ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 29/1 έως 4/2!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Κριέ θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ......
.... ενεργητικότητα σου αυξημένη. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Ο Ερμής στον Αιγόκερω θα αυξήσει την κοινωνικότητα σου και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο εργασίας τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Στα οικονομικά φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις γιατί η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Λέοντα θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή αγαπητέ Ταύρε και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα γίνουν κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο συνεχίζει και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις ώστε να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί οι πλανήτες συνεχίζουν να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές ώστε να μπορέσεις να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε νευριάζουν γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους και θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Κάποια σχέδια που έχεις αγαπητέ Δίδυμε μπορεί να καθυστερούν και επηρεάζονται και άμεσα και από την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στον Λέοντα. Αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί την τελευταία στιγμή θα δοθούν οι καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις μερικά προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου σε βάθος για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην σχέση σου. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και με το θετικό πλανητικό σκηνικό θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τον προϋπολογισμό σου. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπορέσεις να βάλεις κάποιο πρόγραμμα που θα σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Από την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μέχρι τώρα σε έχουν οδηγήσει σε πολλά ερωτηματικά. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου ενδιαφέρον μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και τώρα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Αυτό θα γίνει και αυτή την περίοδο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα είναι πολύ καλή και με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται την Κυριακή στο ζώδιο σου θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την εβδομάδα να αφεθείς στις καταστάσεις που έρχονται γιατί θα είναι πολύ θετικές. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πολλά αρκεί να του δώσεις τις ευκαιρίες. Μην καταναλώνεσαι σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείς την σχέση σου. Και αν δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου κάποιο ταίρι τώρα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που ο ρομαντισμός σου θα είναι αυξημένος είναι σίγουρο ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστη και θα δεχτείς και προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα κινείσαι δυναμικά αγαπητέ Παρθένε και αυτή την περίοδο και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μπορείς και προλαβαίνεις αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα κάποια οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα και με τις καλές επιρροές των πλανητών θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αρκεί να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον στην σχέση σου. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πάρτο αλλιώς το θέμα και με την εύνοια των πλανητών θα έρθουν όλα καλύτερα από ότι νομίζεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου για κάποια λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Σχέδια που έχεις μπορείς να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και σου λέω ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η δυναμικότητα που έχεις αγαπητέ Ζυγέ είναι μέσα σου. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει μια άλλη τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κινηθείς ανάλογα και να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής στον Αιγόκερω δυναμώνει την επικοινωνία σου και σου δίνει πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ξεκινάει για εσένα αγαπητέ Σκορπιέ μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα ομορφύνει την καθημερινότητα σου και θα σου δώσει όλη την ενεργητικότητα που θέλεις για να πετύχεις τους στόχους σου πολύ γρήγορα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από Ταύρο συνεχίζει θα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περνάς πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου που θα φέρουν εντάσεις. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι και η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου κινήσου γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια ζητήματα της ζωής σου αγαπητέ Τοξότη. Θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητα σου κατάλληλα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου, θα σου φέρει λίγο ένταση και θα σε κάνει να θυμηθείς παλιές καταστάσεις που είχαν συμβεί στην σχέση σου. Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις όλα αυτά που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία μην σταματάς την αναζήτηση γιατί με τις καλές επιρροές του Άρη πλησιάζει η γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Απόφυγε να δίνεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Γραφειοκρατικά νομικά φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα μπορείς να τα κάνεις αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Αιγόκερε θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Φρόντισε να ρυθμίσεις πολλά θέματα που έχεις σχεδιάσει για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα αυξήσει την κοινωνικότητα σου και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό φρόντισε να κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν ώστε να μπορέσεις να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κουράζουν. Θα τα καταφέρεις αυτά που θέλεις με πολύ επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Την Κυριακή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα που θα τα ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις αυτή την περίοδο που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε νευριάζουν αγαπητέ Ιχθύ ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να το υλοποιήσεις. Θα πρέπει να σου πω ότι μπορεί μερικά θέματα να καθυστερούν αλλά τώρα που την Κυριακή γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα όλα θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα αυτή την περίοδο. Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι με την εύνοια των πλανητών θα κάνεις καινούργια γνωριμία έτσι όπως την θέλεις. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Πολλές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν στα οικονομικά σου που θα αυξήσουν τα έσοδα σου.

πηγη

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου