ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε

Celebrities: Τι είπαν… την εβδομάδα που μας πέρασε
Με τα λεγόμενά τους άλλοτε προκαλούν εντυπώσεις, έριδες και ντόρο γύρω από το όνομά τους και άλλοτε θαυμασμό και έντονες συγκινήσεις...
Κι αν αναρωτιέστε τι είπαν ή έγραψαν οι celebrities την εβδομάδα που μας πέρασε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις δέκα ατάκες τους, που ξεχωρίσαμε.
Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση  η Σμαράγδα Καρύδη παραδέχεται ότι είναι σπάταλη...
Από τη στιγμή που κέρδισε το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων, για την ερμηνεία του στην ταινία Dallas Buyers Club, ο Τζάρεντ Λέτο δεν έχει σταματήσει να προκαλεί με τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά, αποκάλυψε πως του πέρασε από το μυαλό να πάει στη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά υπο την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
H Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή και εξομολογήθηκε πως είναι μέσα σε μία σχέση...
Ήταν η δήλωση της εβδομάδας… Η είδηση του διαζυγίου της   έσκασε σαν βόμβα στο λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ. Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής στην προσωπικής της ιστοσελίδα στο Goop, πως η ίδια και ο σύζυγός της, Κρις Μάρτιν αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν, ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.   
Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για ποιο λόγο ένας καλλιτέχνης όπως εκείνος, που θεωρείται νούμερο ένα στο χώρο του, αποφάσισε να πει το «ναι» σε ένα talent show.
Σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της Σέριλ Κόουλ για τη μάχη που έδωσε προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή , όταν προσβλήθηκε απο ελονοσία. Η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor εξομολογήθηκε πως είχε προσβληθεί από τη νόσο, πριν από τέσσερα χρόνια, ύστερα από ταξίδι της στην Τανζανία. Τότε ήταν που οι γιατροί της έλεγαν πως της μένουν μόνο 24 ώρες ζωής...
Η Πάολα ζει ένα μεγάλο έρωτα και δεν το κρύβει, ενώ παραδέχεται ότι θα ήθελε να κάνει ακόμα δύο παιδιά.
Έγραψε η ενθουσιασμένη Κιμ Καρντάσιαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Άλλωστε, ήταν ο διακαής πόθος της και δεν τον είχε κρύψει ποτέ… Το να γίνει εξώφυλλο στη vogue! Και να που τελικά τα κατάφερε! Η διάσημη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκε, ντυμένη νύφη, για το τεύχος Απριλίου της Βίβλου της μόδας, έχοντας στο πλευρό της τον Κάνιε Γουέστ και την κόρη τους, Νορθ.
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη του Mega.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε για την εγκυμοσύνη της. Η διάσημη ηθοποιός, που φήμες τη θέλουν να διανύει τον 5ο μήνα της κύησής της, δήλωσε πως αν και γνωρίζει πως όταν γίνει μανούλα θα πρέπει να κάνει θυσίες, ωστόσο επειδή είναι εγωίστρια δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την υποκριτική.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου