ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές, αλλά και ευρωπαϊκά φιλμ, περιλαμβάνει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Μεταξύ των νέων ταινιών, ξεχωρίζει το πρώτο μέρος της τρίτης ταινίας των «Αγώνων Πείνας» με τη Τζένιφερ Λόρενς.

«The Hunger Games: Η Επανάσταση - Μέρος 1»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φράνσις Λόρενς με τους: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ντόναλντ Σάδερλαντ

Ζώντας πλέον με τους επαναστάτες της Περιοχής 13, η Κάτνις δέχεται να γίνει η Κοτσυφόκισσά τους, το σύμβολο της εξέγερσης, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπο να απελευθερώσει τον Πίτα και τους άλλους συντρόφους της, οι οποίοι έχουν πέσει στα χέρια του προέδρου Σνόου.



«Fury»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγιερ με τους: Μπραντ Πιτ, Σάια ΛαΜπέφ, Λόγκαν Λέρμαν, Μάικλ Πένια

Τον Απρίλιο του 1945 κι ενώ οι σύμμαχοι προελαύνουν στη Γερμανία, ο νεκρός πυροβολητής ενός αμερικανικού τανκ αντικαθίσταται από έναν άκαπνο νεαρό γραφιά, ο οποίος θα βιώσει τη φρίκη του πολέμου με τον πιο άμεσο τρόπο. 



«Party Girl»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαρί Αματσουκελί, Κλερ Μπερζέ, Σαμουέλ Τεΐς με τους: Ανζελίκ Λιτζενμπερζέ, Ζοζέφ Μπουρ, Μαριό Τεΐς

Έχοντας πατήσει τα εξήντα, η Ανζελίκ συνεχίζει να ξενυχτά, να πίνει και να δουλεύει σε στριπτιζάδικο. Όταν όμως ο Μισέλ της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη αποφασίζει να πει το «ναι» και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή της.



«Η Άλλη Μποβαρί»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αν Φοντέν με τους: Τζέμα Άρτερτον, Φαμπρίς Λουκινί, Τζέισον Φλέμινγκ

Όταν ένα ζευγάρι Άγγλων μετακομίζει δίπλα στο σπίτι του, σε ένα γραφικό χωριό της Νορμανδίας, ο φούρναρης Μαρτέν εντυπωσιάζεται από τη νέα γειτόνισσά του Τζέμα Μπόβερι. Αρχίζει να την ερωτεύεται αλλά και να ανησυχεί από το πόσο του θυμίζει τη λογοτεχνική ηρωίδα του Γκιστάβ Φλομπέρ Έμα Μποβαρί.



«Διπλή Ζωή»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Γκέοργκ Μάας με τους: Τζούλιαν Κέλερ, Λιβ Ούλμαν, Σβεν Νόρντιν

Κόρη Γερμανού στρατιωτικού και Νορβηγίδας, η μεγαλωμένη στην Ανατολική Γερμανία Κατρίνε έχει επιστρέψει στη Νορβηγία, όπου ζει ήσυχα με την οικογένειά της. Με την πτώση του τείχους όμως ένας δικηγόρος αρχίζει να ψάχνει την ιστορία των παιδιών του πολέμου κι επικίνδυνα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως.



«Master of the Universe»

Ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία Μαρκ Μπάουντερ

Ο Γερμανός Ράινερ Φος, κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν τα ανθρώπινα γρανάζια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής μηχανής, το πώς αισθάνονται οι ίδιοι και ποιο σύστημα τελικά (εξ)υπηρετούν.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου