ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Πως θα καταλάβετε αν ένα ρούχο σας ξεβάφει στο πλύσιμο!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουγαδα
Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να συμβούν όταν πλένουμε τα ρούχα στο πλυντήριο είναι κάποιο να ξεβάψει και να καταστρέψει άλλα που πλένονταν μαζί.....

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε γρήγορα αν κάποιο ρούχο ξεβάφει και να το πλύνουμε κατάλληλα ώστε να μην βάψει τα υπόλοιπα. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να γυρίσετε το ρούχο σας από την ανάποδη και να βρέξετε ένα μικρό κομμάτι του εσωτερικού του με νερό.

Στη συνέχεια σιδερώστε το βρεγμένο σημείο με ένα κομμάτι λευκού υφάσματος. Εδώ είναι το καίριο σημείο που φαίνεται αν ένα ρούχο ξεβάφει. Αν παρατηρήσετε πως το χαρτί σας απορρόφησε χρώμα σημαίνει πως το ρούχο σας ξεβάφει και θα πρέπει να προσέχετε σε τι θερμοκρασία το πλένετε και μαζί με τι άλλα χρώματα.Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου