ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Σαββατοκύριακο...χμμμμ..ώρα για σινεμά ,ας δούμε τι παίζουν!



Πλήθος νέων ταινιών περιλαμβάνει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, με 9 νέα φιλμ να κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών και αρκετές ελληνικές παραγωγές, καθώς και ένα animation.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...


«Αφεντικά για Σκότωμα 2»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σον Άντερς με τους: Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Σπέισι

Οι Νικ, Κερτ και Ντέιλ αποφασίζουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, αλλά ο αποκλειστικός παραγγελιοδόχος στον οποίο έχουν στηριχτεί αποσύρεται απροειδοποίητα. Απελπισμένοι, οι τρεις συνεταίροι αποφασίζουν να απαγάγουν τον γιο του και να τον εκβιάσουν. 



«Drive Hard»

Αυστραλοκαναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία Μπράιαν Τρέντσαρντ - Σμιθ με τους: Τόμας Τζέιν, Τζον Κιούζακ, Ζόι Βεντούρα

Ένας πρώην οδηγός αγώνων απάγεται από έναν ληστή τραπεζών, ο οποίος τον κάνει συνένοχό του με το ζόρι και τον χρησιμοποιεί για να ξεφύγει από την αστυνομία αλλά και τους μαφιόζους που τον καταδιώκουν.



«Samba»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς με τους: Ομάρ Σι, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Ταχάρ Ραχίμ

Ο Σαμπά είναι ένας Σομαλός μετανάστης στη Γαλλία, ο οποίος ύστερα από 10 χρόνια αντιμετωπίζει ξαφνικά πρόβλημα με τα χαρτιά του. Καταφεύγοντας σε μια εθελοντική οργάνωση για βοήθεια, θα γνωρίσει την Αλίς, μια γοητευτική όσο και παράξενη γυναίκα με το δικό της τραυματικό παρελθόν.



«Τα Θαύματα»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Αλίτσε Ρορβάκερ με τους: Μόνικα Μπελούτσι, Μαρία Αλεξάντρα Λούνγκου, Άλμπα Ρορβάκερ

Μια απομονωμένη στην εξοχή εξαμελής οικογένεια μελισσοκόμων προσπαθεί να εκσυγχρονίσει το μικρό παρασκευαστήριό της. Άτυπος αρχηγός της η 12χρονη Τζελσομίνα, που βοηθάει στις δουλειές, προσέχει τις τρεις μικρότερες αδερφές της και κάνει τα πάντα για να πείσει την οικογένειά της να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό reality show.



«Πρόμαχος»

Ελληνοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κέρτε Βούρχις, Τζον Βούρχις με τους: Κασσάνδρα Βογιατζή, Τζιανκάρλο Τζιανίνι, Γιώργο Χωραφά, Παντελή Κοντογιάννη

Ερωτευμένοι μεταξύ τους, ο Αντρέας και η Ελένη είναι δύο δικηγόροι που αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν το ελληνικό αίτημα για επιστροφή των ελγινείων μαρμάρων. Έχοντας στην κατοχή τους πλαστογραφημένα από το 1816 έγγραφα που ενισχύουν τις θέσεις τους, είναι σίγουροι πως θα αιφνιδιάσουν τους αλαζόνες Βρετανούς. 



«Η Έκρηξη»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Σύλλας Τζουμέρκας με τους: Αγγελική Παπούλια, Θέμιδα Μπαζάκα, Μάκη Παπαδημητρίου, Βασίλη Δογάνη, Μαρία Φιλίνη

Παντρεμένη με ναυτικό και μητέρα τριών παιδιών, η Μαρία προσπαθεί να βάλει σε τάξη τόσο τα προσωπικά της προβλήματα όσο και τα αβάσταχτα χρέη των γονιών της. Μέχρι τη στιγμή που εκρήγνυται…



«Ouija. Πίνακας Πνευμάτων»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στάιλς Γουάιτ με τους: Ολίβια Κουκ, Σέλεϊ Χένινγκ, Ντάγκλας Σμιθ

Μετά την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, η Λέιν και η παρέα της δοκιμάζουν να επικοινωνήσουν μαζί της μέσω ενός πίνακα πνευμάτων. Δεν είναι όμως προετοιμασμένοι για τις απαντήσεις που θα λάβουν.



«Παλληκάρι. Ο Λούης Τίκας και η Σφαγή του Λάντλοου»

Ντοκιμαντέρ, σκηνοθεσία: Νίκος Βεντούρας 

Η ιστορία του έλληνα μετανάστη και συνδικαλιστή Λούη Τίκα (Ηλία Σπαντιδάκη), ο οποίος δολοφονήθηκε στο Λάντλοου του Κολοράντο το 1914.



«Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης»

Animation, σκηνοθεσία: Ερικ Νταρνέλ, Σάιμον Τζ. Σμιθ

Ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης, τέσσερις πολυμήχανοι πιγκουΐνοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια οργάνωση μυστικών πρακτόρων για να σταματήσουν τα σχέδια του διαβολικού δόκτορα Οκτάβιου Μυαλάτη.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου