαντικό δεν έχεις παρά να προχωρήσεις. Αλλιώς, μείνε στην… θεωρία!



ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Συζητήσεις για περιουσιακά και οικονομικά θέματα μπορεί να απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου, όμως το ευτύχημα είναι ότι όλα αυτά δεν γίνονται «στον βρόντο» αλλά αποτελούν το προοίμιο μιας ρύθμισης ή συμφωνίας που θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να εντρυφήσεις στην Ιστορία και την παράδοση. 

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «φτιάξεις» την ζωή σου με έναν/μια σύντροφο που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς.


πηγη




Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου