ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Με ένα κλικ οι καλύτερες e-εκπτώσεις: ψώνια, ταξίδια, ομορφιά....

Μπορείς κάθε μέρα να βρεις online ένα σωρό πράγματα και υπηρεσίες με μειωμένες τιμές.
Λεύκανση με 30 ευρώ και τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη με 99 ευρώ! Τέλειες προσφορές βρήκαμε στο διαδίκτυο. Πρόλαβε τες.
Γι' αυτό και εμείς, εκτός από οικονομικά ρούχα, αξεσουάρ, παιδικά είδη κλπ  ψάξαμε και βρήκαμε για εσένα υπηρεσίες που μπορείς να απολαύσεις με μεγάλες εκπτώσεις!
Εξασφάλισε με ένα κλικ τα καλύτερα, από τον καναπέ σου.


All Star με 49,90 ευρώ!

 
Για λίγες ημέρες μπορείς να κάνεις δικά σου κλασσικά σχέδια Converse All Star με 49,90 ευρώ από 70 ευρώ σε πολλές περιπτώσεις. Μη χάσεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις τη συλλογή σου.

Γεύσεις Ισπανίας στο Παγκράτι, με 11 ευρώ

 
Απόλαυσε ένα γεύμα δύο ατόμων στο Παγκράτι, με αυθεντική Ισπανική Κουζίνα στο ιστορικό και βραβευμένο Paella Barcelona. Ανακάλυψε γεύσεις από τη χώρα του Σαλβαντόρ Νταλί και το δημοφιλέστερο παραδοσιακό πιάτο σε μια καλαίσθητη γωνία. Τώρα μπορείς μόνο με 11 ευρώ (από 20 ευρώ!).

Δες το μιούζικαλ Annie με 4,5 ευρώ

Εξασφάλισε την είσοδο σου στο διάσημο οικογενειακό μιούζικαλ Annie, με έκπτωση 50% - δηλαδή με 4,5 ευρώ. Η παράσταση ανεβαίνει στο Θέατρο Ακροπόλ και πρωταγωνιστούν ο Παύλος Χαϊκάλης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Βίκυ Καγιά, ο Γιάννης Σαββιδάκη και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.

Kάνε σεμινάρια σχέσης με έκπτωση 80%

 
Παρακολόυθησε τρία online σεμινάρια για "τα 3 κλειδιά δημιουργίας ευτυχισμένης σχέσης, χωρίς ημερομηνία λήξης", συνολικής διάρκειας 6 ωρών. Τη... διδασκαλία σου αναλαμβάνει με 9,90 ευρώ, η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη και τους relationship coaches Νικόλα Ουρανό, Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη και Τζιλ Δούκα.

Ανανέωσε το μπάνιο με έκπτωση έως 55%

 
Δώσε στο μπάνιο σου μια φρέσκια νότα, αγοράζοντας πετσέτες και χαλάκια στη μισή τιμή! Βρήκαμε και τέλεια σετάκια για δώρο Χριστουγέννων. Έτσι, γιατί προνοούμε.

Κλείσε ένα τετράστερο τριήμερο στην Πορταριά με 119 ευρώ

 
Οργάνωσε μια πολυτελή μίνι απόδραση τριών ημερών στην Πορταριά Πηλίου, με έκπτωση 50% στη διαμονή σου. Βρήκαμε μια τέλεια προσφορά από το 4* Pelion Resort και έτσι θα μπορείς να μείνεις εσύ και άλλο ένα άτομο, για δύο βράδια, μόνο με 119 ευρώ. Προσφέρεται επίσης, welcome drink και φρούτα στο δωμάτιο μόλις φτάσετε.

Έφυγες για Κωνσταντινούπολη με 99 ευρώ

 
Αν έχεις διάθεση να φύγεις εκτός Ελλάδας, να η ευκαιρία. Βρήκαμε προσφορά για αεροπορικά και τρεις διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη μόνο 99 ευρώ κατ' άτομο!

Εξασφάλισε φυσικό lifting με 19 ευρώ

 
Δώσε στο πρόσωπο σου την περιποίηση που αξίζει και κάνε ένα Rejuvance, δηλαδή φυσικό lifting προσώπου, που συνδυάζει ένα σύνολο τεχνικών εφαρμογών shiatsu και τεχνικές μάλακης στο πρόσωπος, στο κεφάλι και στο λαιμό. Όλα αυτά τα βρήκαμε με 19 ευρώ από 55 ευρώ, δηλαδή με έκπτωση 65%!

Κάνε λεύκανση δοντιών με έκπτωση 80%

 
Φρόντισε το χαμόγελο σου οικονομικά. Βρήκαμε προσφορά για στοματικό έλεγχο, ολοκληρωμένο καθαρισμό και μια εφαρμογή λευκαντικού υλικού με χρήση LED, με 45 ευρώ! Δηλαδή με έκπτωση 80%, καθώς η αρχική αξία του πακέτου είναι 230 ευρω. Πρόλαβε τη.

Ευκαιρία για αποτρίχωση IPL με 30 ευρώ

 
Κάνε δικό σου ένα ετήσιο πρόγραμμα με απεριόριστες συνεδρίες αποτρίχωσηες σε περιοχή της επιλογής σου, με IPL τελευτσαίας γενιάς για όλους τους τύπους δέρματος! Είναι σούπερ προσφορά, καθώς η αρχική τιμή για τέτοιο πρόγραμμα είναι 399 ευρώ! Έκπτωση 92% δε χάνεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου