ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Οι αλήθειες και τα Καθαρά Λόγια δικαιώνουν την Προσβάσιμη Πόλη του Ηλία Ζαρκάδα!


Όταν ο άνθρωπος αποφασίσει να πάρει την τύχη της ζωής του στα χέρια του και σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητά του να δημιουργήσει μέσα από την εργασία του , τότε είναι θέμα χρόνου
να κάνει τους υπόλοιπους να παραμιλάνε.
 Όταν ο άνθρωπος θέτει σαν θεμέλια σε οποιαδήποτε δημιουργία του την αλήθεια και μόνο αυτή τότε δύσκολα να χτυπηθεί από φαινόμενα σήψης.
 Όταν το "ΘΑ" δεν χρησιμοποιείτε μόνο του αλλά συνοδεύετε από το ρήμα "ΔΟΥΛΕΨΩ" τότε σίγουρα θα αποφέρει καρπούς ουσίας και όχι φαντασίας.
 Όταν ο Ηλίας Ζαρκάδας και η Προσβάσιμη Πόλη αποφάσισαν να μας ξεσηκώσουν με Αλήθειες τότε το αποτέλεσμα του πρώτου γκάλοπ που ολοκληρώθηκε από το voliotaki.blogspot.gr ,μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Έκπληξη μπορεί να προκάλεσε σε κάποιους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο Έλληνας έχει ξεφύγει από την αρχέγονη  εποχή . Ο Έλληνας άρχισε να καταλαβαίνει τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στην σημερινή του κατάντια. Αυτό που κατάλαβε ο Έλληνας το αποτύπωσε στο πρώτο γκάλοπ,  με τον καλύτερο τρόπο:

Ζαρκάδας Ηλίας
  19790 (54%)
Μιτζικός Μιχάλης
  310 (0%)
Μπέος Αχιλλέας
  13432 (37%)
Νάνος Απόστολος
  272 (0%)
Παπατόλιας Απόστολος
  253 (0%)
Πατσιαντάς Μαργαρίτης
  1891 (5%)
Σκοτινιώτης Παναγιώτης
  260 (0%)


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 36208
Η ψηφοφορία έκλεισε



Ηλίας Ζαρκάδας Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απλός Πολίτης Μηχανικός Πληροφορικής
Μπορείτε να με βρείτε: www.prosvasimipoli.gr https://www.facebook.com/elias.zarkadas https://www.facebook.com/prosvasimipoli.gr ezarkadas@gmail.gr Τηλέφωνο 6948 106 836

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου