ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!



Ο νέος χρόνος μας υποδέχεται με αρκετές δόσεις κωμωδίας, ίντριγκας και αγωνίας.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«Μικρόκοσμος» (Downsizing)
Τι θα συνέβαινε άραγε, εάν προκειμένου να βρεθεί μια λύση για τον υπερ-πληθυσμό, επιστήμονες ανακάλυπταν έναν τρόπο να συρρικνώνουν τους ανθρώπους σε ύψος δέκα πόντων; Οι άνθρωποι δεν άργησαν να ανακαλύψουν το πόση ευμάρεια θα μπορούσε να προσφέρει αυτός ο κόσμος-μινιατούρα, και με την υπόσχεση μιας καλύτερης ζωής, ο καθημερινός άνθρωπος Paul Safranek και η σύζυγός του Audrey, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν την αγχωμένη ζωή τους στην Όμαχα για να μικρύνουν και να ζήσουν στη μικροσκοπική κοινότητα - μια επιλογή ζωής που οδηγεί σε πολλές απρόσμενες περιπέτειες.
Σκηνοθεσία: Alexander Payne, Σενάριο: Alexander Payne και Jim Taylor, Ερμηνεύουν: Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz και Hong Chau.



«Molly's Game»
Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της Μόλι Μπλουμ, μιας νέας χαρισματικής σκιέρ των Ολυμπιακών Αγώνων που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό μετά από έναν τραυματισμό. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στη Νομική, η Μόλι ξεκινά να δουλεύει ως υπεύθυνη ενός χώρου στον οποίο διοργανώνονται παρτίδες πόκερ με υψηλά πονταρίσματα και στις οποίες συμμετέχουν κινηματογραφικοί αστέρες, επιχειρηματίες και διαβόητοι μαφιόζοι. Για μία λαμπερή δεκαετία, η Μόλι απολαμβάνει την επιτυχία και τα χρήματα, όμως η «τύχη» της τελειώνει όταν το «παιχνίδι» της μπαίνει στο μάτι της ρωσικής μαφίας. Μέσα στη νύχτα, συλλαμβάνεται από 17 πράκτορες του FBI με αυτόματα όπλα και έρχεται αντιμέτωπη με εγκληματικές κατηγορίες. Μοναδικός σύμμαχός της είναι ο δικηγόρος της, ο οποίος σταδιακά ανακαλύπτει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα κρυμμένα «χαρτιά», απ’ όσα έχει καταφέρει να βγάλει στην επιφάνεια ο κίτρινος Τύπος για την Μόλι Μπλουμ.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Aaron Sorkin, Ερμηνεύουν: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner και Michael Cera.



«Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί» (Insidious: The Last Key)
Η βετεράνος Δρ. Elise Rainier πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό, και ίσως το πιο τρομαχτικό κυνήγι φαντασμάτων της ζωής της. Η αποστολή της αποκτά βαρύνουσα σημασία, αφού η πηγή όλων των κακών προέρχεται από το ίδιο της το πατρικό σπίτι, όπου η ίδια έζησε τα πιο μαρτυρικά χρόνια της ζωής της. Ενώ τότε αποφάσισε να κρύψει τους φόβους της επιμελώς, και να μην τους αντιμετωπίσει ποτέ, τώρα καλείται να ξεκλειδώσει όλες τις πτυχές του σκοτεινού οικογενειακού δράματός της, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπη με τον υπέρτατο δαίμονα, αυτόν με το Πρόσωπο-Κλειδί. Είτε θα κερδίσει και όλα θα πάνε καλά είτε θα χάσει και θα βυθιστεί η ίδια, αλλά και πολλές άλλες ψυχές, στο απόλυτο σκοτάδι.
Σκηνοθεσία: Adam Robitel, Σενάριο: Leigh Whannell, Ερμηνεύουν: Lin Shaye, Javier Botet, Leigh Whannell και Kirk Acevedo.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου