ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

L’ agent τα νέα σου εσώρουχα που σε απογειώνουν!

  εσώρουχα Agent Provocateur,penelope cruz εσώρουχα L'agent,agent provocateur,sexy εσώρουχα
Η Penelope Cruz επιστρέφει στον διάσημο οίκο εσωρούχων Agent Provocateur και μοιάζει σαν να επιστρέφει σπίτι της. Η διάσημη ηθοποιός μαζί με την αδερφή της  Monica Cruz αλλά και την
διευθύντρια δημιουργικού της εταιρείας, την Sarah Shotton, δημιουργούν για δεύτερη φορά μια σειρά εσωρούχων που σκοπό εχει να σαγινεύσει και να μαγέψει.
story
Και το όνομα αυτής, L’ agent!
Η νέα σειρά είναι γεμάτη έντονες αποχρώσεις, νέα υφάσματα και έναν αέρα που φέρνει την Άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά! Η διάσημη εταιρεία εσωρούχων μόδας μας είχε προετοιμάσει για αυτό που θα ακολουθούσε, με το πρώτο βίντεο για την χειμερινή καμπάνια, το οποίο είχεσκηνοθετήσει επίσης η σέξι ηθοποιός Penelope Cruz και στο οποίο ένας εργάτης δεν κατάλαβε αν ένιωθε αδυναμία απο την υπερβολική ζέστη ή απο τα αισθησιακά μοντέλα της εταιρείας.

Αυτή τη φορά η ζέστη μοιάζει με ανάσα δροσιάς μπροστά στις καυτές δημιουργίες των αδερφών Cruz, οι οποίες θα σε κάνουν να μοιάζεις με femme fatale.
Παιχνιδιάρικο πουά, έντονο φούξιαμεταξωτό μαύρο και το κλασσικό κόκκινο είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να πείσεις και τον πιο δύσκολο θεατή και η συλλογή της Agent Provocateur τα έχει όλα. Αυτή τη φορά η Penelope έδωσε ονόματα στις ξεχωριστές συλλογές, εμπνευσμένη απο τις παιχνιδιάρες φίλες της και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποιά θέλεις να είσαι.
εσώρουχα Agent Provocateur,penelope cruz εσώρουχα L'agent,agent provocateur,sexy εσώρουχα
Η αθώα Laia,η αισθησιακή Lucila, η sexy Fara και πολλές ακόμα συλλογές σε περιμένουν για να τις ανακαλύψεις.
Γιατί αν κάτι μάθαμε είναι πως την μεγαλύτερη ομορφιά την κρύβουμε μέσα μας. Και φυσικά επειδή κανένας δεν διευκρίνησε ποιό είναι το μέσα μας, εμείς ποντάρουμε ισάξια και σε ότι φοράμε μέσα απο τα ρούχα μας.
Άλλωστε αυτό που νιώθεις βγαίνει και προς τα έξω, σωστά; Και αν κάτι θέλεις να νιώθεις, είναι γοητευτική και σέξι!
Η σειρά L' Agent είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Palmers Κηφισιά-Κολοκοτρώνη 2 > Κολωνάκι-Π.Ιωακειμ 16 > Εμπορικό κέντρο Golden Hall > Εμπορικό κέντρο The Mall Athens> Για online αγορές, μπείτε στο www.palmers.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου