ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 22 έως 28 Ιανουαρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με το παρόν θετικό πλανητικό σκηνικό τι μπορεί να πει κανείς για εσένα αγαπητέ Κριέ. Όλα θα σου πάνε πολύ καλά και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι .......
..... τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά. Φρόντισε νε εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις τι πραγματικά νιώθεις ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα. Εξωτερίκευσε τον τόσο ερωτισμό που κρύβεις μέσα σου. Αν δεν έχεις ταίρι ο Ερμής από τον Αιγόκερω θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις την σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους να έχεις μια άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μιλήσεις για τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες όπως και αλλαγές μπορείς να τα κάνεις αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος για να μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα προλάβεις όλα αγαπητέ Ταύρε. Είσαι από τα ζώδια που βάζουν προγραμματισμό αυτό να κάνεις και αυτή την περίοδο ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις και να έχεις και την επιτυχία που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου δίνει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που σε βάζουν σε ερωτηματικά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Και αν ακόμη η μοναξιά ακόμη συνεχίζει να παραμένει στην ζωή σου αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη να σε ευνοεί δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Θα έρθουν ευκαιρίες που θα κάνεις την γνωριμία που έψαχνες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά συνεχίζεται και έχεις έντονη αβεβαιότητα για την δουλειά σου. Δεν πρέπει να ανησυχείς για τις δυνατότητες σου γιατί είναι πάρα πολλές και ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που θα αναλάβεις θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις έντονο άγχος για υποχρεώσεις και για προβληματικές καταστάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Μπαίνεις σε περίοδο που σιγά – σιγά όλα θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από το Σάββατο που ο Άρης θα μπει στον Τοξότη σε ευνοεί και θα φέρει λύσεις σε πολλά θέματα και θα αρχίζουν να λύνονται έτσι όπως θέλεις αυτή την περίοδο. Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε να ξεφύγεις από καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος και εντάσεις. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί την τελευταία περίοδο από το πολύ άγχος που έχεις υπάρχει ένας εκνευρισμός στην σχέση σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου. Πέρνα τον χρόνο σου όσο μπορείς καλύτερα και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Στα μέσα της εβδομάδας ευνοούνται καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που κάποια στιγμή θα αγχωθείς ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα δεις πολλά πράγματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα θέλεις να βάλεις πολλά πράγματα στην τάξη τους που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Κάνε σωστό πρόγραμμα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στις λύσεις που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά αλλά πολλές φορές έχεις πολλές εντάσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να μιλήσεις μαζί του και να κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα που θα φέρει και μια ανανέωση. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά δεν είσαι από τα ζώδια που το βάζει κάτω. Σε βεβαιώνω ότι την επόμενη περίοδο θα συμβεί κάτι πολύ καλό στην ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η επικοινωνία σου θα είναι στον ύψιστο βαθμό της και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από το Σάββατο που ο Άρης θα μπει στον Τοξότη θα συμβούν κάποια γεγονότα αυτή την εβδομάδα που θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά αγαπητέ Λέοντα. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά γιατί αυτή η περίοδος θα φέρει ευκαιρίες πολύ καλές για εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλύτερα και εσύ κάθε μέρα κάνεις πολλές προσπάθειες για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που σε γεμίζει συνέχισε και μην σταματάς γιατί αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις και ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτο εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις αγαπητέ Παρθένε σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα. Από το Σάββατο που ο Άρης θα μπει στον Τοξότη θα σου φτιάξει την διάθεση και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και έτσι θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη αυτή την περίοδο να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις για αυτά που αισθάνεσαι για εκείνο. Κάντο και μην αργείς καθόλου γιατί η σχέση σου αυτή την περίοδο μπορεί να πάει πολύ καλά. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει μόνιμος φίλος μην αγχώνεσαι γιατί σε λίγο καιρό θα την αποχωριστείς και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά τα έξοδα που θα έχεις θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα κατακλύζεσαι από διάφορα προβλήματα που όπως συνήθως θα είναι των άλλων και εσύ μέσα στην μέση για να δώσεις λύσεις αγαπητέ Ζυγέ. Αυτό που έχω να σου πω είναι να κοιτάζεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε αυτή την περίοδο να μιλήσεις με το ταίρι σου για προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνο μην συμπεριφέρεσαι εγωιστικά και θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι και ακολουθείς τον δρόμο της μοναξιάς διασκέδασε όσο μπορείς και σε βεβαιώνω ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να τελειώσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σου φέρουν καινούργια ξεκινήματα με πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι πολλές υποχρεώσεις, το τρέξιμο και οι στόχοι που θέλεις να φτάσεις σε έχουν αποσυντονίσει αγαπητέ Σκορπιέ και δεν μπορείς να δεις τα δικά σου άτομα και να τους προσφέρεις αυτά που θέλεις. Δεν νομίζεις ότι έφτασε ο καιρός να δεις και εσύ λίγο αυτά που θέλεις για εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σου χαρίσει πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό ώστε να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε τις προτάσεις σου ώστε να περάσεις ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Έχεις σύμμαχο την Αφροδίτη που σε βοηθάει να βρεις το ταίρι που περιμένεις εδώ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Να προσέχεις σε αυτά που λες γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς σοβαρό λόγο. Στα οικονομικά απόφυγε αυτή την περίοδο να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Θα βγεις πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Όλη την εβδομάδα αυτή αγαπητέ Τοξότη θα ασχοληθείς με προβλήματα που έχεις και στην επίλυση τους. Από το Σάββατο που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει αρκετά. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να δεις τα πράγματα να έρχονται καλύτερα. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχεις θα βρεθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου αλλαγές που πρέπει να κάνεις ώστε να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία θα έρθει και το ταίρι που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα πάει άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της δουλειάς σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Πρέπει να ηρεμήσεις να μην αγχώνεσαι να προγραμματιστείς περισσότερο και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά καλό είναι να τα προγραμματίσεις περισσότερο γιατί δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πολλά πράγματα στην ζωή σου αρχίζουν και σου πάνε πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε παρόλο που εσύ βρίσκεσαι σε μια συνεχή αγωνία και άγχος για να κάνεις ακόμα περισσότερα και να είναι όλα τέλεια. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες σε θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα και όλα τα άλλα έπονται και θα είναι και έτσι όπως τα θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις όλες αυτές τις ιστορίες που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά σε φέρνουν και σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν ακόμη συνεχίζεις να είσαι μαζί με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που πρέπει να δραστηριοποιηθείς να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα ώστε να βρεις και εσύ το ταίρι που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα και η δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζουν όλη την εβδομάδα. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολλές υποχρεώσεις αγαπητέ Υδροχόε αλλά θα μπορείς να τα καταφέρεις όλα έτσι όπως θέλεις. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό θα μπορούν να λυθούν αυτή την περίοδο αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει ακόμη περισσότερο ερωτισμό από ότι έχεις και αυτή η περίοδος θα χαρακτηρίζεται από πολύ πάθος και έντονη ανάγκη να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου αυτή την περίοδο κινήσου ανάλογα γιατί οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι ότι κάτι καλό θα συμβεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να χειριστείς τα οικονομικά σου με πολύ σύνεση. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και φρόντισε να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Προσπάθησε αυτή την περίοδο αγαπητέ Ιχθύ και με τις καλές επιρροές του Άρη που το Σάββατο θα μπει στον Τοξότη να ανοίξεις τα φτερά σου να μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα σε όλα αυτά που θέλεις και τα σχέδια που έχεις να πραγματοποιήσεις. Ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που μπορεί να βάλει το μυαλό σου οδηγεί κατευθείαν στην επιτυχία. Αισθηματικές Προβλέψεις Αν έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου μην τα κρατάς μέσα σου και δεν μιλάς και χαλάει η ψυχολογία σου. Μίλησε μαζί του και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία και σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου να υπάρχει φρόντισε να κινηθείς ανάλογα γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις καινούργια γνωριμία. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά παρόλο που εσύ πάντα κάτι βρίσκεις για να το κάνεις τέλειο. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες και αλλαγές που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βγεις από το αδιέξοδο. Μπορείς αυτή την εβδομάδα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου