ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Αόρατη Κλωστή (Phantom Thread)!

Λονδίνο, δεκαετία του 1950. Ο διάσημος μόδιστρος Ρέινολντ Γούντκοκ και η αδελφή του, Σίριλ, βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας, ντύνοντας το παλάτι, κινηματογραφικούς αστέρες, πλούσιους και δημόσια πρόσωπα υπό το ευδιάκριτο στυλ του Οίκου των Γούντκοκ. Γυναίκες ....
...... πάνε κι έρχονται στη ζωή του Ρέινολντς, παρέχοντας στον κατά συνείδηση εργένη την έμπνευση και τη συντροφιά, μέχρι που πέφτει πάνω σε μια νεαρή, ισχυρής θέλησης γυναίκα, την Άλμα, που σύντομα θα γίνει η σταθερά στη ζωή του ως μούσα κι ερωμένη. Αυτός που κάποτε έλεγχε και σχεδίαζε απόλυτα τη ζωή του, βρίσκεται τώρα διασπασμένος από την αγάπη.
Αποτέλεσμα εικόνας για Phantom Thread
- Παραλειπόμενα:

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αυτή είναι η έσχατη ερμηνευτική παρουσία του Daniel Day-Lewis στην καριέρα του.
Αποτέλεσμα εικόνας για Phantom Thread
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 1 Φεβ 2018
Διανομή: UIP
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά
Εποχής | 130' |

Αποτέλεσμα εικόνας για Phantom Thread
- Συντελεστές :
Daniel Day-Lewis Ηθοποιός ....Reynolds Woodcock
Lesley Manville Ηθοποιός ....Cyril Woodcock
Vicky Krieps Ηθοποιός ....Alma
Camilla Rutherford Ηθοποιός ....Johanna
Gina McKee Ηθοποιός ....κόμισσα Henrietta Harding
Paul Thomas Anderson Σκηνοθετης
Paul Thomas Anderson Σεναριογράφος




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου