ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μέσα στο έτος η νέα BMW Σειρά 2 κάμπριο

Ξεκινώντας η BMW το λανσάρισμα της νέας Σειρά 2 coupe, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για την convertible έκδοση, η οποία θα φέρει πιθανότατα μια υφασμάτινη
οροφή, που το άνοιγμα και κλείσιμό της θα γίνεται με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο, ενώ θα ξεχωρίζει για την υψηλή της ποιότητα και για τη μόνωση που θα προσφέρει στο εσωτερικό.

Αναλυτικότερα, η νέα BMW Σειρά 2 κάμπριο θα βασίζεται στην κλειστή έκδοση, έτσι πρόκειται να είναι λίγο πιο μεγάλη από την υπάρχουσα γενιά (Σειρά 1), με άμεσο αντίκτυπο στη μεγαλύτερη άνεση των επιβατών. 
Μάλιστα στην ηλεκτρονικά επεξεργασμένη, «κατασκοπευτική» φωτογραφία παρατηρούμε ότι η νέα Σειρά 2 Convertible θα διακρίνεται εξωτερικά για τις χυτές της φόρμες και τις δυναμικές γραμμές. 

Επίσης, το εμπρόσθιο τμήμα με τα ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά, το πιο ανάγλυφο καπό και ο προφυλακτήρας με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα -αναφορικά με το σημερινό μοντέλο- θα τονίζουν το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο θα πατά στην πισωκίνητη πλατφόρμα της BMW, στην οποία άλλωστε βασίζονταν και οι δύο γενιές της Σειράς 1.

Κάτω από το καπό, πιθανότατα θα βρίσκεται ο γνώριμος 2λιτρος TwinPower Turbo, ο οποίος αποδίδει 184 ίππους και 270 Nm ροπής. Για το πετρελαιοκίνητο μοντέλο θα υπάρχει ο 2λιτρος, ο οποίος αποδίδει 143 ίππους και 320 Nm ροπής.

Τέλος, οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για την επίσημη πρεμιέρα της νέας BMW Σειρά 2 Convertible σε ένα από τα επόμενα Σαλόνια αυτοκινήτου του έτους, ενώ το λανσάρισμά της αναμένεται αρχές του 2015.




πηγη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου