ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7 έως 13 Ιανουαρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Ξεκινάει η εβδομάδα σας πιο αισιόδοξα. Παρ’ ότι αισθάνεστε εγκλωβισμένοι από τα προβλήματα σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, έχετε αρχίσει ......
...... να βλέπετε λύση στον ορίζοντα. Φτιάχνετε ένα νέο πρόγραμμα κι αναζητάτε τρόπους να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Όταν δεν ασχολείστε με καινούργια πράγματα ή δε σας το επιτρέπουν οι συνθήκες, νιώθετε πολύ πιεσμένοι. Οι Κριοί του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου ευνοείστε πολύ στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην την προσπεράσετε. Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες είστε αρκετά ζορισμένοι και κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις.


Motto της εβδομάδας: Φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας, γιατί πολλές φορές η αισιοδοξία πηγάζει από μέσα μας.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν κι οι συνθήκες να εξομαλύνονται. Νιώθετε ασφάλεια και, πλέον, μπορείτε να βλέπετε πιο μακριά. Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου είστε πιο «σφιχτοί» στον τρόπο που σκέφτεστε και δε διαθέτετε αρκετά ανοιχτό μυαλό. Αντίθετα, οι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, βιώνετε θετικές καταστάσεις κι αυτό σας κάνει αισιόδοξους. Ο Άρης στον άξονά σας δημιουργεί ένα είδος πίεσης, μέσω διεκδικήσεων από συνεργάτες ή δικά σας πρόσωπα. 10 Ιανουαρίου θα είναι μια σημαντική ημερομηνία, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο και θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις διεκδικήσεις των γύρω σας.


Motto της εβδομάδας: Όποια απόφαση κι αν πάρετε, όποια κίνηση κι αν κάνετε, να λειτουργήσετε με γνώμονα την αγάπη, μόνο έτσι θα ελαχιστοποιήσετε τα λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι η στιγμή που γίνεστε μεθοδικοί και λειτουργείτε βάσει της λογικής. Ο Ερμής που είναι στον Τοξότη και στον άξονά σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, σας βγάζει λίγο έξω από την πορεία σας και σας κάνει χαοτικούς κι υπεραισιόδοξους. Γενικά, αυτή την περίοδο είστε πιεσμένοι, γιατί δουλεύετε σκληρά και συστηματικά. Έχει περιοριστεί το επικοινωνιακό σας κομμάτι που τόσο λατρεύετε και δε ζείτε στην ανεμελιά που τόσο επιθυμείτε. Είναι μια περίοδος με πολλή δουλειά, αυστηρή πειθαρχία αλλά και μεγάλη δημιουργικότητα.


Motto της εβδομάδας: Παρ’ ότι η περίοδος αυτή δεν είναι κοντά στα γούστα και τα μέτρα σας, σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, μέσω της δημιουργικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την περίοδο είστε στο φόρτε σας. Ο Ήλιος κι η Αφροδίτη βρίσκονται στον Αιγόκερω, ο Άρης στο Σκορπιό κι όλα συντείνουν στο να βγάλετε το δυναμισμό σας. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια, πατάτε γερά στα πόδια σας. Ο Ήλιος κι η Αφροδίτη σας δραστηριοποιούν στο μέγιστο κι αναδεικνύονται οι δυνάμεις κι οι δυνατότητές σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι Καρκίνοι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζεστε κυρίως από τον Ερμή, ο οποίος σας κάνει πιο σκεπτόμενους και μειώνει την παρόρμησή σας. Πλέον αποκτάτε μια πιο σαφή εικόνα, γεγονός που επιδρά θετικά σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο.


Motto της εβδομάδας: Μην απογοητεύεστε με το παραμικρό, εκπαιδευτείτε να σκέφτεστε θετικά κι επιδιώξτε τη συναισθηματική σας σταθερότητα.

ΛΕΩΝ
Βρίσκεστε σε φάση αποκαλύψεων, ανακαλύψεων και διεκδικήσεων. Η περίοδος είναι λίγο περίεργη για εσάς, είστε έξω από τα καλούπια και τα δεδομένα σας, αλλά αντιλαμβάνεστε έστω και διαισθητικά, πως κάτι καλό θα συμβεί. Εργάζεστε σκληρά, εξελίσσετε τα ταλέντα σας και διεκδικείτε πράγματα, πιθανόν όμως με έναν άτσαλο τρόπο. Ασχολείστε έντονα με τα οικονομικά σας, με ακίνητα και κληρονομικά ζητήματα. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, ίσως στεναχωρηθείτε γιατί θα χρειαστεί να πατήσετε πόδι, προκειμένου να πάρετε αυτά που σας αναλογούν. Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα προκύψουν από την επαφή σας με έναν Αιγόκερω.


Motto της εβδομάδας: Πείτε στους γύρω σας αυτά που θέλετε, μην περιμένετε να συμβούν από μόνα τους, είναι η ευκαιρία σας να ανοιχτείτε και να διεκδικήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διανύετε μια πολύ δημιουργική κι ανανεωτική περίοδο. Παρ’ ότι δε σας πολυαρέσουν οι αλλαγές, δέχεστε με ευχαρίστηση τις νέες προτάσεις και «βουτάτε» δυναμικά στις προκλήσεις. Θα ασχοληθείτε με νέα χόμπι και με πρωτόγνωρα θέματα. Επίσης, θα κάνετε πολλά επαγγελματικά ταξίδια. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Ερμής κι ο Κρόνος σας κάνουν πιο μεθοδικούς, πιο οργανωτικούς και σας βοηθούν να λειτουργήσετε με περισσότερη λογική. Οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, επηρεαζόμενοι από τον Ουρανό, ίσως έχουν κάποιες μικρού μεγέθους εντάσεις κι εκρήξεις.


Motto της εβδομάδας: Είναι η στιγμή που θα δείτε κάποιες αλήθειες που ίσως σας πονέσουν, αλλά θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη δυναμική σας και να «διαμορφώσετε» την τύχη σας.

ΖΥΓΟΣ
Κατά μια έννοια κακοπερνάτε αυτό το διάστημα, διότι δεν υπάρχει καθόλου το στοιχείο της επικοινωνίας κι αισθάνεστε πως «παίζετε» εκτός έδρας. Στη ζωή όμως όλα είναι εμπειρίες, γι’ αυτό καθετί που σας συμβαίνει έχει κάποια χρησιμότητα και σας οδηγεί σε νέες διαδρομές. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας βοηθά να αναπτύξετε ισχυρές γνωριμίες σε κοινωνικό επίπεδο κι όχι μόνο. Αυτό είναι ένα απωθημένο κι ένας κρυφός σας πόθος.


Motto της εβδομάδας: Αυτό το διάστημα λαμβάνετε πολλές νέες πληροφορίες, εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία προς όφελός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Υπάρχουν θαυμάσιες ευκαιρίες να περάσετε καλά και να τελειοποιήσετε τα σχέδιά σας. Σας ευνοεί ο Δίας, κυρίως εσάς τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου κι ο Άρης του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, χαρίζοντάς σας μια εσωτερική δύναμη για να μπορείτε να αναλάβετε βαριές ευθύνες, τις οποίες υπό άλλες συνθήκες δε θα γινόταν. Βάζετε στόχο να χρησιμοποιήσετε θετικά τη δύναμή σας, εξυπηρετώντας και τους σκοπούς σας. Η Σελήνη ίσως φέρει οργή, πίκρα και στεναχώρια για το παρελθόν.


Motto της εβδομάδας: Τηρήστε αξιοπρεπή στάση, δείχνοντας αγάπη και σεβασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγνωρίζετε και παραδέχεστε τα λάθη σας, γεγονός το οποίο σας βοηθά να τα διορθώσετε. Είστε κλεισμένοι στο καβούκι σας, διότι έχετε μια ερευνητική τάση, για να βρείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε και πώς να κινηθείτε. Ο Ερμής, επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και μαζί με τον Ουρανό, σας οδηγεί να βγείτε ξαφνικά από ένα αδιέξοδο με θετικό τρόπο κι εντελώς αναπάντεχα. Παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα βρεθούν λύσεις.


Motto της εβδομάδας: Όσο είστε προσεκτικοί και μετρημένοι, αποφεύγετε τα μοιραία γεγονότα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι η περίοδός σας, αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας κι ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας. Ανοίγονται νέοι δρόμοι για εσάς, βάζετε μπροστά καινούργιες αναζητήσεις κι ολοκληρώνετε τα σχέδια και το έργο που έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό. Σε θέματα οικογένειας και σε ζητήματα επαγγελματικά, επιδεικνύετε μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Αν καταφέρετε να συνδυάσετε την παρουσία του Κρόνου, μαζί με κέφι και τη χαρά στη ζωή σας, τότε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία.


Motto της εβδομάδας: Αν καταφέρετε να γίνεστε παιδί για λίγες στιγμές κάθε μέρα, τότε θα έχετε ισορροπία κι ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθείτε με κάθε μέσο να μη χάσετε τον εαυτό σας. Γίνεστε μαχητές και βγαίνετε προς τα έξω, αγωνιζόμενοι για την αλήθεια σας. Βοηθάτε όσους το έχουν ανάγκη, είστε συμπονετικοί κι ενδιαφέρεστε για τον πλησίον σας. Μια κρυφή συνεργασία που έχετε στα σκαριά, ίσως δε γίνει με τον τρόπο που την προγραμματίζατε και σας βγει λίγο διαφορετικά.


Motto της εβδομάδας: Παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, για να αναδείξετε την αλήθεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς, διότι το συναίσθημα ρέει, αν και περιορισμένα κι εσείς διακατέχεστε από μια σωστή λογική. Στα επαγγελματικά σας θα πάρετε τις απαιτούμενες αποστάσεις, θα θέσετε τα όριά σας κι έτσι θα καταφέρετε να βοηθήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας, δρώντας πιο ορθολογικά. Μπορείτε πλέον να είστε πιο κοινωνικοί και να ασχοληθείτε με θέματα που στο παρελθόν αποφεύγατε. Motto της εβδομάδας: Είστε σε θέση να ρισκάρετε, γιατί σ’ αυτή τη φάση δεν είστε χαοτικοί.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου