ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Vegan κρέμα με κακάο!


Vegan κρέμα με κακάο

Ανακατεύουμε σε μία κατσαρόλα το κακάο με το κορν φλάουρ.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα αμυγδάλου, το νερό και το σιρόπι ....
..... αγαύης ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να διαλυθεί το κακάο με το κορν φλάουρ και να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.

Μεταφέρουμε την κατσαρόλα στη μέτρια φωτιά και μαγειρεύουμε για 7-10 λεπτά μέχρι να πήξει το μείγμα μας.
Ανακατεύουμε συνεχόμενα με το σύρμα χειρός για να αποφύγουμε τυχόν σβόλους στο μείγμα. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το εκχύλισμα (προαιρετικά)
Μεταφέρουμε σε ποτηράκια και αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα.
Σερβίρουμε με το ψιλοκομμένο αμύγδαλο.

Συστατικά
150 γρ. κακάο σε σκόνη
120 γρ. κορν φλάουρ
250 γρ. γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
125 γρ. νερό
150 γρ. σιρόπι αγαύης
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
αμύγδαλο ωμό ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου