Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τον πόνο με φυσικό τρόπο, τότε ό,τι χρειάζεστε βρίσκεται στην κουζίνα σας!
Σας παρουσιάζουμε τις 4 τροφές που θα διώξουν τον πόνο και θα σας κάνουν σύντομα να νιώσετε καλύτερα:
Κόκκινες στρογγυλές πιπεριές
Περιέχουν βήτα – κρυπτοξανθίνη, ένα συστατικό που συμβάλλει στη μείωση του πόνου, ενώ έχουν τη διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C σε σχέση με τα πορτοκάλια.
Γλυκοπατάτες
Το ζωηρό πορτοκαλί τους χρώμα οφείλεται στο βήτα καροτένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες καταστρέφουν τα κύτταρα.
Τζίντζερ- Πιπερόριζα
Περιέχει χημικά που δρουν παρόμοια με κάποια αντιφλεγμονώδη φάρμακα.
Σολομός
Ο σολομός είναι ένα από τα ψάρια με μεγάλη περιεκτικότητα σε ω3 λιπαρά οξέα. Σύμφωνα με έρευνες τα ω3 λιπαρά περιορίζουν το οίδημα και την ακαμψία των αρθρώσεων.
πηγη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου