ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Εύκολα και γευστικά αλμυρά crackers με τυρί!

Αλμυρά crackers με τυρί- Εύκολα και γευστικά

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C βαθμούς. Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Στη συνέχεια τυλίγετε τη ζύμη σε πλαστική μεμβράνη και τη βάζετε .....
....... στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Κόβετε τη ζύμη σε όποιο σχήμα ή σχέδιο θέλετε και τις τοποθετείτε σε λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180 C για 10-15 λεπτά ( ο χρόνος δεν είναι ακριβής, εξαρτάται από την κουζίνα). Μόλις ροδίσουν, τα crackers σας είναι έτοιμα.

Τα κρακεράκια αυτά είναι επίσης μία καλή λύση για τις λιγούρες σας, για το απογευματινό του παιδιού σας ακόμα και για το πρωινό του συνοδεία γαλοπούλας.

Θα χρειαστείτε:
• 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (τσένταρ / ή ανάμεικτα τυριά)
• 4 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο
• 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
• 3/4 φλιτζάνι αλεύρι
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου