ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Το πιο εύκολο και ντεμπέλικο αλμυρό σουφλέ με ψωμί του τοστ, που έχετε φτιάξει ποτέ!


soufle me psomi tou tost



Κόψτε την κάθε φέτα του τοστ σε 9 κομμάτια. Ανοίξτε το σακουλάκι polybag και βάλτε το μέσα. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα. Αλατοπιπερώστε και ρίξτε το .......
..... χτυπημένο υγρό σας μείγμα μέσα στο σακουλάκι. Έπειτα προσθέστε το τσιγαρισμένο μπέικον και το τυρί. Κλείστε το σακουλάκι και ανακατέψτε το μείγμα.

Έπειτα βουτυρώστε το ταψάκι σας ή τη φόρμα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λαδόκολλα) και ρίξτε το μείγμα. Ρίξτε από πάνω ψιλοκομμένη τη γαλοπούλα και συμπληρώστε λίγο τριμμένο τυρί αν χρειάζεται.
Ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά και αν χρειαστεί για ακόμη επιπλέον 10 λεπτά.
Αφού είναι έτοιμο, αφήστε το να ξεκουραστεί για 5 λεπτά και σερβίρετε.

Extra tip: Η ίδια συνταγή μπορεί να γίνει και με μπαγιάτικο κανονικό ψωμάκι που σας περίσσεψε!


Πιστέψτε μας. Πιο εύκολο, πιο γρήγορο και πιο τεμπέλικο αλμυρό σουφλέ με ψωμί του τοστ δεν έχετε φτιάξει ποτέ. Ακόμη και εμείς έχουμε εντυπωσιαστεί από την ευκολία του.
Θα γίνει το αγαπημένο φαγητό των παιδιών σας, σίγουρα θα επαναλάβετε τη συνταγή αυτή σε κάποιο παιδικό πάρτι και σίγουρα θα την κάνετε όταν στερεύετε από ιδέες όταν θα σκέφτεστε... «Τι μαγειρεύουν πάλι απόψε;».

Υλικά:
10 φέτες ψωμί του τοστ
2 κούπες ανάμεικτα τυριά ή τυρί που λιώνει της επιλογής σας
1 κούπα χονδροκομμένο μπέικον περασμένο από το τηγάνι ή το φούρνο για να τσιγαριστεί
4-5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
6 αβγά
1¼ κούπες γάλα
αλάτι και φρεσκοτρυμμένο πιπέρι κατά βούληση
1 μεγάλη σακούλα (polybag)
1 ταψάκι ή φόρμα για κέικ

Καλή σας όρεξη!!!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου