ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Η παρέα της Προσβάσιμης Πόλης μεγαλώνει, γνωρίστε την!




Παρέα Ανθρώπων πικραμένων με τους τοπικούς άρχοντες αυτής της πόλης. 
Μιας πόλης στην οποία θα πρέπει να ανατρέξεις στα τσίγκινα ταμπελάκια των οδών για να βρείς κάποιο όνομα που ασχολήθηκε σοβαρά μαζί της προσφέροντας έργο. 
Μιας πόλης στην οποία οι κάτοικοι της έχουν πικραθεί τόσο και έχουν γίνει τόσο δύσπιστοι απέναντι σε οποιονδήποτε υποψήφιο, γεμίζοντας το στόμα τους με την γνωστή καραμέλα "Σιγά μην κάνουν αυτά που λένε". Δεν έχουν άδικο , όμως και οι καραμέλες καταστρέφουν τα δόντια, γι' αυτό θα πρέπει να δούμε   την Προσβάσιμη Πόλη με εμπιστοσύνη .
 Αυτή η παρέα της Προσβάσιμης Πόλης σου μιλάει και σε κυττά στα μάτια. Ο καθένας αυτής της παρέας είναι ένας από εμάς, ένας λόγος παραπάνω ...Αν δεν ψηφίσεις τον εαυτό σου ποιον θα ψηφίσεις; Δεν σας κίνησε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι κανένας υποψήφιος της Προσβάσιμης Πόλης δεν έχει εμφανιστεί στα τοπικα Μ.Μ.Ε; Γιατί άραγε;
Αυτή την παρέα της Προσβάσιμης Πόλης πρέπει να την γνωρίσεις από κοντά. Μόνο τότε θα δεις οτι ο καθένας τους είσαι εσύ. Και τότε είναι σίγουρο ότι θα μεγαλώσεις αυτή την παρέα υποψηφίων με την προσθήκη σου. Γιατί μπορείς και πρέπει επιτέλους να πάρεις την τύχη των παιδιών σου στα χέρια σου!

Ας δούμε την παρέα μέχρι αυτή την στιγμή...μια παρέα που σε θέλει κοντά της...

                                    hlias.jpg

Λέγομαι Ηλίας Ζαρκάδας, είμαι 37 ετών, Μηχανικός Πληροφορικής στο επάγγελμα. Είμαι χρεοκοπημένος και είμαι καλά. 


Αποφάσισα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου επειδή βλέπω την πόλη που γεννήθηκα να βουλιάζει μέρα με την μέρα στην παρακμή και την εγκατάλειψη. 
Αν περπατάτε μέσα στην πόλη όπως εγώ, θα βλέπετε όλο και περισσότερα κτίρια της πόλης εγκατελειμένα. Υπολογίζω ότι περίπου 30% των κτιρίων και οικοπέδων της πόλης είναι εγκαταλελειμένα, χωρίς καμία πρόσβαση από άνθρωπο. Εχουν γίνει βασίλεια των ποντικών. Εδώ και 40 με 60 χρόνια, ιστορικά κτίρια στο κέντρο της πόλης παραμένουν εγκαταλελειμένα ενώ θα  έπρεπε να είναι η βιτρίνα της πόλης μας.
Η βιτρίνα της πόλης μας όμως είναι η βρωμιά και η εγκατάλειψη.
Αυτό δείχνουμε στους ξένους. Αυτό είμαστε. Βρωμιάρηδες. Μην παρεξηγιέστε και μην εκνευρίζεστε. Αν δεν δούμε κατάματα το πρόβλημα, δεν πρόκειται να δώσουμε λύση. Σημασία δεν έχει να πιστεύουμε εμείς ότι είμαστε οι "καλύτεροι". Σημασία έχει τι γνώμη έχουν οι ξένοι για εμάς. Σε αυτούς πρέπει να αποδεικνύουμε καθημερινά με τις πράξεις μας ότι είμαστε οι καλύτεροι. 
Εγκατελειμένα κτίρια, σπασμένα πεζοδρόμια, διαλυμένοι δρόμοι, σκουπίδια, αφίσες παντού, μηνύματα μίσους γραμμένα στους τοίχους, σπασπένα αγάλματα, σκατά και ούρα από αδέσποτα ζώα και αδέσποτους ανθρώπους, παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια, ακόμα και τους τουρίστες που έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια, τους πετάμε στο παρατημένο λιμάνι με τα κοντέινερ!
Θλίβομαι να βλέπω σε αυτά τα χάλια την πόλη του Βόλου με τα 10.000 χρόνια ιστορίας. Από τις απαρχές της ανθρωπότητας στο Σέσκλο και στο Διμήνι, στην πόλη που γεννήθηκε ο Ιάσωνας και ξεκίνησε η Αργοναυτική εκστρατεία, έως την πρώτη Ελληνίδα Βουλευτή. Αυτή η τεράστια παγκόσμια κληρονομιά να είναι παρατημένη, θαμένη μέσα στην αδιαφορία. 
Βλέποντας όλα τα παραπάνω και μετρώντας 5ο χρόνο μέσα στην κρίση αποφάσισα ότι είναι η ώρα για δράση.
Η κρίση είναι ευκαιρία. Στόχος μου είναι να επανεκκινήσω την οικονομία της πόλης και να δώσω εργασία σε όλους.
Στο μικροκλίμα του Βόλου ταιριάζει το τρίπτυχο Επιχειρηματικότητα - Τουρισμός - Παραγωγή και επάνω σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούν όλες οι ενέργειες μου. Εχοντας ως όπλο την 23χρονη εμπειρία μου στην πληροφορική και την μηχανογράφηση επιχειρήσεων αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τις ικανότητες μου και τις γνώσεις μου ώστε να επισκευάσω ξανά την οικονομία της πόλης και να την επανεκκινήσω.
Γιατί εγώ θα με ρωτήσετε; 
Αν όχι εγώ, τότε ποιος; Θα σας απαντήσω. Είμαι απόγονος του Ιάσωνα και δεν έχω άλλη επιλογή παρά να προσπαθήσω. Ο Κωστής Παλαμάς έγραψε, "Όταν βαριά και αλύπητη ξεσπά η ανάγκη και προστάζει, ανάξιος είναι όποιος διστάζει".
Γιατί πιστεύω ότι θα πετύχω στο δύσκολο έργο του Δημάρχου;
Διότι ένας δάσκαλος μου στα  ηλεκτρονικά, ο Κώστας Ευσταθίου μου δίδαξε ότι "Τρόπο θέλει, όχι κόπο". Όταν έχεις την μεθοδολογία, την ανάλυση και την γνώση, τότε η επίλυση των προβλημάτων είναι μία διασκεδαστική απασχόληση. Μία από τις κυρίως ειδικότητες μου είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων (troubleshooting) και η επίλυση τους με τον βέλτιστο τρόπο. Οσοι έχετε συνεργαστεί μαζί μου θα έχετε διαπιστώσει ότι τα "πελώρια" προβλήματα που αντιμετωπίσατε στους υπολογιστές σας, για εμένα ήταν θέμα λίγων λεπτών ή λίγων ωρών για να τα επιλύσω. Εάν με εκλέξετε Δήμαρχος θα επιλύσω τα προβλήματα της πόλης του Βόλου με την ίδια ευκολία και ταχύτητα. 
Ποιοι είναι οι άλλοι;
Λυπάμαι, σας κορόιδεψα. Δεν υπάρχουν "άλλοι" που θα σας λύσουν τα προβλήματα ως δια μαγείας ενώ εσείς θα κάθεστε και θα απολαμβάνετε τον ήλιο.
Οι "άλλοι" είστε εσείς οι ίδιοι οι δημότες και οι κάτοικοι της πόλης. Εσείς θα σκουπίσετε, εσείς θα τρέξετε, εσείς θα εργαστείτε, εσείς θα πληρώσετε, γιατί πολύ απλά εσείς ζείτε σε αυτή την πόλη και κατά τα λεγόμενα σας "θέλετε το καλύτερο" για εσάς και για τα παιδιά σας. 
Αν θέλετε το "καλύτερο" είναι ώρα να το αποδείξετε με πράξεις δίνοντας το 110% των δυνάμεων σας για να μετατρέψουμε την πόλη του Βόλου στην καλύτερη πόλη για να ζεις!
Με πιο κόμμα κατεβαίνω;
Δεν κατεβαίνω, αλλά ανεβαίνω.
Δεν έχω καμία σχέση με κόμματα, γιατί είμαι Τελεία.
Θα προσπαθήσω να γίνω Θαυμαστικό και να βάλω σε αυτή την πόλη την δική μου πινελιά, ώστε να γίνει η πόλη που ονειρευτήκαμε να ζήσουμε.
Που θα βρω τα λεφτά;
Τα "λεφταααά" τα πληρώνετε κάθε μήνα στον Δήμο με πολλούς τρόπους. Αν ρωτήσω έναν προς έναν όλους εσάς εκεί έξω "Ξέρετε πόσα λεφτααά πληρώνετε στον Δήμο Βόλου κάθε μήνα;" Αμφιβάλλω αν θα υπάρξει έστω και ένας που θα μου απαντήσει "Ναι ξέρω. Πληρώνω χχχ χρήματα κάθε μήνα".
Η σωστή ερώτηση είναι: Πόσα έσοδα έχει ο Δήμος Βόλου και γιατί αυτά τα χρήματα δεν αποδίδουν;
Ως Δήμαρχος κάθε επένδυση των 10 ευρώ που θα κάνω, μέλημα μου θα είναι να αποδώσουν 12 ευρώ όφελος στον δημότη της πόλης.
Update 06/12/2013: O προυπολογισμός του Δήμου Βόλου για το 2013 είναι 118 εκατομμύρια ευρώ
118.073.447,32 / 175.593 κατοίκους = 672.42 ευρώ ΦΟΡΟ ανά κάτοικο μέσο όρο. (μωρά, γέρους, παιδιά, ενήλικες)

Σύντομο Βιογραφικό.
Έχω γεννηθεί στις 22 Ιανουαρίου 1975 στην πόλη του Βόλου
Είμαι Υδροχόος στο ζώδιο και αριστερόχειρας.
Είμαι Άτομο Με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ) με αναπηρία 58% επισήμως εγκεγκριμένη από το Κράτος. 
Πάσχω από την σπάνια κληρονομική νόσο των πολλαπλών εξοστώσεων άνω και κάτω άκρων.
Πάσχω από Διαβήτη Τύπου ΙΙ με καταγεγραμμένο highscore 524 και μετράω ένα διαβητικό κώμα.
Ξεκίνησα την ενασχόληση μου με την πληροφορική το 1987 σε ηλικία 12 ετών. 
Σπούδασα: 
Στο 14ο Δημοτικό Σχολείο (Συνοικία Αγίου Βασιλείου)
Διδάχθηκα πληροφορική στο Στέκι Παιδιού του Δήμου Βόλου (Συνοικία Αγίου Βασιλείου - Άσυλο)
Στο 7ο Γυμνάσιο (Συνοικία Τσιμπούκι)
Στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο ΕΠΛ (Συνοικία Ξηρόκαμπος)
Στο ΙΕΚ Βόλου (Φυτόκο) με ειδικότητα Αναλυτής - Προγραμματιστής Εφαρμογών
Εργάστηκα:
Σε καφενείο
Σε συγκομιδή αχλαδιών
Σε ξεφόρτωμα εμπορευμάτων
Σε εργοστάσιο συναρμολόγησης στρατιωτικών ανταλλακτικών
1990: Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα στην πληροφορική από την εταιρεία ΦΟΡΜΗΛ της Ευγενίας Φραγκούλη, την οποία ευχαριστώ γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τα πρώτα μου βήματα στη πληροφορική.
1992: Εργάστηκα ως Ηλεκτρονικός στο κατάστημα του Κώστα Ευσταθίου, τον οποίο ευχαριστώ γιατί μου έμαθε τι εστί hardware.
1993: Εργάστηκα ως Τεχνικός Υπολογιστών στην επιχείρηση του Θανάση Επιτρόπου.
1994: Εργάστηκα ως Υπάλληλος Γραφείου στην επιχείρηση Υδραυλικών του Γιώργου Κοσμόπουλου.
1995 - 1997 18μηνη Στρατιωτική θητεία.
1997 Εργάστηκα ως Τεχνικός Υπολογιστών στην επιχείρηση του Νικόλαου Μάμαλη.
2000 Εργάστηκα ως Τεχνικός Υπολογιστών στην επιχείρηση Compunet του Απόστολου Κριτσινιώτη.
2003 Ανέλαβα την επιχείρηση Compunet που μου άφησε ο Απόστολος Κριτσινιώτης και τον ευχαριστώ γιατί με βοήθησε στα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα. 
2007 Δημιούργησα την δεύτερη μου εταιρεία ΒΝΤech AE (Building New Technologies) με επίκεντρο τις Τηλεπικοινωνίες και τα Δίκτυα.
2009 Παύση εργασιών μετά από πολλά προβλήματα τα οποία προκάλεσαν κλονισμό της υγείας μου με αποκορύφωση το διαβητικό κώμα.
2010 - 2012 Άνεργος - Ανάρρωση - Ανασυγκρότηση. I'll be back! 
2013 - Σήμερα: Ι'm back! Εφοδιασμένος με καινούργιες γνώσεις, γεμάτος εμπειρίες, φρέσκιες ιδέες και νέες ικανότητες.
Υπηρέτησα:
Παρουσιάστηκα 21 Νοε 1995 (95 ΣΤ ΕΣΣΟ - 239 σειρά) στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) στην Θήβα με Ι4 ικανότητα λόγω αναπηρίας.
Μετατέθηκα τον Ιανουάριο του 1996 στην Λήμνο με ειδικότητα Τεχνικός Γραφέας στην Πυροβολαρχία Διοικήσεως και στον Ουλαμό Συντηρήσεως της Μονάδας. Έζησα το επεισόδιο των Ίμια με την Τουρκία στην πρώτη γραμμή. Έτσι έμαθα τι εστί πραγματικός Πόλεμος.
Εκπαιδεύτηκα στην χρήση όλων των όπλων της Μονάδας μου. Εκπαιδεύτηκα στις ειδικότητες του Ηλεκτρολόγου, Σιδηρουργού, Τεχνίτη Οχημάτων, Τεχνίτη Αρμάτων και Αποθηκάριου στον Ουλαμό Συντηρήσεως.
Τον Οκτώβριο του 1996 και ως το τέλος της θητείας μου, μετατέθηκα στην Αεροπορία Στρατού στο Στεφανοβίκειο όπου υπηρέτησα στο 3ο Γραφείο και κατόπιν στο Telex καθώς και σε όλα τα χαντάκια του αεροδρομίου.

Ευχαριστώ τους δασκάλους μου
Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όσους ανθρώπους έκαναν το κάτι παραπάνω.
Απόστολος Ευαγγελιάς. Πρώτος μου δάσκαλος στην πληροφορική και στον προγραμματισμό. Με έκανε να αγαπήσω την πληροφορική.
Δημήτρης Μελαχροινός. Καθηγητής μου στο ΕΠΛ στα Μαθηματικά. Μπορεί να μην ήθελα, αλλά έμαθα μαθηματικά. 
Κώστας Ευσταθίου. Ηλεκτρονικός. Ένας υπέροχος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά μου όπου η θεωρία μετουσιώθηκε σε πράξη.
Ευάγγελος Στέλιαρος. Διάνοια στην επιχειρηματικότητα, στην φωτογραφία, στα ηλεκτρονιλά, στις ασφάλειες και πολλά άλλα. Ρούφηξα όσες περισσότερες γνώσεις μπόρεσα δίπλα του.
Ζαφείριος Παρασκευαδάκης. Δκτης της Πυροβολαρχίας Διοικήσεως. Μου έμαθε ότι "στην ζωή πρέπει να έχεις μεγάλα αρχίδια για να αντέξεις". Αν στις ειδικές δυνάμεις διδάσκουν "Δεν περπατάμε, πετάμε", ο Λοχαγός Παρασκευαδάκης μας δίδαξε "Δεν περπατάμε, δεν πετάμε, ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!".



DinopoulouKarta
Ονομάζομαι Πηνελόπη Ντινοπούλου.

Είμαι μόνιμος κάτοικος Βόλου από την ηλικία των δύο ετών-Μυρμιδόνισσα από καταγωγής.Γεννήθηκα στην πατρίδα του Αχιλλέα στα Φάρσαλα τον Μάη του 68.Επαναστάτρια, με ή χωρίς αιτία, από τη φύση μου με τάσεις καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις.
Ζώντας στο κέντρο της Ελλάδας και στην πιο όμορφη πόλη της Θεσσαλίας τον Βόλο δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με τίποτε άλλο εκτός από τον πολιτισμό τις τέχνες και τα γράμματα κάνοντας τις σπουδές μου στον τουρισμό.Είμαι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης.(ΕΟΤ) με πτυχίο Πληροφορικής τετραετούς φοίτησης. Λάτρης της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας.
Γνωρίζω Αγγλικά Γαλλικά και Ισπανικά.Εργάστηκα σε τουριστικές επιχειρήσεις ως υπεύθυνη υποδοχής και φιλοξενίας σε ξενοδοχεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και στις Βόρειες Σποράδες.
Πιστεύοντας και υποστηρίζοντας τη δια βίου μάθηση ως μέσον απόκτησης γνώσεων και διαμόρφωσης χαρακτήρα,παρακολούθησα μαθήματα διακόσμησης  στο ΔΙΕΚ Βόλου, όπως και μαθήματα συγγραφής εξ αποστάσεως με τη μέθοδο e-learning.
Εν κατακλείδι στη δύσκολη αυτή περίοδο των αλλαγών και των ζυμώσεων, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά ώστε να βοηθήσω από το δικό μου μετερίζι με τις γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο της εκπαίδευσης μου και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για το κοινό καλό, ώστε να προβληθεί και να αναδειχθεί ο Βόλος τουριστικά και πολιτισμικά, ως ο νούμερο ένα προορισμός στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.   
Πηνελόπη Ντινοπούλου
Ανεξάρτητη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Στέλεχος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο : 6977 429 413



GagianniKarta
Ονομάζομαι Γκαγιάννη Αγγελική του Γεωργίου και της Ελένης.

Γεννήθηκα στο Βόλο στις 16/03/1981 και προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Είμαστε 5 αδέλφια.
Τελείωσα το Τεχνικό Λύκειο Βόλου, από όπου και πήρα το πτυχίο μου <<Δομικών Έργων>>.
Η αγαπημένη μου ασχολία πάντα,  ήταν οι δημόσιες σχέσεις και οι πωλήσεις, κάτι που καθιέρωσα και ως επάγγελμα, αμέσως μόλις τελείωσα τις σπουδές μου.
Είμαι παντρεμένη και έχω 2 υπέροχα παιδιά, την Μαρία μου 12 χρονών και τον Αλέξη μου 7 χρονών που με στηρίζουν σε κάθε επιλογή μου.
Σαν παιδί ήμουν πάντα ανήσυχο πνεύμα και ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη για να έχω την δυνατότητα να βοηθάω όπου μπορώ, γι' αυτό και εργαζόμουν κάθε καλοκαίρι, από μικρή ηλικία.
Εργάστηκα σε πολλά εμπορικά καταστήματα, ως υπάλληλος, προσπαθώντας να γνωρίζω διαφορετικό αντικείμενο κάθε φορά, ώστε να έχω την ικανοποίηση της μάθησης, ενώ στην πορεία συνειδητοποίησα  πως όλα είναι ένας κρίκος, που κάθε φορά ο ένας συνδεόταν με τον άλλον .
Ο κλάδος της ομορφιάς ήταν κάτι που με άλλαξε αρκετά, γιατί μέσα από το κομμάτι της εκπαίδευσης  και των συνεργασιών που είχα και έχω, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι πίστεψαν σε μένα , με στήριξαν και με στηρίζουν. Είναι άνθρωποι που παρά την επιτυχία τους, παρέμειναν απλοί και προσηνείς. Τους ευχαριστώ πολύ!!!
Είμαι μια γυναίκα όπως όλες μας, συνάμα και μητέρα που θέλω  ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Πιστεύω ότι όλα τα όνειρά μας μπορούν να πραγματοποιηθούν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά και να εργαστούμε φιλότιμα πάνω σε αυτή την προσπάθεια πραγματοποίησής τους.
Είμαι εδώ επειδή δεν φοβάμαι την πρόκληση και θέλω μια πραγματική αλλαγή για τον τόπο μας, ώστε επάξια να φέρει τον τίτλο της Προσβάσιμης Πόλης.
Αγγελική Γκαγιάννη
Ανεξάρτητη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Σύμβουλος Ομορφιάς
Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο : 6948 100 155


Kalantzi AnastasiaKarta
Με λένε Αναστασία Καλαντζή του Κωνσταντίνου.

Γεννημένη στις 15 Γενάρη του 1962 στην ωραία και πολύφερνη πόλη μας, γέννημα θρέμμα Βολιώτισσα, όπου και αν με πήγαν, να με οδήγησαν και να με ταξίδεψαν τα βήματα των όποιων επιλογών της ζωής μου, στην πάλη μας και πάλι με πισωγύρισαν. Θα είναι πολλοί ανάμεσά σας παλιοί και αγαπημένοι συμμαθητές μου , που θα είναι δύσκολο να σβήσουν από τη μνήμη των παιδικών τους χρόνων το Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου, από όπου και έβγαλα το Δημοτικό το 1972. Αλλά και πολλές από τις, ακόμα και πάντα φίλες μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμούνται τα αξέχαστα εφηβικά, μαθητικά μας χρόνια στο ιστορικό Ελληνογαλλικό Κολλέγιο Άγιος Ιωσήφ Βόλου, από όπου και αποφοίτησα το 1979, όντας ήδη από την τάξη της Γ΄Λυκείου… αρραβωνιασμένη!

Αφήνοντας λοιπόν για λίγο τα σπουδαστικά μου όνειρα, που κυμαίνονταν μεταξύ των επιλογών της Στρατιωτικής Ιατρικής, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και της Γαλλικής Φιλολογίας και την οποία τελευταία έθεσα σαν τελική μου ακαδημαϊκή επιλογή σπουδών, αφοσιώθηκα για το χρονικό διάστημα των πέντε χρόνων στο γάμο μου (1979) και στη δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας. Στη συνέχεια και από το 1984-1989, έχοντας πάντα τα δύο παιδιά μου μαζί μου στην  ωραία πόλη της Θεσσαλονίκης, σπούδασα και σε ηλικία 22 χρόνων έως 27, στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ήταν ο μεγαλύτερος και πιο αδυσώπητος αγώνας της ζωής μου, οι τετραετίας φοίτησης σπουδές μου εκεί, σε συνδυασμό με τον αγώνα ανατροφής, σαν μάνα και πατέρας, των δύο παιδιών μου, Κωνσταντίνου και Αποστολίας. Τα επί πρόσθετα μορφωτικά εφόδια εντούτοις, που αποκόμισα μέχρι και πριν της εποχής εισαγωγής μου στο ΑΠΘ όπως και του πτυχίου Lower και του διπλώματος Ιδιωτικής Σχολής Ελευθέρων Σπουδών στο Βόλο, στο τμήμα Γραμματέων - Στενογράφων, με βοήθησαν να ασχολούμαι επαγγελματικά και κατά τη διάρκεια της 4ετούς φοίτησής μου στο ΑΠΘ, με δουλειές όπως Υπάλληλος Γραφείου και σε Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, συγχρόνως με την ογκώδη παρακολούθηση μαθημάτων, την μελέτη μου και την ανατροφή των παιδιών μου.

Επιστρέφοντας όμως στη βάση μου, στην αγαπημένη μου πόλη του Βόλου, μαζί με τα παιδιά μου το 1989, συνέχισα τα όνειρά μου για την απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών στη Γαλλική Φιλολογία, Τομέα Παιδαγωγικής Προσχολικής Ηλικίας, στο Πανεπιστήμιο του Βόλου.

Τα χρόνια από την επιστροφή μου στο Βόλο, μαζί με το μεγάλο φόρτο της ανατροφής και διαπαιδαγώγησης, αλλά και των οικονομικών υποχρεώσεων των παιδιών μου, μέχρι το 1999, με εμπόδισαν να διδάξω σαν ωρομίσθια καθηγήτρια Γαλλικών από πόλη σε πόλη, για τη συλλογή μορίων διορισμού. Ξεκίνησα το 1999, χρονιά αρχής της στρατιωτικής θητείας του γιου μου, τη διδασκαλία μου στη γαλλική γλώσσα σαν ωρομίσθια καθηγήτρια σε δευτεροβάθμιες διευθύνσεις της περιοχής Θεσσαλίας. Δεν άφησα ποτέ όμως από το 1989 μέχρι τούδε, τη διδασκαλία με μαθήματα κατ΄ οίκον όπως και μεταφραστική απασχόληση σε παντός είδους έντυπα.

Το βρίσκω περιττό και κουραστικό, φίλοι μου, να αναφέρω με πόσες άλλες δουλειές ασχολήθηκα (εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών, μηχανουργεία, φροντιστήρια και επιχειρήσεις εστίασης) για να τα καταφέρω επάξια με τη συνεχή βοήθεια και στήριξη των γονέων μου, το μεγάλωμα, σπουδές και αποκατάσταση των παιδιών μου. Ευθύνη που βάζει πρώτη, κάθε γονιός. Σήμερα απολαμβάνω την ευτυχία των 8 εγγονιών μου, πάντα απασχολούμενη με μαθήματα γαλλικών και μεταφράσεις. Τα πλείστα σεμινάρια Πληροφορικής και Δομών Κοινωνικών Υπηρεσιών στο Δήμο μας, σε μονάδες φροντίδας ΑΜΕΑ μου έδωσαν την ευκαιρία να δω πόσες ανάγκες και ελλείψεις παρουσιάζει ακόμα η πόλη μας σε τομείς Εκπαίδευσης -Παιδείας -Πολιτισμού -Τουρισμού και πολλών άλλων, όπως όλοι ξέρουμε.

Ας δουλέψουμε λοιπόν, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, με θάρρος, αγάπη για την πόλη μας, συλλογικότητα, ομόνοια και συνεννόηση, μακρυά από κομματικά συμφέροντα και κυκλώματα που καταστρέφουν την ομαδική, αποτελεσματική δουλειά για το καλό όλων μας και για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Ας ακολουθήσουμε μία ανεξάρτητη γραμμή πλεύσης, βασιζόμενοι στις δυνάμεις μας, στο ενωτικό πνεύμα όλων μας και με μεγάλη πίστη στον εαυτό μας, είναι όλα δυνατά στο να αλλάξουμε επιτέλους, για την πόλη μας έστω, στην Ιθάκη που όλοι λίγο ή πολύ  έχουμε στην καρδιά μας.

Αναστασία Καλαντζή
Ανεξάρτητη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Εκπαιδευτικός
Τηλέφωνο : 6984 027 314

Kaloutsa VasilikiKarta
Ονομάζομαι Βασιλική Καλούτσα.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στην αγαπημένη πόλη του Βόλου,
είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη 17 ετών.
Σπούδασα στην Αθήνα στη σχολή της Αγγελικής Χατζημιχάλη, Μεταλοπλαστική, Λαογραφία, Υφαντική, Κεντητική, Εφαρμοσμένο Σχέδιο, Ζωγραφική & Αντιγραφή Βυζαντινής Εικόνας με την Ελένη Καραγιάννη.
Ασχολήθηκα επαγγελματικά με την παραδοσιακή & εικαστική Υφαντική από το 1986 έως το 1993 δημιουργώντας & εκθέτοντας παράλληλα, σε έναν χώρο, παραδοσιακά διαμορφωμένο,  στη Πορταριά Πηλίου.
Από το 1993 έως το 1999 εργάστηκα στο Δ.ο.υ.κ. Δήμου Βόλου, ως Εκπαιδεύτρια Υφαντικής στα Παραγωγικά Εργαστήρια για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.
Απασχολήθηκα  ως εισηγήτρια σε τρία προγράμματα κατάρτισης:
1995, Ελληνική Εταιρία Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Α.Ε. Κατάρτιση νέων, προερχόμενων από προβληματικές οικογένειες, στην Υφαντική.
1997, Κοινωνικές Υπηρεσίες ΕΟΠ Ν, Μαγνησίας. Εργαστήριο εκμάθησης νέων με νοητική στέρηση στην τέχνη της Υφαντικής. Πρόγραμμα HORIZON, με φορέα το Δουκ Δ. Βόλου.
1999, ΚΕΚ. Ν. Καρδίτσας. Κοινοτική Πρωτοβουλία Απασχόλησης – Άξονας INTEGRA. Εκπαίδευση Τσιγγάνων στην κατασκευή ειδών Λαϊκής Τέχνης.
Είμαι μέλος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου και της  Θεατρικής ομάδας ‘’ Έκφραση ‘’.
Σαν εικαστικός ασχολούμαι κυρίως με τη ζωγραφική και το ψηφιδωτό και έχω στο ενεργητικό μου 10 ατομικές και 41 ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.
Έργα μου υπάρχουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στην Πολεμική Αεροπορία, 347 Μοίρα μάχης Ν. Αγχίαλου, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας & σε πολλές ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη &  Αμερική.
Σάν απλή πολίτης αυτής της πόλης γνωρίζω όπως όλοι μας,οτι χρειαζόμαστε δραστικές και ουσιώδης αλλαγές για να αποκτήσουμε την Πόλη που αξίζει να ζούμε τόσο εμείς & τα παιδιά μας όσο και οι επισκέπτες μας.
Αγαπώ το Βόλο,θέλω το καλύτερο για την πόλη μου και θα προσπαθήσω γι αυτό!
Σας ευχαριστώ πολύ και να είστε καλά!

Βασιλική Καλούτσα
Ανεξάρτητη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Εικαστικός

Μπορείτε να με βρείτε :
Τηλέφωνο : 6945 016 568


PerganiKarta
Ονομάζομαι Ελένη Περγάνη. Γεννήθηκα στις 22 Ιανουαρίου 1973, στο Βόλο και γονείς μου είναι ο Απόστολος και η Δέσποινα Περγάνη.

Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη 17 ετών που είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου και ετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Τελειώνοντας το Λύκειο στο Βόλο, με εξειδίκευση στα Δομικά έργα (Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός), συνέχισα τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Τμήμα Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος, από όπου και αποφοίτησα με βαθμό πτυχίου 7,03
Τα τελευταία χρόνια, συμμετείχα σε επιστημονικές και κοινωνικές δράσεις της Ακαδημίας Πολιτών και του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, με γνωστικό αντικείμενο την Παιδοψυχολογία, Ειδική Αγωγή και Οικογενειακή Συμβουλευτική, ώστε να αναπτύξω περισσότερο τις γνώσεις μου.
 Η αγάπη μου για τον συνάνθρωπό μου, με ώθησε να συμμετάσχω εθελοντικά στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, ώστε να προσφέρω ενεργά στην προστασία των συμπολιτών μου σε κάθε ώρα ανάγκης.
Λόγω του επαγγέλματος του συζύγου μου, έχω ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και μέσα από αυτές τις επαφές απέκτησα μοναδικές εμπειρίες σε κοινωνικό αλλά και σε πολιτισμικό επίπεδο.
Εμπειρίες και γνώσεις, που μου φάνηκαν πολύτιμες και με βοήθησαν να κατανοήσω τους λόγους που η Προσβάσιμη Πόλη απευθύνεται και στηρίζεται από απλούς πολίτες, που δεν σπούδασαν πολιτική, αλλά έχουν άποψη για το πως πραγματώνεται η ιδέα της ανάπτυξης και της ευημερίας του τόπου, μέσα από την καθημερινότητά τους, αλλά και μέσα από την προσπάθειά τους για την κάλυψη των αναγκών των οικογενειών τους.
Μας αφορά το Σήμερα, μα και το Αύριο που ανήκει στα παιδιά μας. Θέλουμε να κάνουμε τρόπο ζωής τη συνεχή ανάπτυξή μας, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο, καθώς είναι ο τρόπος μας να δείξουμε πως
O Βόλος Αξίζει Περισσότερα από μια Υπόσχεση !!!

Ελένη Περγάνη
Ανεξάρτητη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Ιχθυολόγος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο : 6973 824 906

Kakavasκαρτα
Ονομάζομαι Απόστολος Κακαβάς, του Δημητρίου και της Αθανασίας.
Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία Βόλου, στις 7/1/1981 και προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια. Είμαστε συνολικά 5 αδέλφια.
Τελειώνοντας το Γυμνάσιο το 1995, ξεκίνησα να εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση, κάτω από την καθοδήγηση του πατέρα μου, μέχρι το 2000 όπου και κλήθηκα να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία.
Παρουσιάστηκα στον Αυλώνα και μετά τη βασική εκπαίδευση, ολοκλήρωσα τη θητεία μου στη Λήμνο, στα Τεθωρακισμένα.
Επέστρεψα στο Βόλο, όπου ζω έκτοτε, ενώ ανέλαβα εξ ολοκλήρου τη διεύθυνση της επιχείρησης Εστιατόριο - Οικογενειακή Ταβέρνα Η Λίμνη, στο Άλσος της Νέας Ιωνίας. 
Κύρια ασχολία μου είναι η επιχείρησή μου και το εμπόριο, αλλά στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με κοινωνικές πρωτοβουλίες καθώς και με ταξίδια, όσο είναι εφικτό.  
Απόστολος  Δημ. Κακαβάς  
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Απλός Πολίτης, Επιχειρηματίας
 Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο 6936 771 439


DiamantoulaKarta
Ονομάζομαι Χατζηαντωνίου Διαμαντούλα και γεννήθηκα στις 2/10/1989 στον Βόλο.

Αγαπώ κάθε μορφή τέχνης,με αδυναμία στην ποίηση (1ο βραβείο στην Θεσσαλία,σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό στην ποίηση το 2004) και την μουσική (αρθρογράφος σε μεγάλο μουσικό portal κ ραδιοφωνική παραγωγός, 2011-2013).
Από μικρή είχα την διάθεση κ την όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπο, έχοντας σαν πρότυπο τον παππού μου που ενώ ήταν τυφλός, είχε καταφέρει να φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια, ξεπερνώντας τις δυσκολίες, με μεγάλη διάθεση προσφοράς, πάντα με θετική ενέργεια, αξιοπρέπεια και κυρίως με δικαιοσύνη.
Αφού τελείωσα το λύκειο, αποφάσισα να μην προχωρήσω με σπουδές στη σχολή που είχα περάσει με σκοπό να ενισχύσω την οικογένεια μου ως εργαζόμενο μέλος.
Από τα 18 μου μέχρι σήμερα, έχω εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις, σε θέσεις που αφορούσαν κυρίως την εξυπηρέτηση πελατών, ενώ αυτή την περίοδο διανύω το δεύτερο και τελευταίο έτος στο Ιεκ του Οαεδ, στην ειδικότητα: Διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων. Η ειδικότητα αυτή καθώς και τα διαδικτυακά σεμινάρια από πανεπιστήμια του εξωτερικού που παρακολούθησα έως τώρα, με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω πώς με απλούς τρόπους μπορούν οι λειτουργίες μιας επιχείρησης να είναι αποδοτικές, προσιτές και αρεστές.
Με αυτές τις λίγες γνώσεις που έχω συλλέξει θεωρητικά αλλά κ εμπειρικά μέσα από το επαγγελματικό μου ιστορικό, καθώς και με τα ερεθίσματα που έχω, πιστεύω πως μπορώ να συμβάλλω ενεργά, εκ των έσω, βάζοντας την δική μου μικρή πινελιά στον καμβά της πόλης, που ζω κ αγαπώ 25 χρόνια τώρα, με σκοπό να γίνει καλύτερη.
Χατζηαντωνίου Διαμαντούλα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Ιδιωτική Υπάλληλος και Σπουδάστρια.
Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο: 6983798830

KatsaounisKarta
Είμαι ο Γιώργος Κατσαούνης και κατάγομαι από τον Άγιο Δημήτριο Βελεστίνου. Γονείς μου είναι ο Δημήτριος και η Μαρία Κατσαούνη.
Τελείωσα το Γυμνάσιο Αλμυρού και συνέχισα την εκπαίδευσή μου στη Σχολή του ΟΑΕΔ Βόλου, από όπου αποφοίτησα ως Μηχανικός Αυτοκινήτων.
Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Στρατό Ξηράς - Πεζικό. Παρουσιάστηκα στη Νιγρίτα Σερρών και μετά εκπαιδεύτηκα στην Πάτρα ως οπλουργός και συνέχισα στον Έβρο.
Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στο Λιτόχωρο, επέστρεψα στο Βόλο όπου και
εργάστηκα ως τεχνικός σε εταιρεία Αλουμινοκατασκευών και ως Μηχανικός Αυτοκινήτων, ώστε να αποκτήσω την απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία.
Τα τελευταία 22 χρόνια, εργάζομαι ως Επαγγελματίας Οδηγός Βαρέων Οχημάτων σε εταιρείες της περιοχής και συνέβαλα στην κατασκευή μεγάλων έργων που αύξησαν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων του νομού μας.
Στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με τη μουσική, γράφοντας στίχους και επενδύοντάς τους μουσικά.
Με τη συμμετοχή μου σε παιχνίδι Reality, έγινα ευρύτερα γνωστός και εισπράττω την αγάπη των συνανθρώπων μου,  μέσα στην καθημερινότητά μου.
Αγαπώ την καλή παρέα, τους απλούς ανθρώπους και θέλω να προσφέρω στους συνανθρώπους μου, κάνοντας τη ζωή μας όλο και καλύτερη και κυρίως Προσβάσιμη.



Γιώργος Κατσαούνης,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Απλός πολίτης, Οδηγός Βαρέων Οχημάτων

Μπορείτε να με βρείτε:

Τηλέφωνο: 6988 761 826






IoannouKarta
Ονομάζομαι Γεωργία (Τζώρτζια) Ιωάννου.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στο Βόλο.
Τελειώνοντας το Γυμνάσιο, παντρεύτηκα και είμαι υπερήφανη μητέρα 2 αντρών, 34 και 32 ετών, αθλητών με μεγάλη προσφορά στην πόλη τουΒόλουκαι βραβεύσεις από το Δήμο Βόλου.
Έχω εργαστεί ως Ιδιωτική Υπάλληλος για χρόνια και έχω καταρτιστεί στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και συγκεκριμένα στο Φυσικό Αέριο.
Μέσα από την ενασχόλησή μου με την πεζοπορία, βλέπω την ανάγκη που έχουμε όλοι για ένα καλύτερο περιβάλλον, σε όλους τους τομείς της πόλης μας.
Έτσι, διεκδικώ την ψήφο σας, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας, πραγματικά Προσβάσιμη.

Τζώρτζια Ιωάννου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Ιδιωτική Υπάλληλος
Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο : 6989 299 465


giorgos syris-karta
Ονομάζομαι Γιώργος Συρίης, του Ευστάθιου και της Ελένης.Το αναφέρω διότι είμαι περήφανος για τους γονείς μου και για την καταγωγη μου.
Αν και γεννήθηκα στην Αθήνα, στις 23/04/1974, λόγω καταγωγής της οικογένειάς μου, έζησα και μεγάλωσα στο Χόρτο Αργαλαστής από το 1977 και στην πόλη του Βόλου από το 1998.
Τελειώνοντας το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στην Αργαλαστή, έφυγα για να υπηρετήσω τη θητεία μου στον Ελληνικό Στρατό. Παρουσιάστηκα στον Αυλώνα και μετατέθηκα στο Διδυμότειχο ως το τέλος της θητείας μου, μετά από 15 μήνες.
Με την επιστροφή μου στο Βόλο, έδωσα εξετάσεις και πέρασα το 1999 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής, όπου και αποφοίτησα το 2003, με βαθμό απολυτηρίου 7,62 στο 4ο έτος των σπουδών μου.
Έκτοτε, εργάστηκα 2 χρόνια σε Σχολείο Ειδικής Αγωγής στη Λάρισα, ενώ εργάζομαι τα τελευταία 3 χρόνια σε σχολεία στο Βόλο, πάντα ως Αναπληρωτής. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικές Αναπηρίες <<Ο Ιππόκαμπος>>, από το 2009, ενώ διετέλεσα πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής για 4 έτη. Αυτή τη περίοδο είμαι Αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ << Οι Αργοναύτες>>, όπου και έχω διακριθεί στις Ρίψεις στο Στίβου, σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Με τη θεατρική ομάδα ΑΜΕΑ, << Η Έκφραση>>, έχω συμμετάσχει σε παραστάσεις με έργα Ελλήνων συγγραφέων, σε τοπικά θέατρα του Βόλου. Συμμετείχα επίσης, μετά από πρόσκληση του Δήμου Κεφαλονιάς, σε παράσταση που δόθηκε σε τοπικό θέατρο της Κεφαλονιάς, πάλι με την ίδια θεατρική ομάδα.
Πέρα από τα παραπάνω, απολαμβάνω να παρακολουθώ μουσικές εκδηλώσεις καθώς και κινηματογραφικές προβολές, ενώ η ενασχόλησή μου με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα social media μου άνοιξαν νέους ορίζοντες στην προσπάθειά μου να γνωρίσω περισσότερους συμπολίτες μου και όχι μόνο.
Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, επέλεξα να συμμετάσχω στα κοινά της πόλης μου, ώστε να βοηθήσω και εγώ με το μέγιστο των δυνάμεών μου. 
Γιώργος Συρίης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Απλός Πολίτης Ειδικός Παιδαγωγός
Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο 6977 506 164


PsiliotisKarta
Είμαι ο Κώστας Ψιλιώτης.

Γεννήθηκα στο Βόλο, στις 19/01/1967 και γονείς μου είναι ο Σπυρίδων και η Αθανασία Ψιλιώτη. Έχω 2 παιδιά. Ο γιος μου είναι 22 ετών και η κόρη μου είναι 20 ετών.
Μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία Βόλου και κατοικώ ως σήμερα.
Ξεκίνησα να εργάζομαι, συνεχίζοντας παράλληλα και το σχολείο, από τα12 χρόνια μου και τελείωσα το Επαγγελματικό Λύκειο Βόλου το 1984, με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Στη συνέχεια, υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Άργος Ορεστικό, στον Στρατό Ξηράς - Πεζικό.
Επέστρεψα στο Βόλο και ασχολήθηκα με την ίδρυση και ανάπτυξη της επιχείρησής μου, που είναι ένα πρότυπο Συνεργείο Αυτοκινήτων και Σκαφών, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες με συνεχώς αναπτυσόμενο κύκλο εργασιών.
Παράλληλα, ασχολήθηκα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συμμετέχοντας σε Αγώνες Αυτοκινήτων Κατηγορίας Ε11, από το 1991 και συνεχίζοντας, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις. 
Είμαι μέλος του Σωματείου Αθλητισμού Αυτοκινήτων - Ο.Μ.Α.Θ. από την ίδρυσή του και του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων, προωθώντας τη σωστή οδηγική εκπαίδευση των οδηγών, για να γίνουν ασφαλέστεροι οι δρόμοι της χώρας μας.
Μέσα από την Προσβάσιμη Πόλη, θα δημιουργήσουμε τις προδιαγραφές για μέγιστη τουριστική ανάπτυξη και άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, μέσω του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Ψιλιώτης Κώστας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Απλός Πολίτης, Μηχανικός
Μπορείτε να με βρείτε:
6977 592 442


Δεληγιαννης
Eίμαι ο Δημήτρης Δεληγιάννης .
Γονείς μου ήταν ο Αναστάσιος και η Ελένη Δεληγιάννη.
Γεννήθηκα στο Βόλο, στις 13/04/1977. Μεγάλωσα στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας.
Τα τελευταία χρόνια μένω στο Διμήνι με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Δεληγιάννη και έχουμε 3 παιδιά, δύο κορίτσια 10 ετών η μεγαλύτερη και 1,5 ετών η μικρότερη, καθώς και ένα αγόρι 4 ετών. 
Τελειώνοντας το 8ο Γυμνάσιο Βόλου, συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Τεχνική Σχολή του ΟΑΕΔ και πήρα το πτυχίο μου ως Μηχανικός Αυτοκινήτων.
Υπηρέτησατη στρατιωτική μου θητεία στο Πεζικό, στην Καστοριά.
Επέστρεψα στην πόλη μου και εργάστηκα σε εταιρία πώλησης σιδηρικών και εργαλείων, έως πριν 1 χρόνο.
Άνεργος πλέον, αφιερώνω τον χρόνο μου στα 3 παιδιά μου, βλέποντας τα να μεγαλώνουν, βοηθώντας τα στην καθημερινότητά τους, υποστηρίζοντας τα στα σχολικά τους μαθήματα ή στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.
Ακόμα, αφιερώνω χρόνο και στο ερασιτεχνικό ψάρεμα, αφού είναι κάτι που απολαμβάνω.
Ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, θέλω να σας βεβαιώσω πως θα θέσω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία των συμπολιτών μου, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να ξαναφτιάξουμε τον Βόλο όπως τον ονειρευόμαστε.
Να προοδεύσουμε και εμείς μαζί με την πόλη μας, για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.

Δημήτρης Δεληγιάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Απλός Πολίτης, Μηχανικός Αυτοκινήτων
Μπορείτε να με βρείτε:

Τηλέφωνο 6975 517 896


ZarkogiannisKarta
Είμαι ο Στέργιος Ζαρκογιάννης του Βασιλείου και γεννήθηκα στο Βόλο, στις 19/07/1983. Μεγάλωσα και κατοικώ εδώ και έχω τελειώσει το 8ο Γυμνάσιο Βόλου.

Συνέχισα την κατάρτισή μου επιλέγοντας τον κλάδο της Πληροφορικής, στο Τ.Ε.Ε. από όπου και αποφοίτησα μετά την επιτυχή παρακολούθηση των Α και Β κύκλων ειδικότητας.
Κατόπιν έλαβα την ειδικότητα <<Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής>> από το Θεσσαλικό ΙΕΚ.
Υπηρέτησα τη στρατιωτική  μου θητεία και επιστρέφοντας στην πόλη μου, στράφηκα προς τις σπουδές στον κλάδο του Τουρισμού, αποφοιτώντας από το 2ο ΙΕΚ Βόλου με την ειδικότητα του Υπεύθυνου Υποδοχής και Φιλοξενίας και με μετεκπαίδευση στην Καρλσρούη της Γερμανίας, με το πρόγραμμα Leonardo Da Vinci.
Για να αναπτύξω περισσότερο τις γνώσεις μου στον Τουρισμό, παρακολούθησα κύκλο σπουδών στο ΔΙΕΚ Βόλου, ως Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και επίσης έλαβα την Ειδικότητα του Διοικητικού και Οικονομικού Στελέχους Επιχειρήσεων, από το 2ο ΙΕΚ Βόλου.
Συμμετείχα σε σεμινάρια, όπου και καταρτίστηκα πάνω σε θέματα συναφή με τις σπουδές μου, όπως τα Τουριστικά Πρακτορεία, Επεξεργασία Φωτογραφιών, Ξένες Γλώσσες, Ψυχολογία, Οικονομικά και Προληπτική Ιατρική.
Το ενδιαφέρον μου για τη φύση, με κατηύθυνε να συμμετάσχω σε 2 Ημερίδες με θέματα για την καλλιέργεια της Στέβιας και της Καλιφορνέζικης Καρυδιάς, καθώς πρόκειται για προϊόντα που θα έχουν μεγάλη επιλεξιμότητα ως μελλοντικές καλλιέργειες.
Πιστεύοντας και στηρίζοντας τις αρχές της Προσβάσιμης Πόλης, καθώς αναποκρίνονται στην ανάγκη όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον, διεκδικώ την ψήφο σας και σας βεβαιώνω πως θα προχωρήσω μπροστά με μοναδικό γνώμονα το καλό της πόλης μας.

Στέργιος - Δημήτρης Ζαρκογιάννης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Απλός πολίτης, Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής

Μπορείτε να με βρείτε:

Τηλέφωνο : 6984 258 745


KalogirosKarta

Λέγομαι Νίκος Καλόγηρος, έχω γεννηθεί στο Βόλο στις 26/03/1970. Κατάγομαι απο το Περιβόλι Γρεβενών. Γονείς μου είναι ο Βασίλης και η Άρτεμις Καλογήρου. Είμαι παντρεμένος με την Κυριακή Ταμία και έχουμε 3 παιδιά. Δύο αγόρια, 8 ετών ο μεγαλύτερος και 5,5 ετών ο μικρότερος, καθώς και ένα κοριτσάκι 5 μηνών. Μεγάλωσα στην πόλη του Βόλου και τελείωσα το 3ο Λύκειο το έτος 1987. Μετά το σχολείο, φοίτησα στο τμήμα Marketing Management του κολλεγίου ICBS στην Θεσσαλονίκη έως το 1992.


Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, εργάστηκα ως μεταφραστής μουσικών ειδήσεων, στον πρωτοποριακό για την εποχή του μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό Star Fm. Παραλληλα, συμμετείχα στην ομάδα Δημσίων Σχέσεων του σταθμου για την διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων, με καλεσμένους μουσικούς και συγκροτήματα απο όλο τον κόσμο.  
Κλήθηκα και υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Τρίπολη, στην Αεροπορία. Μετατέθηκα στην Αθήνα πρώτα και αργότερα στη Λάρισα, όπου και ολοκλήρωσα τη θητεία μου.
Επιστρέφοντας στο Βόλο, εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας τυροκομικών προϊόντων και τροφίμων. 
Το μεγάλο μου όνειρο όμως, ήταν πάντα το ταξίδι. Το 1997 μπηκα στον χώρο των μεταφορών σαν όδηγος βαρέων οχημάτων ως το 2007, όπου ιδρυσα την δική μου επιχείρηση διεθνών μεταφορών. 

Εχω υπάρξει αθλητής κωπηλασίας στο "Ν.Ο.Β.Α", και του kick Boxing. Μεγάλη αγάπη το βουνο και το ski με το οποιο ασχολούμαι απο την ηλικία των 15 ετων. 

Σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή μου θεωρώ τα παιδιά και την οικογένειά μου και γι' αυτούς θέλω να χτίσω ένα καλύτερο μέλλον.


 Καλόγηρος Νίκος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Απλός Πολίτης, Επιχειρηματίας
Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο 6937 162 735


DivaniKarta
Ονομάζομαι Διβάνη Ελένη ...
Οι γονείς μου ο Αντώνιος & η Ειρήνη Διβάνη με φέρανε στην ζωή στις 2/3/1976 στην όμορφη πόλη μας ,τον Βόλο ...
Μεγάλωσα στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στην Ν. Ιωνία στην ενορία του Αγ. Σπυρίδωνα .
Το έτος 1993 τέλειωσα το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Βολου & Ν.Ιωνίας , από το έτος 1993-1995 σπούδασα σε ιδιωτική σχολή Λογιστικής . Από το 1995 μέχρι και σήμερα διατηρώ Λογιστικό γραφείο και συγχρόνως εργάζομαι και στην επιχείρηση VIOMETAL SCRAP στην Α' ΒΙ.ΠΕ.
Το έτος 2001 με τον συζυγό μου Παναγιώτη Σκυριανό δημιουργήσαμε την δική μας οικογένεια και φέραμε στον κόσμο 3 παιδιά, την Μαρία -Ειρήνη ετών 9, τον Σπύρο ετών 7 και το Απόστολο – Μιχαήλ ετών 3.
Μεγάλη μου αγάπη, η παράδοση και γι' αυτό από τα παιδικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τους παραδοσιακούς χορούς και συνεχίζω και τώρα με τα παιδιά μου . Στα εφηβικά μου χρόνια ήμουν παίκτρια στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, αργότερα και μετά το σχολείο πάραλληλα με τις σπουδές μου απασχολήθηκα ως εκφωνήτρια & παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΚΡΟΑΜΑ FM.
Το όνειρό μου είναι συνδεδεμένο με το όνειρο όλων το Βολιωτών και δεν είναι ουτοπία.
Ζούμε σε μια πόλη η οποία από την αρχαιότητα εώς και σήμερα πρεσβέυει το φώς, το πνεύμα, και την μάθηση, μα πάνω απ' όλα τον αγώνα!!!
Και θέλω να δώσω τον αγώνα μου για το όνειρό μου,
για το όραμά σας,
για το όραμα των παιδιών μας,
για μια πόλη όπως της αξίζει από την ΙΣΤΟΡΙΑ της ...

Ελένη Διβάνη
Ανεξάρτητη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Απλή πολίτης, Λογίστρια

Μπορείτε να με βρείτε:
Τηλέφωνο : 6940 988 868

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου