ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Η οικονομική λύση που μπορεί να αντικαταστήσει τις χρωμοπαγίδες!


Η οικονομική λύση που μπορεί να αντικαταστήσει τις χρωμοπαγίδες

Πολλές φορές τα χρώματα των ρούχων ξεθωριάζουν πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείτε συνεχώς χρωμοπαγίδες, πράγμα που δεν είναι και η πιο οικονομικη λύση!.....

Ένα απλό οικονομικό κόλπο θα σας γλιτώσει από τα έξοδα προστατεύοντας παράλληλα τα ρούχα σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα απλό μαύρο πιπέρι.

Προσθέστε 1 κουτ. της σούπας πιπέρι στη θήκη του πλυντηρίου που βάζετε το απορρυπαντικό και προσθέστε κανονικά το απορρυπαντικό που θα προσθέτατε για μια κανονική πλύση. Πλύνετε κανονικά τα ρούχα σας με κρύο νερό και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα χρώματα ρούχων όπως θα κάνατε αν βάζατε μια χρωμοπαγίδα μέσα στο πλυντήριο.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου