ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/6/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Κριέ, στα άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου λανθασμένες εντυπώσεις με την απόμακρη στάση σου. Εξήγησε τις .....
....... συνθήκες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν. Τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα αλλάξουν μορφή και θα προκαλέσουν σημαντικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, αλλά συγκράτησε τις δυνάμεις σου, γιατί τα δύσκολα έπονται πολύ σύντομα. Το μέλλον επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στο ζώδιό σου, που δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήσεις εκκρεμότητες, γιατί στο μέλλον δεν θα μπορείς να καλύψεις όλα τα θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι πλανήτες δείχνουν μεγάλη εύνοια στις επιδιώξεις του ζωδίου σου, προσφέροντας ευκαιρίες για δράση. Φρόντισε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μπορέσεις να τις αξιολογήσεις σωστά και να τις αξιοποιήσεις στο έπακρον. Η δυνατότητα να ανανεώσεις τη ζωή σου με καθοριστικό τρόπο, βρίσκεται μπροστά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα στα αισθηματικά σου είναι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, ενώ θα αρχίσουν να υλοποιούνται και τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σύντομα οι απαιτήσεις θα αυξηθούν τόσο πολύ για το ζώδιό σου, ώστε θα δυσκολευτείς να ανταποκριθείς στα απαραίτητα. Μην απογοητεύεσαι και μην αφήνεις σε κανέναν περιθώρια να σε πιέσει περισσότερο. Με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση και να δώσεις λύσεις για όλα το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Λέων, σε άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου λανθασμένες εντυπώσεις με τη στάση σου. Εξήγησε τις συνθήκες που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα φέρει πολύ καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τώρα οι καταστάσεις αλλάζουν μορφή, αγαπητέ Παρθένε, θα καταφέρεις πιο εύκολα να εντοπίσεις τα λάθη του παρελθόντος. Κάνε μία προσπάθεια να διορθώσεις τη ρήξη με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει. Η καλή σου πρόθεση θα δικαιωθεί πολύ σύντομα και θα κερδίσεις μία ευχάριστη συμμαχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά να ξέρεις ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις που βίωσες εδώ και καιρό σε έχουν βυθίσει σε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες δυσκολεύουν την ορθότητα της κρίσης σου. Οι πλανήτες βοηθούν το ζώδιό σου, ώστε να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και να καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου μετά από μεγάλη προσπάθεια. Μην φοβηθείς να τακτοποιήσεις όσα περιμένουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, πρόσεξε σήμερα συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, γιατί προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αγχώνεσαι και μην προβληματίζεσαι γιατί με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό, κάτι πολύ καλό θα σου συμβεί στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Σταμάτα να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιάνεσαι τα βγάζεις πέρα πολύ καλά. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είναι δύσκολο, αγαπητέ Σκορπιέ, να πάρεις αποφάσεις, ειδικά τώρα που βλέπεις πως η στάση σου σε έχει εμπλέξει σε δύο μέτωπα που ζητούν εξίσου τη φροντίδα σου. Σκέψου τα λάθη αλλά ψάξε και μέσα σου να βρεις ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα. Μην αφήσεις να επαναληφθούν οι ίδιες ιστορίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως οι τόσες πολλές δραστηριότητες που έχεις, σε έχουν απομακρύνει λίγο από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασυρθείς σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα μεγάλο διάστημα απομόνωσης έφτασε στο τέλος του, αγαπητέ Τοξότη. Μέσα σε αυτό το μοναχικό ταξίδι έμαθες πολλά. Τώρα μπορείς να τα αξιοποιήσεις και να βρεις τον δρόμο σου. Η χαρά που θα εισπράξεις στο μέλλον θα είναι αντάξια της στάσης σου. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις - περίμενε υπομονετικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς για περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η περίπτωσή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γίνεται αντικείμενο συζήτησης και τα σχόλια ποικίλλουν. Μην εμπλέκεσαι σε όλα αυτά. Η σιωπή και η λίγο απόμακρη στάση σου θα βοηθήσουν να αποφύγεις παρεξηγήσεις και να γλυτώσεις από μπελάδες. Η ουσία βρίσκεται αλλού και τώρα πια το γνωρίζεις αρκετά καλά αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητά σου, αλλά επιβάλλεται να αφιερώσεις χρόνο στα αισθηματικά σου και να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στα επαγγελματικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου κάνουν, δες τις με σοβαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Νέες καταστάσεις και αλλαγές για το ζώδιό σου ευνοούν οι πλανήτες. Ακολούθησε λύσεις που θα σου προταθούν μέσα από ασφαλείς διαδικασίες και μην υπερβάλεις ρισκάροντας. Πολύ σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις αρκετά λάθη του παρελθόντος και να ανανεωθείς ριζικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε στενοχώρησαν αλλά έχουν περάσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, αλλά επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι - όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο δρόμος που διήνυσες, αγαπητέ Ιχθύ, σου δημιούργησε τεράστια κόπωση αλλά σου άφησε και αρκετές αμφιβολίες για το μέλλον. Μην γυρίσεις πίσω, ακολούθησε το ένστικτό σου που σε καθοδηγεί σωστά και πολύ σύντομα θα λάβεις τη βοήθεια που επιθυμείς. Αξιοποίησέ την με υπομονή και ηρεμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία των αισθηματικών σου στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά ακόμα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου