ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Όταν σου έδειξα τον ήχο του κόσμου!

Η μητέρα μου ήταν αλλιώτικη από τις άλλες μητέρες: Μέσα στ’ αυτιά της υπήρχαν άσπροι κόμποι. Ποιο είναι το συναίσθημα ενός παιδιού, όταν πρέπει να εξηγήσει στην κουφή μητέρα του τι ακριβώς συμβαίνει γύρω τους; Αυτό .....
....... αφηγείται η Ελένη Τορόση στο μυθιστόρημά της και παράλληλα περιγράφει ένα ταξίδι στο «μακρινό άγνωστο», από την Αθήνα στο Μόναχο. Με ποιητική σοβαρότητα και λακωνικό χιούμορ η συγγραφέας μάς οδηγεί σε έναν κόσμο που τον χαρακτηρίζουν οικείες χειρονομίες και μια τρυφερή μυστική γλώσσα.
«Πώς νιώθει ένα παιδί και πώς το διαμορφώνει μια σχέση απόλυτης εξάρτησης; Αυτό είναι το θέμα της Ελένης Τορόση στο μυθιστόρημά της Όταν σου έδειξα τον ήχο του κόσμου, ένα βιβλίο βαθύ και συγκινητικό, το οποίο παράλληλα μιλάει και για τη σχέση Ελλήνων και Γερμανών, για ελπίδα και απογοήτευση. “Μια διπλή πατρίδα είναι πάντα κέρδος” λέει η Ελένη Τορόση. Και βέβαια μια αναβλύζουσα πηγή γεμάτη ιστορίες».  



Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook πατώντας εδώ: //www.facebook.com/NeaKalaMantata?ref=hl ή ακολουθήστε μας στο Twitter πατώντας εδώ: https://twitter.com/NeaKalaMantata Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου