ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/3

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/3
Γενικά: Υπάρχει μια έντονη πίεση όπου θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες γιατί μπορεί ξαφνικά να φύγετε από όλους και όλα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να καθορίσουν την ζωή σας.
Έρωτας: Είστε κατά κάποιο τρόπο μέσα σε μια δίνη εξελίξεων την οποία το βλέπετε ότι δεν την ορίζετε εσείς τόσο εύκολα. Για αυτό όσο μπορείτε να κρατήσετε το συνειδητό σας κομμάτι και να μην κάνετε κάτι που δεν θα το αναγνωρίζετε μετά. Η σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα έχει πολλές αλλαγές και πιθανόν να πάρετε αποφάσεις να δέσετε μαζί την ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνολική σας εικόνα παρουσιάζει μεταβολές, είτε από δική σας πρωτοβουλία είτε από αποφάσεις άλλων. Για αυτό όταν γίνονται πράγματα στην ζωή σας και παίρνετε κάποια θέση που πιθανόν να είναι καθοριστική χρειάζεται πάντα αν την υποστηρίζετε.


Γενικά: Είστε αρκετά συμμαζεμένοι αλλά σκεπτικοί γιατί κατά κάποιο τρόπο υποχρεώνεστε να κινηθείτε μέσα σε πλαίσια τα οποία όμως σας κάνουν καλό γιατί δεν χαλάτε τη δομή σας. Με ένα ταξίδι ή μια βοήθεια από το εξωτερικό θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε περισσότερο χωρίς όμως να ρισκάρετε.
Έρωτας: Αναγκαστικά κινείστε κατά το δοκούν και ο λόγος είναι ότι δεν είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Το μόνο που μπορείτε ίσως είναι να σκέφτεστε ή να συνομιλείτε με έναν Κριό ή Ζυγό όπου δεν κινδυνεύει να χαθεί η ασφάλειά σας. Από την άλλη μια ξαφνική αποκάλυψη μπορεί σας στεναχωρήσει αλλά σίγουρα θα είναι για το καλό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η επαγγελματική σας ζωή μερικές φορές έχει μια στασιμότητα από την οποία εύκολα δεν μπορείτε να βγείτε αλλά μερικές φορές συμβαίνουν και ανατροπές και ίσως τώρα ακολουθήσετε κάτι πολύ διαφορετικό χωρίς όμως να νιώθετε ότι ρισκάρετε.


Γενικά: Έχετε αποφασίσει να αλλάξετε κάποια πράγματα που μέχρι τώρα καταπίεζαν τη δύναμη και την ενέργειά σας. Όμως σήμερα κατά ένα παράξενο τρόπο ίσως ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε γιατί αφορούν σε υποχρεώσεις και κανόνες.
Έρωτας: Εκεί που λέτε ότι όλα θα αλλάξουν και κάπου θα αρχίσετε να ανασαίνετε, ξαφνικά παρουσιάζεται μια κρίση με έναν Αιγόκερω ή με ένα άλλο πρόσωπο και δεν ξέρετε πώς να την διαχειριστείτε. Όμως δε θα χάσετε τις δικές σας αξίες και επιθυμίες, χωρίς να σημαίνει ότι θα είστε εγωιστές, οπότε θα επέλθει μια ισορροπία.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε ότι για να πετύχετε και οικονόμοι θα πρέπει να γίνετε και σφικτοί αλλά και σε μια πειθαρχία θα πρέπει να μπείτε. Το ζητούμενο όμως είναι να δουλέψετε παραπάνω και πιθανόν να συγκεντρωθείτε περισσότερο σε αυτό.


Γενικά: Είστε αρκετά αναστατωμένοι και πιθανόν ανήσυχοι και μερικοί δεν έχετε υπομονή για τίποτε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δευτέρου περνάτε από μια φάση ανατροπών την οποία όμως την ξέρατε και είχατε κάπως προετοιμάσει το έδαφος και θα είναι για το καλό σας.
Έρωτας: Μέσα στην μεγάλη αναμπουμπούλα θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίσει τελείως το τοπίο και κανένας δεν θα μείνει στο ίδιο σημείο. Αυτό από μια πλευρά είναι θετικό γιατί θα ξέρετε επιτέλους τι θα κάνετε. Θα μείνετε και θα προχωρήσετε σε μια σχέση πιο ουσιαστικά ή θα φύγετε τελείως και θα αλλάξει η ζωή σας. Μαζί με εσάς κινείται στον ίδιο ρυθμό ο Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και ένας άλλος Καρκίνος.
Καριέρα & Οικονομικά: Βλέπετε ότι κάθε λίγο και λιγάκι περνάτε μια κρίση είτε εξωτερική είτε εσωτερική με το θέμα της δουλειάς σας γι' αυτό ίσως αναγκαστείτε να κάνετε ξαφνικά κάποιες αλλαγές.


Γενικά: Έχετε πολλά στο κεφάλι σας. Θα χρειαστείτε να γίνετε πιο τυπικοί με την καθημερινότητά σας γιατί μερικές φορές είστε χύμα και αυτό δεν σας ωφελεί. Για αυτό τώρα θα αναλάβετε ακόμα και κάποιες υποθέσεις ρουτίνας. Πιθανή ενόχληση στα γόνατα, μέση ή κόκκαλα. Η φυσιοθεραπεία ή οτιδήποτε σας ανακουφίζει θα σας κάνει καλό.
Έρωτας: Είστε κάπως αυστηροί ή ακόμα και μελαγχολικοί γιατί πιθανόν να νιώθετε ότι όλο κάτι συμβαίνει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας και δεν αντιμετωπίζετε την σχέση όπως πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό να ψάξετε το πώς νιώθετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υποχρεώσεις και πολλές λεπτομέρειες πιθανόν να σας κάνουν να χάσετε κάποιες ώρες πολύ δημιουργικές αλλά όπως βλέπετε χρειάζονται και αυτά. Η γενική σας εικόνα ίσως να χρειάζεται ένα άμεσο ρετουσάρισμα αν έχετε βάλει υψηλούς στόχους.


Γενικά: Η προσωπική σας άποψη αυτή την φορά θα μετρήσει περισσότερο για αυτό θα καταφέρετε να κερδίσετε με το μέρος σας άτομα που παλιά είχατε αποτύχει. Ίσως να θυμηθείτε σήμερα κάτι πολύ ξεχωριστό για τον εαυτό σας και να το βάλετε σε εφαρμογή.
Έρωτας: Πιθανόν να έχετε μια σημαντική διαφωνία με έναν Αιγόκερω αλλά στο τέλος θα έχετε κατά κάποιο τρόπο εσείς το πάνω χέρι. Ο λόγος είναι ότι θα δικαιωθείτε και θα είστε αυτοί που θα έχετε επιφέρει τις αλλαγές. Δεν ανέχεστε πλέον να γίνονται πράγματα που να σας στενοχωρούν και να μην παίρνετε θέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την διάθεση για ρίσκο οπότε με ένα πολύ άνετο και έξυπνο τρόπο κατά τα δικά σας τα κριτήρια θα πετύχετε ένα μικρό στόχο. Αυτό σας αρκεί γιατί είστε από τα άτομα που πάνε βήμα - βήμα και δεν βιάζεστε καθόλου.


Γενικά: Η ανατροπή μερικές φορές είναι δεδομένη για να μπορέσετε να ξαναστήσετε κάτι από την αρχή. Μπορεί αυτή την περίοδο να αλλάζουν οι αξίες σας και να εκτιμάτε άτομα που παλιά δεν τα εκτιμούσατε και το αντίθετο. Για αυτό κινηθείτε πιο ελεύθερα και πάνω από όλα με την καρδιά σας.
Έρωτας: Μπορεί να κινείστε κάτω από την επιρροή ενός Αιγόκερω χωρίς να σημαίνει όμως ότι έχει τη δύναμη να σας εξουσιάζει γιατί δεν θέλετε με τίποτε πλέον να συμβιβάζεστε και νιώθετε ότι κάτι μέσα σας αλλάζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ίδιο μπορεί να ισχύει και για την δουλειά σας, δηλαδή να μην είστε πλέον τόσο ελεγχόμενοι από άτομα ή καταστάσεις που δεν σας πηγαίνουν. Σήμερα ίσως κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα αλλαγής και πετύχετε κάτι πολύ προσωπικό.


Γενικά: Είστε σε μεγάλη κινητικότητα γιατί προσπαθείτε να πετύχετε κάτι που σίγουρα θα είναι καλό για σας και για την οικογένεια σας. Είναι πολύ πιο εύκολο να είστε οργανωμένοι και να μην παραμελήσετε οτιδήποτε έχετε αφήσει. Τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, αφού έχετε την ευκαιρία, κάντε το.
Έρωτας: Η σημερινή σας συμπεριφορά κάπου θα βοηθήσει να ελέγξετε καταστάσεις που μπορεί να σας είχαν ξεφύγει ή είχατε πελαγώσει. Πιθανόν ο Καρκίνος να σας προσεγγίσει με όμορφο τρόπο. Η επαφή με την οικογένεια ή σχέδια για αυτή θα σας ενεργοποιήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μαζέψει κάποια στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε όσο μπορείτε την δουλειά σας ή ένα κομμάτι από τα οικονομικά σας. Η σχέση σε μια συνεργασία μπορεί να μην σας αρέσει πάρα πολύ αλλά τουλάχιστον θα σας βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που σας είχαν ξεφύγει.


Γενικά: Χρειάζεστε ένα μέτρο και με τον τρόπο σας θα ψάξετε να το βρείτε γιατί, αν δεν το κάνετε εσείς, εκ των πραγμάτων θα παρουσιαστεί η ανάγκη.
Έρωτας: Είστε αρκετά συγκρατημένοι γιατί εκεί που είχατε πάρει φόρα και για κάποια άτομα είχατε την λύση στο τσεπάκι σας, θα δείτε ότι αν δεν είστε σοβαροί ή δεν πάρετε θέση, μπορεί να βγείτε έξω από το αισθηματικό παιχνίδι.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα κεφάλια για λίγο μπαίνουν μέσα και εσείς ασχολείστε πλέον πολύ σοβαρά με τα χρήματά σας ή γενικά με οτιδήποτε μπορεί να ανεβάσει το οικονομικό σας επίπεδο. Οι φιλοδοξίες σας θα μπουν σε μια αληθινή βάση και θα υπάρχει ένα σταθερό υπόβαθρο για να ορίσετε καλύτερα τα πράγματα.


Γενικά: Η δημιουργία νέων γνωριμιών αλλά και μια θετική στάση απέναντι στα προβλήματα, θα σας βοηθήσει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Πιθανόν να δεχτείτε κάτι καινούργιο να μπει στην ζωή σας με ένα τρόπο πολύ περίεργο.
Έρωτας: Η ενέργειά σας με κάποιο τρόπο είναι αρκετά μαγνητική και αλλά πολύ δυνατή. Μην αφήνετε άτομα να σας κάνουν κουμάντο που μάλιστα δεν σας ταιριάζουν καθόλου ιδεολογικά αλλά σας πιέζουν να είστε μαζί. Ίσως να έχει έρθει η εποχή που θα μιλήσει καθαρά μόνο η καρδιά σας. Με τον Κριό θα υπάρχουν εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δύναμή σας μερικές φορές μπορεί να βγει στην επιφάνεια είτε με την εμφάνιση των φιλοδοξιών σας είτε με κάποια σχέδια που έχετε κάνει για να βγείτε μπροστά, ίσως όμως δεν μπορείτε να ελέγξετε εύκολα τις αντιδράσεις σας για αυτό χρειάζεστε ένα μέτρο.


Γενικά: Καθορίζετε με τον τρόπο σας κάποιες θέσεις και ίσως από εκεί που είχατε μια πολύ αντικειμενική άποψη τώρα ξαφνικά να την χάσετε γιατί μπορεί να μην διακρίνετε το σωστό από το λάθος. Αυτό που πιθανόν να μετράει για σας να είναι το παρελθόν.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο μπορεί να έχει εντάσεις γιατί δεν σας αρέσει να σας βάζουν σε καλούπι όπως πάει να γίνει τώρα, όμως μερικές φορές χρειάζεται να μπαίνουν όρια, ακόμα και στην πιο απλή σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν εντάσεις από αιφνίδια ανοίγματα τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι είναι της δικής σας επιλογής. Καλύτερα μην ανακοινώσετε ακόμα τα σχέδια σας, αν μπορείτε.


Γενικά: Θα πειραματιστείτε πάνω σε καινούργια πράγματα τα οποία θα σας φέρουν άμεσες λύσεις που θα είναι τελικά οι σωστές και θα πάρετε βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένατε.
Έρωτας: Έχετε έντονα συναισθήματα αλλά κατά κάποιο τρόπο κρύβονται γιατί οι συνθήκες μπορεί να μην βοηθούν ή να μην υπάρχουν εύκολες προσβάσεις στο άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε ένα καλό κέρδος που σας είναι απολύτως αναγκαίο για να πληρώσετε λογαριασμούς ή να ξεμπερδέψετε από διάφορες υποχρεώσεις που είχατε αφήσει πίσω.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου