ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Γνωρίστε την άγνωστη ,μυστική Ακρόπολη αυτή την Κυριακή και εντελώς δωρεάν!

Αφιερώστε την Κυριακή σας σε μια κοντινή, αλλά «γεμάτη» απόδραση, ανακαλύπτοντας χαμένα ιερά, μυστηριώδη σπήλαια, κρυφές εισόδους και μυστικά περάσματα της Ακρόπολης.....


Μια ιδιαίτερη ξενάγηση ετοιμάζεται αυτή την Κυριακή, που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να γνωρίσετε λίγο καλύτερα άγνωστα σημεία του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης όπως το ιερό του τραγοπόδαρου θεού που σκόρπιζε τον Πανικό, την 40 μέτρων βάθους υπόγεια κρήνη που συνδέει το Βράχο με τη θάλασσα, τη θαυματουργή αναβάθρα της θεάς Αφροδίτης και το σημείο όπου εδώ και χιλιάδες χρόνια αναβλύζει το αγίασμα των Αγίων Αναργύρων.

Όλα αυτά δίνουν μόνο μία... μικρή γεύση από αυτό που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 4/2 (10-12.00 ή 12-14.00 ή 14.30-16.30), γι' αυτό δηλώστε συμμετοχή και εξασφαλίστε μια άκρως διαφορετική Κυριακή. Τη συγκεκριμένη ημέρα η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο είναι ελεύθερη για το κοινό. Το σημείο συνάντησης είναι η είσοδος θεάτρου Διονύσου -νότια κλιτύς Ακροπόλεως- μισή ώρα πριν από την έναρξη κάθε ξενάγησης και ξενάγηση διαρκεί 2 περίπου ώρες.

Το κόστος είναι 10 ευρώ/άτομο, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών (με τη συνοδεία ενηλίκου) καθώς και οι συνοδοί ΑΜΕΑ που χρήζουν συνοδείας (π.χ. με σοβαρά κινητικά προβλήματα, τυφλότητα κ.τλ) συμμετέχουν δωρεάν.

Info
Μυστική Ακρόπολη
Action Plus, Σόλωνος 69 & Ασκληπιού, Αθήνα, 1ος όροφος
σταθμός μετρό Πανεπιστήμιο, Δευτέρα–Παρασκευή 10:00–17:00, 210-3230102Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου