ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Όλα τα trailer από τις πρεμιέρες της εβδομάδος στα σινεμά!!!

                             
                             

Νeed For Speed

Ο μηχανικός  Aaron Paul (Breaking Bad), ο οποίος κατηγορείται άδικα για ανθρωποκτονία αποφασίζει να εκδικηθεί τον πλούσιο οδηγό αγώνων NASCAR που τον έστειλε στην φυλακή. Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει φυσικά πρώτα να τον νικήσει σε έναν διάσημο underground και παράνομο αγώνα. Αυτό είναι το στόρι της υπερπαραγωγής που ενώ μέχρι σήμερα έχει σπάσει το φράγμα των 63 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office, μόλις τρία εκατομμύρια δηλαδή πιο κάτω από το όσα κόστισε, συνολικά, η παραγωγή της.
Σκηνοθεσία: Scott Waugh
Πρωταγωνιστούν: Aaron Paul, Dominic Cooper, Scott Mescud
                                   



Byzantium

Σχεδόν μία εικοσαετία μετά το 'Interview with the Vampire', ο Neil Jordan ασχολείται και πάλι με βαμπίρ, αυτή τη φορά γένους θηλυκού. Στο ρόλο του αιμοβόρικου διδύμου η Saoirse Ronan ('Atonement', 'The Lovely Bones', 'Hannah') και η Gemma Arterton ('Quantum of Solace').
Σκηνοθεσία: Neil Jordan
Πρωταγωνιστούν: Saoirse Ronan, Gemma Arterton, Sam Riley, Caleb Landry Jones




Τhe Lego Movie

Πριν δεις το trailer και αποφασίσεις αν θα δεις το 'The Lego Movie' μάθε ότι τις πρώτες τρεις εβδομάδες της κυκλοφορία της, η ταινία βρισκόταν στην κορυφή του αμερικανικού box office. Για να περάσουμε στην υπόθεση, ο πρωταγωνιστής Έμετ, μια συνηθισμένη μίνι φιγούρα των παιχνιδιών, ο οποίος από παρεξήγηση θεωρείται το σημαντικότερο πρόσωπο αλλά και το «κλειδί» για τη σωτηρία του κόσμου, σε τρελές περιπέτειες.
Σκηνοθεσία: Phil Lord, Christopher Miller
Ακούγονται οι φωνές των: Will Ferrell, Will Arnett, Elizabeth Banks, Alison Brie




Grand Central

Μια ερωτική ιστορία που πέρασε από το Φεστιβάλ Καννών και κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι όμως κάποιο βραβείο μπαίνει στη ζωή του 28χρονου Γκάρι. Όταν επιτέλους πιάσει δουλειά σε ένα εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας που τόσο ήθελε, μπαίνει βαθιά στον κόσμο της δουλειάς και εκτίθεται σε υψηλά ποσοστά ραδιενέργειας. Μέλος της ομάδας που έχει μπει είναι και η Κάρολ ( Léa Seydoux από το ΄Η Ζωή της Αντέλ' με την οποία ζει τον απόλυτο παράνομο έρωτα, μιας κι εκείνη είναι έτοιμη να παντρευτεί έναν άλλον από τους συνεργάτες τους. Όταν ο Γκάρυ αγγίζει τα επιτρεπτά όρια ραδιενέργειας, αποφασίζει να το κρύψει, από φόβο μήπως τον αποδεσμεύσουν από τα καθήκοντά του, χάνοντας την δουλειά του, αλλά και την γυναίκα που αγαπάει.
Σκηνοθεσία: Rebecca Zlotowski
Πρωταγωνιστούν: Tahar Rahim, Léa Seydoux, Olivier Gourmet




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου