ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Κόλασε τον και κάν' τον να χάσει τον ύπνο του!

Μπορεί σήμερα να έχει βάλει σκοπό να συμπληρώσει οχτώ ώρες ξάπλα βλέποντας όνειρα και ροχαλίζοντας γλυκά σαν γρίλος, αλλά τη χάρη δεν θα του την κάνεις. Σου έχουμε 15 συμβουλές για να στείλεις τον Μορφέα από εκεί που ήρθε και να περάσει ο αγαπητικό σου καλά και εσύ καλύτερα.  

Φόρα τα εσώρουχά σου

Θυμάσαι τότε στη εφηβεία σου που έβαζες κανόνες για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το χέρι του αγοριού σου; Κάτω από την μπλούζα, μέσα από το παντελόνι και πάει λέγοντας. Αυτό το παιχνιδάκι μπορεί να το παίξεις ακόμα και σήμερα. Κάνε του teasing φορώντας το βαμβακερό σου χαριτωμένο σλιπάκι, τράβα του το φανελάκι, ανέβα πάνω του. Ε τα υπόλοιπα δεν σου τα λέμε τα ξέρεις.

Βγάλε τα εσώρουχά σου

Δεν είμαι σχιζοφρενής. Όχι. Καλά δεν παίρνω και όρκο. Όπως και να 'χει ένα καλό κόλπο για να ανάψεις τα αίματα εκεί που αυτό θα ετοιμάζεται να κάνει βουτιά στο στρώμα κάτω από το πάπλωμα, είναι να είσαι γυμνή. Αν θέλεις να παίξεις λίγο περισσότερο μπορείς να γδύνεσαι σιγά σιγά καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ξεκίνα βγάζοντας την πιτζάμα σου και πριν ακόμα αρχίσει να βγάζει σαλάκι από το στόμα του ξεφορτώσου και το στρινγκ.
 

Νιώσε σέξι στο πι και φι

Τον βλέπεις να μπαίνει στο μπάνιο; Μπες και εσύ μαζί του και κάντε ένα καυτό ντους. Το καυτό είναι #diplis. Προσοχή όμως. Σιγουρέψου ότι πάει να κάνει μπάνιο, γιατί δεν θα ήθελες να βρεθείς στην άβολη θέση να τον δεις με τα παντελόνια κατεβασμένα και το χαρτί τουαλέτας στο χέρι.

Φόρα τα μαύρα τα πρόστιχα τα εσώρουχά σου

Δεν σου αρέσουν τα μαύρα. Φόρα τα τιρκουάζ. Δεν θα τα χαλάσουμε τώρα στο χρώμα. Το θέμα μας είναι να απαλαγείς από τα συνηθισμένα εσώρουχα και να φορέσεις ένα σέξι σετάκι. Φτιάξε και την κορμοστασιά σου. Κατέβασε τους ώμους, ίσιωσε την πλάτη. Ξάπλωσε δίπλα του στον καναπέ, ακούμπήσε το κεφάλι σου στα γονατά του. Κάνε και ένα ωραίο τέντωμα. Έτσι μπράβο.

Φίλα τον εκεί που καίγεται πολύ

Μυστικά για το τέλειο στοματικό σεξ υπάρχουν πολλά, όμως σκέψου ότι είσαι η καλύτερη και αυτοσχεδίασε μόνη σου.
 

Βγες από την κρεβατοκάμαρα

Μετά από χρόνια σχέσεις έχεις βαρεθεί να "παίζεις" μπάλα στην έδρα σου. Βγες λοιπόν από την κρεβατοκάμαρα. Τσάμπα τον έφτιαξες τον πάγκο στην κουζίνα; Άκλαφτη θα παέι η κουνιστή κούνια στο μπαλκόνι;

Γίνε το κακό κορίτσι

Και άφησέ τον να κάνει λίγο spanking. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει στις ΗΠΑ, τα "χαστουκάκια" αυξάνουν την τεστοστερόνη. Πάρτι σου λέει κάνει η λίμπιντο. Αμέ.

Κάνε σεξ μέσω skype

Αν έχεις σχέση εξ αποστάσεως είμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή κουνάς το κεφάλι. Ξέρεις εσύ. Πονηρούλα.

Βάλε τις γόβες της ψηλές

Αχά, ήρθε η ώρα να σε εκπλήξω. Δεν σου λέω να φορέσεις γόβες στιλέτο επειδή προκαλούν λιγούρα στους άντρες, αλλά γιατί μελέτη που έγινε το 2008 έδειξε ότι όταν φοράς τακούνια "δουλεύεις" τους μύες που σχετίζονται με τον οργασμό. Το δωδεκάποντο καλύτερο και από ασκήσεις Kegel σου λέει.

Κάνε κάτι ριψοκίνδυνο

Βγάλε επιτέλους τον κασκαντέρ που κρύβεις μέσα σου. Όταν παίρνεις ένα ρίσκο, τα επίπεδα της λίμπιντο χτυπάνε κόκκινο. Δεν σου λέμε να πηδήξετε από την ταράτσα με αλεξίπτωτο, αλλά γιατί δεν δοκιμάζετε να δώσετε ραντεβού στο πλησιέστερο roller coaster; 

Μαγείρεψέ του

Για μερικούς άντρες ο έρωτας περνά απο το στομάχι. 
 

Πάρ' το κόντρα

Κλάδεψε το "θάμνο" σου. Για την ακρίβεια πάρ' τον γουλί. Αυτό το τόσο απλό τρικ θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον τουλάχιστον. Και μην στεναχωριέσαι...τρίχες είναι...θα μακρύνουν.

Ξεκίνα με σένα

Μπες στο σωστό mood. Άναψε τα κεριά σου, βάλε τα αρώματά σου, κάνε το αφρόλουτρό σου, άκου τη μουσική που σε φτιάχνει. Όσο εσύ θρέφεις τη σεξουαλική ενέργειά σου, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η ανυπομονησία σου να αγγίξεις τον άλλον και ο άλλος εσένα.

Άγγιξέ τον στα σωστά σημεία

Δεν χρειάζεται κόπο για να βρεις τα κουμπιά του. Χρειάζεται τρόπο. Και έναν χάρτη που μόνη σου μπορείς να ανακαλύψεις.

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

Μερικές φορές η ισότητα καλό είναι να πηγαίνει περίπατο. Για σήμερα το βράδυ δείξε του ποιος έχεις τον έλεγχο, ποιος είναι αφεντικό, ποιος έχει το πάνω χέρι. Μην τον αφήσεις να κάνει τίποτα. Επέτρεψέ του να κάτσει (για την ακρίβεια ξαπλώσει) and enjoy the ride, που λέν' και οι ξένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου