ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/11

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ξαναβρίσκεις το φιλικό σου πρόσωπο βασιζόμενος/η σε καλύτερες εσωτερικές εντυπώσεις και αισθήσεις. Αφήνεις το πεδίο ελεύθερο ακόμα και σε ένα φίλο που τα είχατε τσουγκρίσει τον τελευταίο καιρό και όλο αυτό κάπου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου.

Ερωτικά: Η ξαφνική γνωριμία που μπορεί να γίνει από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα σου φανεί σαν αναπάντεχο καλό γιατί μπορεί να είχες και μια μικρή απογοήτευση από μια σχέση που υπάρχει μεν αλλά πνέει τα λοίσθια γιατί δεν μπορείτε να συμφωνήσετε στα θέλω και στους στόχους ζωής.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν βρίσκεσαι σε κίνηση και επικοινωνία το νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνεις τις ικανότητές σου και βγαίνει το δυναμικό σου στην επιφάνεια. Η βοήθεια που μπορεί να πάρεις από άτομα που έχουν κάποιες προχωρημένες ιδέες και διαφέρουν από τον σωρό θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθεις περίεργα γιατί κάτι σε σπρώχνει να κάνεις την υπέρβαση, να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου. Ίσως πρωτοποριακές μεθόδους που σου συστήνουν και από άποψη ψυχολογίας και συμπεριφοράς αλλά και από άποψη ιδεών και κοσμοθεωριών κάτι να σου πουν. Μην αντιστέκεσαι μπες στο καινούργιο και απόλαυσε. Έστω και με προσωπικές συγκρούσεις εγκατάλειψε το παλιά για χάρη του καινούργιου.
Ερωτικά: Μπορεί να βρεθείς σε ένα χώρο που υπάρχουν πολλά άτομα και να μην μπορείς να εκφραστείς εύκολα. Αλλά αν δείξεις φιλικότητα και άνεση, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν είσαι μαζεμένος/η ή με άσχημη διάθεση αυτό που θα καταφέρεις είναι να απομακρύνεις το άτομο που θέλει να είστε μαζί. Ο Κριός θα κάνει μια στροφή και θα έρθει πιο κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Καινοτομίες και πρωτότυπες ιδέες στο τραπέζι μπορεί να σε τρομάξουν, αν δεν έχεις καθόλου νεωτεριστικές απόψεις. Αλλά πιθανόν να καταλάβεις γρήγορα ότι αυτό ζητάει η εποχή και ίσως να πρέπει να κάνεις καινούργια πράγματα και ομαδοποιήσεις για να βγει το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ζεις μια καλή περίοδο αφού όλα πάνε να «ανοίξουν» και να σου δώσουν την μέγιστη απόδοση σε θετικότητα. Ακόμα και αν περνάς δύσκολα θα δοκιμάσεις να ξεφύγεις και να δεις με μια άλλη ματιά, ανανεωμένη, ακόμα και τα τρέχοντα προβλήματα. Να θυμάσαι ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό σου και το κακό και το καλό.
Ερωτικά: Ανανεώνεσαι και μέσα από αυτή την ερωτική ανανέωση μπορεί να βρεθείς να απολαμβάνεις ένα ωραίο ποτό μαζί με το πρόσωπο που σου αρέσει. Μιλώντας για το πώς θα περάσεις μαζί του είτε τις διακοπές είτε άλλες ημέρες γιατί βλέπεις ότι το κλίμα είναι ευνοϊκό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ευθύνες που όμως δεν σου είναι και πολύ δύσκολες γιατί μπορείς να τις ελέγξεις και να τις έχεις του χεριού σου. Επειδή υποστηρίζεσαι από κόσμο που είναι πολύ κοντά σου θα τελειώσεις ό, τι σου έχει δοθεί πολύ γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να βγεις έξω από τα προσωπικά σου θέλω και ευαισθησίες για να μπορείς να έχεις περισσότερους φίλους και να είσαι με μια ομάδα χωρίς να τους φοβάσαι αλλά και χωρίς να έχεις απαιτήσεις ότι δεν σε προσέχουν ή δεν σου δίνουν την ανάλογη σημασία.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο μπορεί να έχεις την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά γιατί τα έχεις καταφέρει να του/την φέρεις στα δικά σου μέτρα και, ακόμα και παράλογα να είναι, θα καταφέρεις να τον/την μεταπείσει ότι είναι για καλό σου και θα είστε μαζί. Με τον Τοξότη έχεις αρχίσει και επικοινωνείς καλύτερα γιατί η ζωή σας έφερε κοντά από κάποια γεγονότα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη μπορεί πλέον να παραμεριστεί για λίγο για το καλό όλων και κυρίως ατόμων που είσαι μαζί τους και έχετε κοινά συμφέροντα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο αλλά πάντα με γνώμονα και τα συμφέροντα των άλλων ατόμων και κυρίως των πολύ δικών σου ή των φίλων σου. Κάποιες φορές αντιμετωπίζεις τους φίλους σου απόμακρα αλλά τώρα μάλλον θα έρθεις πιο κοντά για να σε διδάξουν με τον τρόπο τους ότι θα πρέπει να ρίχνεις και μια ματιά στις ανάγκες των γύρω σου και όχι μόνο τις δικές σου.
Ερωτικά: Η άμεση ανταπόκριση ενός Υδροχόου που μπορεί κατά εποχές να έχετε μεγάλες κόντρες μεταξύ σας δεν υπάρχει γιατί δε βρίσκεται ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεφύγεις από κάποιες εμμονές που έχεις για το είναι η αγάπη για σένα και με ποιο τρόπο θέλεις να σου φέρονται. Έτσι θα δουλέψει καλύτερα το σύστημα της προσωπικής σου σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την ανάγκη των άλλων που είναι γύρω σου να γίνουν όλοι ένα και να δουλέψετε μαζί πάνω σε συγκεκριμένη γραμμή για το καλό όλων. Αν έχετε κιόλας ένα κοινό στόχο θα καταφέρεις να τον επιτελέσεις γιατί δεν θα είσαι μόνος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μέσα από ανοίγματα φιλικά και μάλιστα αναρωτιέσαι πως μπορεί να είσαι τόσο προχωρημένος/η και να έχεις τάση να εξαφανίσεις τα ταμπού που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου. Κάνεις προσπάθεια όμως για να γίνει αυτό και σίγουρα δικαιώνεσαι.
Ερωτικά: Η γνωριμία με ένα Υδροχόο θα σε βάλει σε προβληματισμό γιατί θα έρθει προς την δική σου την μεριά με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο αλλά και φιλικό και ίσως σε μπερδέψει γιατί δεν θα ξέρεις αν τελικά τον/την ενδιαφέρεις. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και μην τα βάζεις στα κουτάκια σου γιατί και ο Τοξότης μπορεί να σου δείχνει ενδιαφέρον και εσύ να φοβάσαι να πεις το «ναι».
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις αλλαγές για να προσαρμόσεις την πολιτική και την τακτική σου σε μια περισσότερο φιλική αλλά και ομαδική συμπεριφορά, ιδίως αν ασχολείσαι με εμπόριο για να «πιάσεις» τους πολλούς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Το ενδιαφέρον σου για την ομάδα γενικά αλλά και για πράγματα που μπορεί να συμμετέχεις και να νιώθεις πολύ καλά, θα αυξηθεί, γιατί θα πιστέψεις ότι όλα μπορούν να γίνουν. Απλά εσύ θα χρειαστεί να βλέπεις πέρα από τα όρια σου.
Ερωτικά: Μια ξαφνική σχέση που μπορεί να γίνει με ένα Κριό ή έναν Τοξότη θα σε αναβαθμίσει τόσο πολύ που θα πιστέψεις για λίγο ότι τα προβλήματά σου έχουν τελειώσει οριστικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επίσκεψη ενός φίλου που μπορεί να σου προτείνει να κάνεις μαζί του κάτι πολύ καλό θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι μπορείτε τελικά να πετύχετε. Η ιδιορρυθμία ενός προσώπου μπορεί να μην είναι τόσο αρνητική και μάλιστα ίσως σε βοηθήσει να κάνεις τις δικές σου ανατροπές και πρωτοτυπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν σου αρέσει να περιορίζεσαι αλλά από την άλλη νιώθεις ότι ένα χέρι σε τραβάει και σε κάνει να λειτουργείς ενάντια στην παράδοση που εσύ γνωρίζεις. Η φόρτιση που νιώθεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σε ωθήσει να κάνεις πράγματα που για τον χαρακτήρα σου είναι ασυνήθιστα. Πχ να ανοιχτείς περισσότερο και να βγάλεις από την καρδιά σου αυτά που φοβάσαι να πεις για να μην εκτεθείς. Αλλά αν εμπιστευτείς και μιλήσεις, θα βιώσεις μια απελευθέρωση.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος είναι προ των πυλών και θα σε τεστάρει γιατί θα δοκιμάσει και τα νεύρα σου. Η φιλία είναι απαραίτητο να υπάρχει στην μεταξύ σας σχέση γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βιώσετε άλλες εμπειρίες πολύ πιο αναπτυγμένες. Με τον Δίδυμο ή Τοξότη κάτι πάει να γίνει αλλά εμποδίζεσαι από κάπου να προχωρήσεις τελείως μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιβάλλεις ή σου επιβάλλουν από τις τρέχουσες συνθήκες μέσα στην δουλειά σου κάποιες επαφές που σου φαίνονται αρκετά ανατρεπτικές για τα δικά σου δεδομένα ή ακόμα και ακαταλαβίστικες. Το θέμα είναι να δεις με ποιο τρόπο μπορείς να εξωραΐσεις όλα τα αρνητικά δεδομένα και να τα κάνεις θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις ένα μεγάλο κύκλο ατόμων που σε υποστηρίζουν γιατί πιστεύεις στην φιλία και κάνεις προσπάθειες για να μην είσαι μόνος/η. Βέβαια τον τελευταίο καιρό μπορεί να βιώνεις μια μικρή απογοήτευση γιατί πιθανόν να πιστεύεις ότι γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου και να μην σου αρέσει αυτό καθόλου. Αλλά τώρα όλα θα βγουν στην επιφάνεια και θα υπάρξει η διαφάνεια που επιθυμείς.
Ερωτικά: Αν δεις ότι δεν μπορείς να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο πολύ κολλητά θα κάνεις μια έξυπνη κίνηση. Θα δείξεις ευελιξία και φιλική συμπεριφορά για να μη χάσεις έστω και τη μικρή επαφή που θέλεις να έχεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις ή να μιλήσεις έναντι όλων ή να εκφράσεις τις απόψεις σου με ένα τρόπο πολύ ανοικτό και πληθωρικό. Η φαντασία μαζί με την θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να φέρεις κοντά σου ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο. Με τον Ταύρο ή Καρκίνο κάνεις αγώνα για να μιλήσετε έστω και λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η παρουσία σου είναι απαραίτητη και μαζί με κάποιες νέες ιδέες που έχεις να εκφράσεις θα σου δώσει την ευκαιρία να αφήσεις κάποιες παλιές πεποιθήσεις που συνήθως σε ταράζουν γιατί δεν σε αφήνουν να αναπτυχθείς.
Ερωτικά: Η σεξουαλικότητα ενός Λιονταριού ή Υδροχόου και η πρόσκληση για να βγείτε έξω θα σε ιντριγκάρει κατά κάποιο τρόπο και χωρίς να φοβάσαι θα την αποδεχτείς και θα βρεθείτε πολύ κοντά. Μην φοβάσαι να εκμυστηρευτείς θέματα που σε ενοχλούν γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα δημιουργηθεί η γέφυρα της εμπιστοσύνης μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Νέες ιδέες αλλά και ομάδες ζητάνε από εσένα να θυσιάσεις την προσωπική σου φιλοδοξία και να ενωθείς μαζί τους σε κοινές δράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάτι πολύ καλό αφού θα δεις ότι οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο και πιθανόν να σε καλέσουν σε μια συγκέντρωση που ίσως για καιρό να προσπαθούσες να παρευρεθείς.
Ερωτικά: Η απόφασή σου να ενεργήσεις πολύ δυναμικά και να μην περιμένεις από τους άλλους να σε φέρουν σε επαφή με ένα πρόσωπο που σου αρέσει σίγουρα θα προκαλέσει αντίδραση αλλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί εσύ έχεις αποφασίσει να διεκδικήσεις και ο κόσμος να χαλάσει, θα το κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα γίνει ξαφνικά μια πολύ θετική πρόταση που σίγουρα θα πρέπει να αποδεχτείς. Μη φοβηθείς ότι δεν θα τα καταφέρεις, γιατί θα τα πας γιατί μια χαρά. Κυρίως αν είναι κάτι πολύ καινούργιο και δημιουργικό και σε προορίζει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Θα απομονωθείς για λίγο και θα κάνεις χωρίς τελικά να το καταλάβεις τον απολογισμό σου. Θα θέλεις να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται με κάποια άτομα και κυρίως με μια ομάδα που ασχολείσαι επισταμένως και όντως θα βγάλεις άμεσα συμπεράσματα.
Ερωτικά: Η γνωριμία με έναν Τοξότη θα σου δημιουργήσει μια αισιόδοξη όψη για την ζωή και πιθανόν να σε κάνει να πιστέψεις και πάλι στον έρωτα. Η δυναμικότητα που χρειάζεσαι πάντως για να ξεπεράσεις κάποιες άσχημες πλευρές μιας υπόθεσης που ανήκει πλέον στο παρελθόν θα υπάρξει γιατί ίσως πας και σε κάποια ομάδα αυτογνωσίας για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι γνωριμίες σου σε βοηθάνε να έλθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου φέρουν κάποιες ευκαιρίες «στο πιάτο» και θα ενεργοποιηθείς περισσότερο. Πιθανόν να επιδιώξεις τίτλους και πτυχία για να ανεβάσεις στο ζενίθ τις φιλοδοξίες σου και παρόλο που βαριέσαι, θα πιέσεις τον εαυτό σου για την μεγάλη αλλαγή.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου